prosze mi podac srednie ceny oseskow, takich 1,2,3,4 dniowych
po ile sprzedajecie :)
Wersja do druku
prosze mi podac srednie ceny oseskow, takich 1,2,3,4 dniowych
po ile sprzedajecie :)
po nizej 1zl raczej niekt by niechcial spuscic, ja napewno nie
bo wlasnie ja sprzedaje po 1 zł i wydaje mi sie ze to troszke malo :P
tez bym chcial dorzej
normalnie w sklepie czy na placu widziałem nawet takie kosmiczne ceny jak 3-3.50 ale to chyba pszesada
zależy bo jeśli do hurtu to więcej niż 1zł nie kupie a jak detal to po 2.5zł nawet by sie sprzedawały, w koncu węże muszą coś jejść :-)
moze przydalaby sie madra zmowa producentow :))))
jak bendą oseski po 2,50 to sie nie będzie opłacać kupowac bo jak mam 10 węży małych to zjadały by 50 zł tygodniowo wiec wolałbym mieć małąhodowle i oszczędzać nawet 50 zł miesiecznie
dlatego stosuje sie coś takiego jak hodowle karmowe, gościowi co hoduje te myszki też musi sie to opłacac,
dlatego napisalem "madry spisek producentow" a nie "spisek producentow"...a w ogule to zartowalem hehe
spisek=zmowa mialo byc :D
to wkoncu jaka cena ma byc?
mysle ze 150 w detalu 1zł w churcie
ja tak kupuje i uważam to za sprawiedliwe
Ja w zoologicznym kupywałem po 1zł i to niezaleznie czy to był jush obrośnięty sierścią czy jednodniowy i tesh niezależnie czy to był chomik,mysz czy szczurek młody ;-)
Goblin: we wroclawiu oseski sa po dwa zlote...fakt sprzedajacy marzylby zeby cena byla jak najwyzsza a popyt wciaz wysoki.... ale cały w tym ambaras, aby dwoje chciało naraz (czy jakos tak to lecialo :P) ja mysle ze jezeli wszyscy producenci podniesliby ceny do 1.20 to dalej ta cena bylaby atrakcyjna..ja naszczescie nie lubie zmow producenckich w ogule je lubie zmow bo to w pewnym stopniu jakis monopol ktory w Polsce jest zakazany i znienawidzony przez lud....ja wkrotce wkrocze na "rynek" z nowymi cenami...moze nie beda to ceny dumpingowe ale konkurencyjne :)
;-) tak jak to głosi Prawo podaży : Gdy cena na dane dobro wzrasta podaż też wzrasta ;-)
a ja rozmnoże mnóstwo osesków i sprzedam po 50 gr sztuka i zniszcze cały monopol:) i wszystko w ogóle:) cene sobie ustalamy sami jak damy za durza to nie sprzedamy jak za małą to nie zarobimy proste ? więc proponuje aby każdy dał swoją cene taka jaka mu się podob!!a i juz prosze o rozejście się :)
sorry chodzilo mi o popyt :)
P4w3l wiem ale ja se powiedziałem prawo podaży ;-) a wyjścią są dwa dostosowac sie do ceny producenta ale smemu podjąc działalnosc (hodowle myszy)
jak rozmnożysz oseski to dostaniesz nawet nobla, potem bedziesz se muógł je nawet po 10gr sprzedawać ;-)
hehe wlasnie się zastanawiam jak on tego dokona? No no będziesz moim guru jak rozmnozysz oseski ;)
śmiejcie się śmiejcie ale ja będe miał takie specjalne oseski co się mnozą :)i wcale nie bedzie trzeba czekać aż dorosną w końcu 14 latki tęz zachodża w ciąze to mnoze mi sie uda oseski ,a co? jesce zobaczycie .Ps chce ktoś szczura? ale tylko, bo poniedzieli dostane dorosłą szczuzyce (od znajomej sprzedawczyni z zoologika2 razy miała młode) mnie nie potrzebna a chodowac jej dal szczurzych osesków niechcem bo nie bede miał komu ich skarmiać.
2/3/2,5 zł za szt.