-
Uwaga na...!!!
Kupiłem od Snuka węża(nie ważne jakiego)W ogłoszeniu napisał że ma 60 cm.Ugadaliśmy się i kupiłem go od niego.Wąż przyszedł, wpuściłem go to terrarium(dł 60cm)wąż szedł wzdłuż niego i do końca terrarium brakowało mu z 20 cm.Pisze do Snuka co jest a on:
snuk (9:26)
witam ok. 40cm to ona napewno niema niedawno ją mierzyłem i mierzyła dokładnie na moim centymetrze 56cm. A na oko to bym w życiu niepowiedział że ma 40cm może na oko można ma powiedzieć że ma 50cm ale napewno nie 40cm
WAKKO (9:27)
moje terra ma długość 60 cm i jak szła w zdłuż to jej barkowało ho ho
snuk (9:28)
dziwne bo tam gdzie ja ją trzymałem czyli w terrarium o długości 50cm była ponad je
WAKKO (9:29)
to chyba masz zły centymetr albo Ci się węże pomyliły
snuk (9:31)
heh węże raczej mi się niepomyliły bo miałem tylko jednego (tego węża) i pare innych mam jeszce ale reszta jest znaczenie większa a co do centymetra to niebęde się wypowiadał bo miałem inny swój do mierzenia swych zwierzaków ale gdzieś mi się zgububił i uzyłem zwykłego szkolnego który ma 60cm ale tak po za tym to 50cm ma napewno ponieważ tyle moje terra dla niej miało i tam była cała rozciągnięta
Zobaczcie ostatnie zdanie.
-
Re: Uwaga na...!!!
Więc jak będziecie coś kupowali od niego to odejmijcie sobie pare(naście) cm od tego co on podał.
-
Ale masz problem że trochę mniejszego węża ci przysłał. A ptasznika jakby ci ktoś przysłał L5 jak miał być L6 to też byś robił awanturę co nie....
-
Ale jak można się pomylić o 20cm przy tak małym wężu.
-
nie zapominaj ze wielkosc wpływa na cene i ijak specjalnie ci podaje ze wiekszy to pląisz wiecejD: logika to jest juz oszustwo i tez ktos miał Pewna osoba miał przysałc pajaczka l4 a w rzeczywistosci to on chyba był l2 jednak roznica 20 zł jest:D
-
generalnie znam snuka, kilka razy coś tam kupowaliśmy czy zamienialiśmy i nie mam o nim złej opini to raz, dwa wydaje mi sie ze ten waz jest dosc trudny dokładnie do zmiezenia bo na rece go nie wezmiesz i nie zmierzysz np sznurkiem wiec wielkosc podał na oko (ale mogę sie mylic o jakiego gada chodzi) i cena tez raczej nie rózni się od tego co ma 45 i 55 cm
-
Sorry Psalmopoeus ale nieoczerniaj mi dupy bo ten wąż napewno niemiał 40cm w terrarium o dł 49-50cm był cały rozciągnięty i troche jeszcze miał tam poza tą długością pare centów. Pozatym jak dobrze powiedział pppppp takiego węża nieda się zmierzyć idealnie sprubuj se co do cm. zmierzyć obojętnie jakiego innego węża nigdy niezobaczysz ile masz idealnie nawet pełznąc po terrarium wąż nie jest nigdy cały prosty. Ale mniejsza z tym mógłbyś najpierw załatwić to ze mną a póżniej wystawiać se ogłoszenia na forum niestety rano niemiałem czasy pogadać z tobą bo śpieszyłem się do pracy. Jak jesteś taki zbulwersowany to odeślij mi węża ja odeśle ci kase i będzie po wszystkim naucz się troche cierpliwości radze ci. Aha nigdy niepisałem ze ma 60cm pisałem tylko że ma około 60cm a to iż że wolałem napisać że ma ok. 60cm niż że ma 56 według mnie to chyba żadna różnica duża, mogłem sie pomylić w mierzeniu o 3-4cm ale napewno nie o ponad 10cm. Za kogo ty mnie uważasz. Jak chcesz wyślij mi węża ja odeśle ci kase proste. Ponieważ w tym momencie mógłbym cię olać itd. ale ja niejestem z tych swoje błędy naprawiam nawet jeśli ich niepopełniłem.
Uważam ten temat za zamknięty
-
tak bo l6 jest wybarwiony a l5 niekoniecznie zresztą wylinki wylinkami ale jak kupuje pająka co ma 5 cm to ma mieć 5 cm - oczywiście najpierw sie dokładnie pytam zeby wiedzieć co do mnie przyjdzie ...
jest to zwyczajne oszustwo i tyle - tu tkwi problem a nie w tym ze 1 cm wtą czy wtą
-
ale tu chodzi o węża a nie pajaka a tego dokładnie co do cm nie da rady ocenic
-
Jak znajdziesz mi dorosłego samca to będzie bez problemu.
-
Psalmopeus chyba ma manie robienia ludziom bydla ostatnio. TU widze najazd na snuka wyzej na Makela, co jest kurde grane???????
-
Wszystko OK.Snuk jest wpożądku.Pozdrawiam Makela(Makel jak ja bym wpadł to Snuk też, nawet nie wiem czy nie miał by gorzej bo wysyłał to pocztą).Ale teraz to możesz dzwonić gdzie chcesz.Na wszystko mam papiery, nawet jakby mi chcieli coś innego przebadać to nie martw się, wszystko mam orginalne(nawet windows'a).
-
a co zakapował bys na snuka?
-
Jakby mnie zatali z tym zwierzakiem to nie powiedziałbym że go znalazłem.Ale teraz to mogą wpadać kiedy chcą:D:DJuż nikomu nic nie grozi.
-
Ja napewno bym nikogo nie wsypał... ale to juz twoja prywatna sprawa ze sypiesz innych jak ci sie grunt pod nogami pali
-
Nie mam ochoty już nic nigdzie pisać.Na forum napisze najwyżej jakieś ogłoszenie albo jak coś będę potrzebował a tak to nie będę odpisywał na wasze posty.Temat zamknięty.