Mihau_nts z allegro.Sprzedaje niby BLONDI L1.Okazało się że za 50 zł dostałem śliczną malutką parahybanke.W wolny weekend przejade się do niego,bo to tylko 70 km.Ale niespodzianka bedzie jak mu bejsbolem do drzwi zapukam :D
Wersja do druku
Mihau_nts z allegro.Sprzedaje niby BLONDI L1.Okazało się że za 50 zł dostałem śliczną malutką parahybanke.W wolny weekend przejade się do niego,bo to tylko 70 km.Ale niespodzianka bedzie jak mu bejsbolem do drzwi zapukam :D
kole oszukał tez ,,pafcio'; i mojego kumpla....Tez dostał parahybanke...
juz zakonczyl swoja dziłaność an allegro:P
obetnij mu malego palca u reki. to najlepsze zadosc uczynienie.
;)
o ile ja pamietam to w opisie sprzedawanego pająka było napisane L1 ma ok 1 cm - L1 blondi ma ok 2 cm samego ciała lub nawet wiecej - dało sie poznac odrazu ze to sciema, koles chyba by nie sprzedawał wiekszych pajaków i pisał ze mają 1 cm. Nawet jak by na nie zerkną to chyba by widział ze mają więcej - wiec poprostu dałęś sie zrobic w ch**a :/
Dałem się zrobić,ale kasę na pewno odzyskam.Już 9 osób chetnych jechać ze mną :)
oj to juz wspolczuje kolesiowi! napisz jak tam bylo! POWODZENIA w zniszczenie NIECH MOC BEDZIE Z TOBA!!!!
daj na forum fotki tego co po nim zostanie po waszej wyzycie;)
a tak na powaznie to bądźcie dla niego bardzo "niemili".
oszustów trzeba bezwzględnie tępić!!!!!!!!!!!
hihi a za 100zł dostałes ode mnie śliczną blondi (fakt ze samiec ale o tym wiedziałeś) po 6 wy :P warto było sie sępic na nieznanego goscia z allegro ?? :P
ludzie nie kupujcie u kogoś kto ma 1-2 posty na forum czy zerowe konto na allegro a fajne pajaki prawie za darmo - choc przyznam ze 50 za 1 wyl to cena normalna
PS. oklep gnoja i tyle a jak to Chojnów a nie Wawa to chetnie was podwiozę
To chojnów Paweł.Może pojedziemy.Czekam na wyllinke i przyjade z nim do Ciebie.
i jak zwykle skończy się na niczym... BooYaKa ty masz 16 lat... nie udawaj takiego zabijaki :/
Sorry ale nie skończy się na niczym.Poczekam do wylinki i jak to nie bedzie blondi to naprawde się przejade.Jakie to ma znaczenie ze mam 16 lat jak bedzie ze mną trochę wiary?Pozatym (podobno,nie wiem czy to prawda) ten koleś ma 15 lat.Na to akurat pewnosci nie mam.
wiecie co ostatnio zauważyłem ze na tym forum jest dziwna segregacja ludzi na podstawie ich wieku. biber powiedz mi jakie znaczenie ma wiek Booyaki w tej sytuacji -zwłaszcza ze jedzie z kimś?
nie jeden 16 latek napierdzieli 20 latkowi :p :p :p
zglosiliscie sprawe do allegro ??
sadze ze jazda do niego to dobry pomysl, nie czekal bym na wylinke, zbierzcie ekipe, napiszcie jeszcze do innych co do niego kupili że dostali parahybane o wartosci 10 zl
to tez sie moze przejada...
Już nie musze czekać na wylinke.Teraz jestem pewien że to nie blondi.Dostałem zdjęcie L1-ma 3 cm.A to małe gówno ma 1 cm(z nogami).Napisałem do niego.Jeszcze poczekam-jak nie odda kasy to wyruszamy w podróż :D:D:D
to ile osób w sumie jedzie ??? ale boyaka zrób pare fotek :D:D:D eheh
przyłańczam się do prośby kamila_15 : PPPPPrrrrroooosszzzzzeeeeeeeeee zrób zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!(tylko koniecznie przed i po zeby było widać rezultaty oszustwa - to będzie można zrobić galerie z oszustami )
no to bedzie jazda ja tez bym sie wybral do niego ale mam zadaleko :D mam 15 lat ale jestem niezlych gabarytow i mam metalowego bejzbola . uwieszcie mi ze nawet 2m koles jak by dostal po piszczelach plakal by jak dziecko he he
Jak na razie to chetnych jest 10 osób :) ale na razie nie planuje wizyty,może zwróci mi kase.A jak nie to jak ZOMO-nie zna dnia ani godziny :D:D:D
chlopczyku daruj sobie z palkami taki z Ciebie kozak a z pala wyskakujesz!!! jestes niezlych gabarytow to dasz sobie rady bez paly-smieszne 15latek i szaleje!!!
proponuje zaltwic najpierw spraw ugodowo!
tens am koels pszukal moejo kumpla, a ten tak zalatwil sprawe ze kasa do niego wraca za sozustwo a l.prarahybane ma gratis;D
Właśnie próbuje to zrobić kmietku,ale jak na razie zero odezwu.
z tego chojnowa kolo legnicy? jak tak to jade z wami :)
kamilluss napisał(a):
> no to bedzie jazda ja tez bym sie wybral do niego ale mam
> zadaleko :D mam 15 lat ale jestem niezlych gabarytow i mam
> metalowego bejzbola . uwieszcie mi ze nawet 2m koles jak by
> dostal po piszczelach plakal by jak dziecko he he
>
Najpierw traf w te piszczele...
Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha.... Taki kozak jesteś? Ja jakoś nie czuje się za staro a nie mam ambicji wyjeb....ć komuś starszemu z 5kg metalowego baseballa, żeby się pokazać "łohohoho jaki ja duży jestem" z resztą w słowach i na necie każdy może być Goldbergiem a jak przyjdzie co do czego do najzwyczajniej nasrasz w porty i spiep...ysz gdzie pieprz rośnie... Dorośnij....
<sorki za tak ostrą krytykę, ale nie wytrzymałem>
sorki za ostrą krytykę ale nie wyrabiam jak ludzie uważają się za tak cholernie dojrzałych ze szaleją z baseballami , kijami, nożami itd... niedlugo gnatem będą grozic.... ehhh PARANOJA
Hihih 11 osób...Tak FURUS to koło Legnicy :D:D
to samo napisalem i popieram w 200%
Mihau_nts jest jednym z forumowiczów :/ zna ktos jego nick?
i jak byliscie ???
he he he
Tiaaaaaaaaaaa.
Jak zwykle na netowym szczekaniu się zakończy.
Ile to już razy ekipy jechały klepać oszusta ?
Kończy się to zawsze przechwałkami, jak to wielce zmieżdży się delikwenta, tyle że to tylko virtualnie :D
Ale co się człowiek uśmieje czytając posty, to jego <LOL>
Nie powiedziałbym reed...
kamillus do 2 metrowego faceta mial bys akurat do pisceli
kamillus do 2 metrowego faceta mial bys akurat do pisceli
Myślisz ?
Wydaje mi się jednak że skończy się to jak zwykle, założysz się ? ;)
No właśnie weekend sie kończy, a sprawa przycichła :>
Napisałem że w wolny weekend,jak bede miał czas.Poza tym kasa ma byc zwrócona niedługo więc zobaczymy jak to będzie.
Ja też jestem ciekaw efektów. Jak już się do niego wybierzecie to zróbcie JEMU kilka fotek, może na Rottena się wstwi :D