witam wszystkich , chcialbym sie doweidziec czy ktos juz ma namiary na nastepna gielde i czy wogole w najblizszym czasie jest takowa planowana ??
Wersja do druku
witam wszystkich , chcialbym sie doweidziec czy ktos juz ma namiary na nastepna gielde i czy wogole w najblizszym czasie jest takowa planowana ??
jest planowana na wrzesien ale nie wiadomo jeszce dokladnie ;D
nie wiadomo jescze dokladnej daty,ale na pewno to wrzesien ;D
ciekawe ile jeszcze razy napiszesz to samo?.....
za pierwszym razem nie wyswietlilo posta:)
Fajnie by było gdyby giełda była troszke wcześniej... Np. koniec sierpnia.... wtedy ludzie mają czas, nie ma szkoły, itd....
A może by tak niedziela????
Witam
Ja osobiście będe jechał pierwszy raz i bradzo odpowidała by mi ostatnia niedziele sierpnia. 29.08. już wszyscy wracają z urlopów, a ja akurat mam urodziny :)
lepiej sobota tak jak było niech zostanie POZDRAWIAM
mi obojętne byle koniec sierpnia... tzn. ogólnie wakacje... ale pod koniec sierpnia wszyscy będą mieli czas... sobota giełda, niedziela - ostatni integracji i powrót ;] .... pozdro....
A mnie pasuje 13.07. w godzinach od 12:14 do 18:36 i zeby byla u mnie w bloku :>:>:>:>
Jezeli wam cos nie pasuje - prosze bardzo, organizujcie sami. Chetnie przyjade :>
hehehehe Avi.... No wiesz.... Jak masz duuuże mieszkanie to czemu nie? Ja chętnie przyjade :]
Mirass, ja sie nie czepiam miejsca i organizacji, mnie wszystko pasuje i ciesze sie, ze ktos to organizuje, bo pewnie ja bym tego nie zrobila.
Aha, i napisalam u mnie w bloku, a nie u mnie w mieszkaniu ;).
ja bym chcial jaknajszybciej ta gielde sierpnia ani wrzesnia sie eni doczekam chyba ...
PROPONUJE ZROBIC ZNÓW W SOBOTE TO SPORO OSÓB NIE PRZYJEDZIE!!!!!!!!!!!!
WITEK!! ZRÓB W SOBOTE TO ZNÓW SPORO OSÓB NIE DOJEDZIE!!!!
Hehehehhee... Avi... ja nie mówie, że się czepiasz... Tylko, że chętnie bym wpadł do Ciebie na giełde :-) A to jest różnica.... A blok czemu nie.... parter i do 2 piętra gady, dalej pająki itd ;]
pozdro... :)
Wpasc do mnie mozesz, nawet bez gieldy :D.
No w sumie... Chociaż te 600 km mnie przeraża, ale zobaczysz kiedyś... ;] Będzie dzwonek do drzwi i tam Gdańsk wita :]
I jeżeli kolega Gdańsk jedzie to i Trzebinia się zapisze, jezeli mozna of koz ;)
Hehehehee... trzeba by jeszcze adres znac :->
Kto kupuje pajaki ode mnie, adres zna ;) :P:P:P Bylescie nie przyjechali i nie pocalowali klamki, jak mnie nie bedzie :D
Kiedyś kupowałem u Ciebie Awi kilka pająków, adres gdzies się znajdzie... :]]
No no Ramm, ja sie przeprowadzilam, mam nowe mieszkanie, tym razem wlasne. Poprzednie to byly wynajmowane w roznych czesciach Wroclawia :P
A, to chyba ze tak :)
wiec aktuualnego adresu nie mam niestety:(
bede wiec chyba musial coś u Ciebie zamówic :>:>:>
ROZMAWIAŁEM OSTATNIO Z WITKIEM I STWIERDZIŁ PO TYM OSTATNIM POŚCIE DEJOTA,ZE MU SIE NIE CHCE ORGANIZOWAĆ WRZEŚNIOWEJ GIEŁDY !!!!
POWODZENIA DEJOT !!!!! POKAZAŁEŚ CO POTRAFISZ!!!!!!!! WSZYSCY CI BĘDĄ DZIĘKOWALI MISTRZU:) JESTEŚ WIELKI I SŁAWNY TERAZ!!!!!!!!
"naprawde gówno mnie obchodzi że nie lubisz mnie"
Hehe vorax niezły żart... to tylko żart prawda? :/
Tylko w razie czego proszę sobie nie kojarzyć metodą Dejot => Jaworzno => bT_PrzemO, Kromms, K@MciO, DEXiu i inni to świnie czy coś.
to niew jest zart
po rozmowie z witkiem sam mi powiedzałe ze jak takie rzeczy mają sie dzisć to juz mu sie nie chce robić tej giełdy!
choć to ze sie nie odbędzie nie jest pewne!!
było coś wspominane ale nie oficjalnie!
Kurde no szkoda by było. W sumie giełda nie jest może szczytem marzeń, ma parę niedociągnięć i w ogóle, ale to dopiero początki a poza tym tutaj jest Polska :) Zresztą pan Plucik jest jedną z nielicznych o ile nie jedyną osobą która nie tylko gada "a może zróbmy giełde tuuuu... albo tuuuu... a może tam" tylko realnie działa. Ale trzeba stwierdzić, że Dejot miał trochę racji - przydałoby się inne lokum, lecz jak się domyślam ciężko będzie cokolwiek innego w Świętochłowicach znaleźć. Ja tam się nie rozglądałem, ale może są w tym domu kultury jakieś dodatkow sale (oprócz głównej i stołówki). Może dobrym pomysłem byłoby np. umieszczenie wystawców oferujących jedynie sprzęt na zewnątrz budynku. Jakby była ładna pogoda to tam by było nawet przyjemniej a wchodzić i wychodzić możnaby drzwiami bocznymi (tam przy scenie widziałem jakieś na ostatniej giełdzie)
Vorax: ROZMAWIAŁEM OSTATNIO Z WITKIEM I STWIERDZIŁ PO TYM OSTATNIM POŚCIE DEJOTA,ZE MU SIE NIE CHCE ORGANIZOWAĆ WRZEŚNIOWEJ GIEŁDY !!!!
POWODZENIA DEJOT !!!!! POKAZAŁEŚ CO POTRAFISZ!!!!!!!! WSZYSCY CI BĘDĄ DZIĘKOWALI MISTRZU:) JESTEŚ WIELKI I SŁAWNY TERAZ!!!!!!!!
A mowilem w cd.swietochlowice ze tak bedzie.... nikt mnie nie sluchal... kurde zawsze musi być jakis naznaczony przez szatana ze musi spierddddddddzielic wszystko..... / ofcourse to o dejocie/
INNEGO WIEKSZEGO LOKUM JUZ NIE MA. JEDYNYM JESZCZE ROZWIĄZANIEM BY BYŁO UMIEŚCIĆ SPRZEDAJĄCYCH W KORYTARZU (JEST DOŚĆ SPORY)
jest miejsce i to niedaleko i o tym pisała już puma
A może umieśćmy sprzedawców na ulicy przed MDK żeby robili reklamę. Albo w schowku na miotły żeby było ciepło, ciemno i przytulnie. Żartuje oczywiście.
A tak na poważnie może by tak wprowadzić ograniczenie (tak jak było w przypadku cukru przed wejściem do UE) np. każdy sprzedawca może mieć maksymalnie 2 stoliki.
Jak by nie było to Dejot powiedział co powiedział, ale żeby ktoś po przeczytaniu posta jednej osoby zaraz rezygnował z organizacji imprezy "krzywadząc" duże grono osób to nie jest w porządku!! Ale coż, wymówka się zawsze znajdzie..
ponczos moze chodzi o małe zamieszanie.....
to nie jest wymówka!!!!
tylko jego mocne wkurwienie z przebiegu tej sytuacji, Witek dla nikogo żle nie chciał!
I tak na niego poszło ze nie załatwił stolika czy coś tam!
tylko jak by dejot przyjechał o normalnej porze to miał by szanse se wybrać jeszczs stanowisko!
I CO MA SE ORGANIZATOR POMYŚLEĆ O TEJ SYTUACJI SKORO POSZEDŁ ROZGŁOS NA 107 POSTÓW? WEM ZE WIEKRZOŚĆ STAŁA ZA NIM ALE INNI SWOJE ZROBILI!
deJOT jestes zadowolony z tego co zrobiłeś?/ Jesteś bohaterem na forum , nic pozatym , zachowałes sie jak gówiarz nie dostałęś stolika i z tego powodu zrobiłes afere conajmniej taką ..... conajmniej nie adekwatna do sytuacji. Niemożesz porozmawiac zwyczajnie , tylko robisz afery i wymyślasz 10000 wad giełdy , skoro jest ona taka zła to po co na nią jechałes wogóle?? Sie pan DEjot obraził bo mu stolik na innej sali dali , nie no straszna tragedia . Jak umiesz tak narzekać i wynajdywac błędy to sam organizuj giełde cwaniaku , bo być moze przez twoje bezmózgie wypowiedzi nie bedzię już więcej giełdy ..... Brak mi słów na ciebie ....
Moim zdaniem cała ta gadanina o niedociągnięciach jest po prostu głupia
po pierwsze wszyscy by chcieli by giełda była np na hali spodka... ale jak ich zapytasz czy zapłacą np: 15zł za wejście to będą oburzeni ta niedorzeczną propozycją
koszta wynającia dość dużej sali na tego typu impreze jaką jest giełda śa dość wysokie, i trzeba sie z tym pogodzić, że albo tłoczymy się w MDK-u albo płacimy za wejście więcej niż 2zł (a wystawcy odpowiednio więcej za stoliki)
odnośnie sprawy Dejota, IMHO jest po prostu śmieszna, druga sala naprawde nie byłą gorsza, przyciągał do niej bufet, i przepiękne czeskie terraria, jeśli kogoś spytać czy je widział to 99% osób odpowiada że tak, stoliki na małej sali były równie dobre jak na pierwszej. Jestem przekonany że atrakcyjny towar sprzedał by się bez problemu i na tamtej sali
Odnośnie sprawy Dodiego i 3 giełdy to stało by się bardzo źle gdyby do kolejnej imprezy nie doszło. Witku nie daj się, jeśli nie chce ci sie organizować giełdy dla samej giełdy to zorgaznizuj ją dla tego co się dzieje po giełdzie :-) nie odpuścisz chyba kolejnej integracji ;-)
tak więc Śląska Sekta Legwaniarzy ( www.sektalegwaniarzy.pl ) postuluje
1. Zorganizowanie przez osoby kompetentne (Dodi) kolejnej giełdy zgodnie z planem
2. Nie wpuszczać malkontentów
Ja jeszcze nie byłam na giełdzie, miałam jechać teraz jak będzie... ale widze że może nie być :( szkoda...
VORAX ma racje dodi nie chcial żle nikomu ale to moglo być male niedomowienie wypadki i pomylki sie zdazaja nikt nie jest idealny no oczywiście zwyjątkiem ciebie panie i mistrzu Dejocie.Zachowałeś sie jak zwykły frajer i małolat.Wez kiedys przemyś człowieku co tu pisales i ze miales pretensje do nas wszystkich że nie dostaleś stolika.Na dodatek czepiales sie takich spoko ludzi jak rafnoe.Więcej nie pisze bo szkoda klawiszy na ciebie.