Zostalem oszukany przez tego cwaniaczka sprzedal mi dwa pajaki brahypelma smithi co sie jednak po czasie ... okazalo ze to wcale nie dwa smithi ... OSZUST !!!
Wersja do druku
Zostalem oszukany przez tego cwaniaczka sprzedal mi dwa pajaki brahypelma smithi co sie jednak po czasie ... okazalo ze to wcale nie dwa smithi ... OSZUST !!!
A co to było?
heh, skasowali mi posta z innego forum :-/
Nie spodziewałbym się czegoś takiego po myszy, może jednak jakieś dokładne informacje ew. foty, bo takie oskarżenia brzmią bynajmniej dziwnie i mogą być zwykłym oczernianiem.
jakos nie wierze w to ,znam faceta od 2 lat i nigdy nie zrobil nikogo w konia.
Po której wylince są te smithi?
ja też z nim nie mam żadnych złych doświadczeń :/ Domyślam się że możesz być kolejnym gostkiem który oskarża kogoś bo sie nie zna.... wiesz chyba że małe smithi nie wyglądają jak dorosłe?? A moze zaszła pomyłka?? wogóle gadąłes z nim czy od razu postanowiłeś napisac tego posta??
oczywiscie ze od razu na forum musiał pisać... zresztą wali mnie juz to teraz skoro jestes taki wspaniałomyślny...
pozatym po co miałbym kogos oszukiwac, co najwyżej posłałem dalej co sam kupiłem jako smithi
pozdrawiam
Mysza1983 z pracy
A czemu uważasz, ze to nie smithi? Wyślij zdjęcie pajączka, udowodnij to jakoś.... coś takiego każdy może napisać.
Michała znam dobrze i nie wierzę aby ciebie przewalił jak i pewnie inni z forum tez nie wierzą, i to jeszcze na dwa smithi, a co dostałes w zamian 2 versi??
Mysle że te oskarzenia to totalna bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Nieoskarza sie ludzi bez dowodów PAMIETAJ O TYM!!!!!
Mnie również nie wydaje się aby Mysza Cie oszukał... ba, nie wierze w to.
a teraz wstawi obojętnie jakie foty byle by były :-]
zresztą teksty na gg:
"na nastepnej gieldzie sie nie pokazuj ..." możesz se wsadzić gdzieś głęboko, dowodzi to tylko twojemu psychicznemu niedorozwojowi
pozdrawiam i życzę spotkania na giełdzie :-]
Act, sprecyzuj. ja tez moge napisac, ze mnie ktos oszukal... kazdy moze. Ale czy masz na to dowody? Nieladnie jest tak pisac bezpodstawnie... Skontaktowales sie przedtem z mysza? Probowales zrobic cokolwiek, czy poszedles na latwizne i walnales posta??
mysza, jakiej wielkosci byly te smithi? moze koles nie wie ze male smithi wybarwiaja sie na takie ladne kolory dopiero pozniej
Ja mysle ze takie bezpodstawne osadzanie kogos powinno byc karane ;]
heh ja wogóle kolesia nie kojarze, ale skoro woli oskarżać i grozić, niż rozmawiać to jego a nie mój problem, teraz może tylko czekać na giełde na której chciałby mi cos zrobić
Oczerniasz mysze nie podając dowodów.Robilem z myszą interersy bardzo wiele razy i nigdy mnie nie oszukał jest to bardzo uczciwy sprzedawca.
Wesołych świąt :)
koleś chyba pomyliłeś święta!! Mamy Boże Narodzenie a nie 1 kwietnia.
Znam Myszę od wielu lat i wiem że nie jest to ktoś kto dla paru groszy chciałby kogoś naciągnąć on po prostu jest na to za uczciwy.
Pozatym to ciekawe że znowu ktoś z Jaworzna atakuje kogoś z Świętochłowic czyżby ciągle żył duch Dejota.
Pozdrawiam
Witold Plucik
He he.... czyżby znowu jakiś niedoświadczony zgryźliwiec atakował doświadczonego terraryste..... Oczywiście jetem kolejnym, który nie wierzy w to, aby Mysza kogokolwiek oszukał. Pozdrawiam wszystkich. A Ty Mysza olej chama, co tylko bezpodstawnie oskarża, niczego nie dowodząć, poza swoja ignorancją i głupotą.
act idz sie leczyc
handlowałem z Myszą chyba 2x(albo więcej) i nie mam żadnych zastrzeżeń do niego jako do partnera w interesach. poprzyj swoje oskarżenie jakimiś konkretami, bo tak to trudno uwierzyć...
Dołączam się do obrony Myszy (chociaż nie znam go za bardzo to nie wydaje mi się żeby był winny jakiegoś świadomego oszustwa). A ty Act zanim znowu wyskoczysz z równie genialnymi pomysłami to albo pomyśla dwa razy albo zmień miejsce zamieszkania bo Jaworzno znowu jest oczerniane przez jakieś nie do końca usprawiedliwione skargi.
Act pewnie tera zaszyl sie w swoim choym umysle, ma juz nowy login na forum, i sam na gielde nie przyjedzie, bo myslal ze jak kogos nazwie oszustem to wszyscy mu przyznaja racje, a tu rybka .... wiec act jest to czytasz, to powinienes zargumentowac swoja wypowiedz a nie walic w ciemno, widac ze z toba cos nie tak
haha i act zniknął bez sladu:/
A czemu mysza1983 i act maja tego samego ip ??
mi to tam wali ja z mysza robilem zajebiste interesy wszystko wporzadku i wogule na nastepniej gieldzie sie pojawie i bede bonil myszy piesciami i zebami...
jakie takie same ipeki... chyba jestes ślepy, nie chce mi sie tłumaczyć całych zasad działania php i sieci, ale jak coś piszesz to myśl... to nie boli
dzięki wszystkim za poparcie
moze takie mysza1983 (192.168.1.---) act (192.168.1.---) tak na prosty rozum jestescie z innych miast wiec nie ma takiej mozliwosci chyba ze chciales na sile zwrocic na siebie uwage forumowiczow i zobaczyc ile osob CIe na forum popiera taka forma samodowartosciowania, ale oczywiscie moge sie mylic jezeli tak to przepraszam.
Drogi morisku ,Mysza 1983 byl wtedy w pracy w mojej firmie to ja go powiadomilem że ktoś go w necie oczernia mnie zaś o tym powiadomil vorax.
Dlatego własnie jego pierwsza odpowiedz jest pisana z mojego kompa.
Pozdrawiam i gratuluje wyobrazni.
Witold Plucik
Jak juz mowilem jezeli zle mi sie wydaje to przepraszam, ale mowie co widze, widocznie zle widze :P
I wesolych swiat wszystkim !!
Jesli Mysza Cie oszukał to ja jestem Renata Beger.Od czasu kiedy jestem na tym forum nikt na niego nie narzekał i wręcz przeciwnie,bo był zawsze chwalony.
heh - ciekawe czmu sie juz nie odzywa =]
zdjecia beda w ciagu kilku dni zamiast smithiego dfales mi Brachypelma albopilosum
na kolejnej gieldzie sie rozliczymy :) myslales ze skoro zaczynam swa przygode z terrastyka to mozna mnie oszukac lepiej bys na tym wyszedl gdybys powiedzial ze sie pomyliles i zaoferowal pajaka za ktorego Ci zaplacilem ....
nie wymyslam a co do gieldy to cala prawda co TY koles myslisz ze po miesiacu pisania do Ciebie poza forum kiedy sie nie odzywales ja bede spokojnie na Ciebie patrzyl ? grubo sie mylisz cwaniaczku nie trafiles na bojazliwego kolesia ktory machnie reka tacy sa wlasnie polacy ... oszukac innego tylko to umiesz ? do zobaczenia na giełdzie :) pozdrofka
co do pytania "ciekawe czemu nie pisze" ..... sorka ze nie pisalem ale cieszylem sie pieknem norwegii :)
dzieki za poparcie ludzie posluchajcie... ja wierze ze mysza was nie oszukal bo tak napewno jest ... lecz akurat mi sie to zdazylo nie ma co kryc zakombinowal bo wiedzial ze ma pozytywna opinie ... no coz ja jestem pewny ze mnie oszukal i dopne swego :]
No czekamy na foty... a wogóle to która wylinka te "albopilosy"???:>
ciągle zatanawia mnie jedno jak, kiedy i gdzie sprzedawałem Ci pająki?
jaką mam mieć pewność że pochodzą odemnie?
w jaki sposób próbowałeś się kontaktować (maila ŻADEGO nie dostałem)?
co chcesz mi zrobić na tej giełdzie :-]?