W jakich cenach widzieliscie małe Eryxy (zwłaszcza colubrinus) i Thamnopsisy (obojętnie jakie)?? I czy ktoś planuje mieć jakieś z tych wężyków w swojej ofercie na giełdzie w Świętochłowicach??
Wersja do druku
W jakich cenach widzieliscie małe Eryxy (zwłaszcza colubrinus) i Thamnopsisy (obojętnie jakie)?? I czy ktoś planuje mieć jakieś z tych wężyków w swojej ofercie na giełdzie w Świętochłowicach??
(eryx)Gongylophis colubrinus loveridgei okolo 140-200zł .
(eryx)Gongylophis colubrinus colubrinus kupilem za 150zł.Ale bywały droższe :)
dzięki :) a gdzie kupiłęś swojego?? I od kogo jeśli możesz zdradzić?? :)
Podesłałem ci maila.
narazie nic nie ma - może wysyłka przez TCP nawala, na wszelki wypadek wyślij jeszcze raz na dziki1959@poczta.fm
Oki wyśle.
MIDO a móglbyś załatwić cos z odmian barwnych zbozówek ?? jak tak pisz na meila ssj0@interia.pl :]
Goblin moze inaczej napisz co cie konkretnie interesuje na marcinn5@op.pl
poszło :]
MIDO nie wiem o co biega, ale nadal nic do mnie nie doszło :/ spróbowałem napisać do Ciebie maila- może dojdzie, to wtedy powinna też dojść do mnie odpowiedź. Chyba że Twoja wiadomość ma duży rozmiar i idzie tak długo.
AGAM napisałem do niego 2 meile i niedostałem odpowiedzi... Hyh :/
Ludzie spokojnie
młode eryxy i thamnophisy i wiele inych ciekawych węży i nie tylko najtaniej bez pośredników kupisz u Dodi (Plucik - organizator giełdy w Świętochłowicach)
znajdź w spise terarystów napisz lub zadzwoń tak bedzie najlepiej dla ciebie i twojej kieszeni
MIDO ja jestem spokojny :) już doszedłdo maila - dzięki :)
i dzięki Wiciu :) Nie pomyślałem narazie o Panu Pluciku, bo nie widziałem nic z tych węży u niego na sklepie, ale pewnie faktycznei coś ma :) thx
Prosze bardzo. Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma. To właśnie u niego zaopatruje sie mnóstwo ludzi w zwierzaki (co najważniejsze legalne!!!) z tego forum też. lepiej kupowac bezposrednio bez posredników.
pozdrav
Wiciu
Witam,
"Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma." - z tym bym się zdecydowanie nie zgodził. Zwłaszcza po naszym wejściu do EU jest to dość naciągane twierdzenie. No chyba że masz na myśli tylko ofertę na giełdzie w Świętochłowicach. W takim przypadku możesz mieć rację.
Pozdrawiam
Witam,
"Pamietaj jeśli czegoś tzn. jakiegos gada nie ma Plucik to znaczy że tego gada nie ma." - z tym bym się zdecydowanie nie zgodził. Zwłaszcza po naszym wejściu do EU jest to dość naciągane twierdzenie. No chyba że masz na myśli tylko ofertę na giełdzie w Świętochłowicach. W takim przypadku możesz mieć rację.
Pozdrawiam