-
Kolejna zbiórka na giełde w Świetochłowicach
Witam... to juz sie chyba stalo tradycja :P
Zbieramy osoby ktore nie wiedza jak dojechac lub nie chce im sie samemu jechac :)
Miejsce zbiorki: pod zegarem na dworcu kolejowym w Katowicach.
Godzina: od okolo 9:30 do około 10:30 (osoby dojezdzajace pociagiem najlepiej niech napisza o ktorej sa w katowicach - poczekamy)
Transport docelowy: tramwaj, godzina 10:27 i 55
Cena biletu: 2.80 zl (jeszcze dla pewnosci sprawdze, rzadko jezdze na takich biletach :P )
Osoby ktore beda jechaly z nami niech sie wpisuja, zeby bylo rozeznanie kto bedzie, zeby bylo wiadomo na kogo czekac.
Wszelkie pytania pisac tutaj.
-
Re: Kolejna zbiórka na giełde w Świetochłowicach
Diabol ja bede napewno,cała ekipa [ap] idzie na piwo zapoznawcze ;)
-
Tradycyjnie...ja również się zjawie. ;)
-
-
No to nieźle, będzie chyba większość hodowców z Trzebini. :>
-
Oczywiscie bede... juz od 6:55 :)
-
jakbym mogl nie przyjsc :)
-
jak nie załatwie sobie szwagro-mobila to też przyjade na dworzec :)
-
As usual I will be. Jak zwykle bende :)
-
Diabolo bilet na 3 (Katowice,Chorzów,Świętochłowice) i więcej miast to dokładnie 3,30 zł. Dla młodych połówka ceny.Tak dla informacji (nie z upierdliwości).
Pozdrawiam wszystkich OWADOFILI!!!
-
Dziurek, pisalem ze nie jestem pewien bo praktycznie wogole nie jezdze na takim bilecie, wiec dzieki ze napisales ;]
-
A tak BTW Diab to gdzie będziecie czekać? Bo jakoś nie wyobrażam sobie stać przez godzinę i nic nie robić. Jest tam jakiś barek gdzie można by się spotkać (bo jakby to powiedzieć zimno się robi:/)?
-
blisko jest KFC i mc donald :D :P
-
bary sa pozamykane tak wczesnie i nie kazdy wie (czy. przyjezdni) jak trafic do jakiegos baru. Mozna zrobic najazd na KFC lub McDonalda... obawiam sie ze bedzie ciezko z miejscami siedzącymi :P
Najlepiej zeby wszyscy ludzie napisali o ktorej mniejwiecej beda. Tramwaj do swietochlowic mamy o 10:27.
-
a ja mam pytanie Diabolo ...ten tramwaj 10.27 to jaki numer "7" czy jakis inny ??
-
-
MuDvAyne ==> Z tego co pamiętam z poprzednich razów to jest siódemka. A co do pory przyjazdu to myślę że ja będę albo tuż przed odjazdem tramwaju (ostatnim razem jak mi się autobus spóźnił to przyjechałem pod dworzec 10:25 i od razu popędziłem po bilet bo było oczywiste że pod zegarem już nikogo nie będzie :) więc tym razem chyba pojadę wcześniej także będę przed 10.
-
jak wy sobie tak tu o gieldzie mowicie to ja sie robie coraz bardziej niecierpliwy ;]
-
Może będe, może nie. Nie zależy to ode mnie. Studia zaocznie są jednak od giełdy (niestety) ważniejsze.
-
ehhh... nie wzialem tego pod uwage... i sie dowiedzialem dzisiaj na 100% ze na gieldzie mnie nie bedzie :| Tak jak morda 2.X rozpoczynam rok na zaocznych... co gorsza... w ten sam dzien zaczynam juz zajecia o 11... wiec na gieldzie mnie wogole nie bedzie, jedyne co to moge dojechac do tawerny...
To ze mnie nie bedzie nie znaczy ze zbiorki na dworcu nie bedzie.
Zycze wam milo spedzonego czasu ;]
-
ehhh... nie wzialem tego pod uwage... i sie dowiedzialem dzisiaj na 100% ze na gieldzie mnie nie bedzie :| Tak jak Morda, 2.X rozpoczynam rok na zaocznych... co gorsza... w ten sam dzien zaczynam juz zajecia o 11... wiec na gieldzie mnie wogole nie bedzie, jedyne co to moge dojechac do tawerny...
To ze mnie nie bedzie nie znaczy ze zbiorki na dworcu nie bedzie.
Zycze wam milo spedzonego czasu ;]
-
-
Hmm. Przykra sprawa że was nie będzie :( No nic. Nauka najważniejsza a giełd (miejmy nadzieję) będzie jeszcze sporo.
-
jego nie bedzie ,szkoda.
to ja bede czekal pod zegarem.podejzewam ze Azmodan tez lecz nie jest to jescze pewne ;D
-
a jednak jest nadzieja ze Diabolo bedzie ;D
Bedzie z kim pic ;P
-
Teufell z wami jedzie. Bójcie się...
-
:D morda a ty bedziesz? ;]
-
Nie. Praca, studia... brak kasy. Wszystko mi się naraz zwaliło i mnie nie będzie :( Może na następnej giełdzie a jak nie to może na kolejnej... itp. itd.
-
mam tak samo jak morda... poza praca o ktora ciezko :/
-
ja bede na dworcu o godzinie 9.45.
bede czekal pod zegarem.i wyruszamy tramwajem o 10.27.
Wreszcie :)))))))
-
eee poczekajta ludzie pare minut my zameldujemy sie o 10:35 w Katowicach...moze godz.zbiorki przedluzmy do 10:45??
-
no dobra to pojedziemy tramwajem 10.55.zaden klopot:)
-
Super!! w takim razie do jutra pod zegarem!!!Narka
-
Masa a bedzie Pytong...? :> ]:>>>
-
Dzis sie wycofal...ma byc na tej grundiowej bo namowil sie z Michalem,Zibim i reszta,ze wspolnie przy zimnym piwku bedziemy zglebiac tematy Terrorystyczne.Na pewno bedzie Kubzz,ktoremu w Jelczu sprzedalas Albopilosum:))....po imprezie rano niezla mial mine jak sie dowiedzial o tym,ze ubijaliscie targu o 3 nad ranem i kupil Ptasznika..hehe:)) mam Ci Firia kupic swietliki "krew predatora" na jutro??:))) dozo
-
ja też będę ale nei wiem czy zdąże na ta godzine - będzie też Chrzaniki i jeszcze mój kumpel :)
-
Szkoda ze Pytonga nie bedzie... nie wiem nawet jak wyglada :> Kubzza zreszta tez nie pamietam... ;P
P.S. Kup duuuzo krfi predatora... bedzie zabawa ]:>
-
Witam
Ja będe z kolegą około 950/10 00 pod zegarem - znak rozpoznawczy czarna frota nike na głowie :P
-
Postaram sie kupic ale nie wiem czy rano bedzie jakis sklep otwarty...gdybys miala okazje to w kazdym wedkarskim sa swietliki.jedna paczka 1zł:) Dozo