Są w warszawie jakies sklepy zoologiczne gdzie można dostać modliszki (lub pająki)?
Wersja do druku
Są w warszawie jakies sklepy zoologiczne gdzie można dostać modliszki (lub pająki)?
W Tesco przy stacji merto Kabaty mają B. smithi i B. albopilosum (czasem też modliszki). Niestety drogo. Jest też Szrek i czasem coś jest też w Smoku koło ZOO.
A w sumie polecam prywatnych hodowców - lepiej i taniej (rzuć okiem na spis terrarystów).
smok chyba juz nie istnieje....
Heh... możliwe, dawno tam nie byłem ;-)
istnieje, istnieje ale nie bralabym z tamtad zwierzat
fajnie wiedizec bo ktos ostatnio mowil ze bral myszy ze smoka ale jak zamkneli to szuka innych mozliwosci.
W anna zoo w galerii mokotów widziałem ostatnio ze 2 modlichy
jedna była taka:
http://img275.imageshack.us/img275/7462/occealta0io.jpg jeszcze malutka
drugiej nie widziałem
ale ceny na pewno są porażające,ogólnie osobiście nie polecam tego sklepu
W reducie jest dosc sporo pajeczakow i owadow. Modliszki tez byly
Wczoraj odkryłam, że już go nie ma. Przepraszam za błąd (pewnie lecznica zwiększy rozmiary)
w Arkadii tez sa, a przynajmniej byly :) a co do Smoka, to czemu agulec3 nie polecasz tego sklepu?
Zwierzaki nie były odpowiednio traktowane. Niektóre były zaniedbane. Raz tylko kupiłam Anolisa który zdechl po tyg. Widać mu było kości (sama nie wybierałam, to był prezent).
heh to rzeczywiscie do dupy:/ ja tam rzadko co bywalem i nic nie zakupilem, generalnie bylem tam tylko na poczatku mojej przygody z terrarysatyka
juz nie ma smoka!!