Odswiezam ten temat na prosbe mojego znajomego i ludzi z ktorym do tej pory pan Lysek sie nie rozliczyl - http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=7422&t=7422 i zebym wiecej nie slyszal ,ze bronimy oszustow i sie z nimi kumplujemy :]
Wersja do druku
Odswiezam ten temat na prosbe mojego znajomego i ludzi z ktorym do tej pory pan Lysek sie nie rozliczyl - http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=7422&t=7422 i zebym wiecej nie slyszal ,ze bronimy oszustow i sie z nimi kumplujemy :]
juz przestancie z tym. pisanie nowych tematow nic nie da. nie widzicie ze lysek i tak na to nie reaguje?? po prostu kazdy oszukany musi sie z nim skontaktowac (nie wiem jak..... najlepiej tam pojechac) i poprosic o swoja kase bardz terra/karmowke czy co tam kupiliscie. albo niech jedna osoba da mu liste osob ktorych sprawa jeszcze nie zostala wyjasniona. moze poskutkuje i zwroci pieniadze badz rzeczy ktore jest winien.
albo do cholery zrobcie wkoncu ta liste idzicie na policje i zaltwcie sprawe i bedzie spokoj bo juz wkurzajace sie robia te tematy bo sami jestescie sobie winni ze nie reagujecie i dajecie sobie wmuwic ze sie z wami rozliczy.
ludzie jak wam te posty przeszkadzaja to ich nie czytajcie ....... nie widze problemu, a tak wogule to troche zrozumienia dla nas !!!! Wy kasy nie straciliscie ......
rozumiem was....... ale ile razy mozna gadac o tym samym.:/
do usranej śmierci ich albo jego :) - jakby im nie zalezało to by nie gadali. wh6fxe nie upominał byś sie o swoje do oporu?
przynajmniej na początku te posty dawały tyle że Łysek sam sie z tobą kontaktował.
(możesz mi wierzyć,jest to uczucie jakbyś zobaczył ufo)
teraz już chyba pomoże tylko wycieczka,ja sie na szczęście załapałem i mam swoją kase spowrotem.
no wlasnie:).SpN ma racje.
co ciekawe kiedys zrobilem maly eksperyment i napisalem z nowego numeru gg to normalnie mozna bylo rozmawiac,ale jak juz powiedzialem w jakiej sprawie to znowu cisza była:P
Naprawde trudno mi zrozumieć do czego Łysek dąży niby oddaje tą kase,ale znowu bierze nowe zlecenia i znowu sie nie odzywa..bez sensu
Watek jest dla ludzi,ktorzy nie odzyskali kasy i CI ktorzy nie maja z ta sparwa nic wspolnego niech sie nie wypowiadaja i omijaja ten watek szerokim lukiem,a swoje komentarze prosze zostawic dla siebie !!! Forum jest dla wszystkich,a nie robione pod kazdego indywidualnie.Mnie osobiscie tez ta sprawa nie tyle irytuje co juz smieszy,ale nie mozna jej tak zostawic i prosze Was o wiecej wyrozumialosci dla poszkodowanych w tej sprawie...
Ja tez ujrzalem ufo pewnej ksiezycowej nocy po tym jak na forum nazwalem go zlodziejem i wielce oburzony odezwal sie i...nie uwierzycie ale zwrocil kase:)!
to masz szczęście bo reszta ludzi (ze mną włącznie) dalej czeka z nadzieją
jak powiedział ktoś na forum:
>Ale koniec juz tematu Lyska... zreszta Lysek jest hurtownikiem i z etgto co mi >wiadomo sprzedaz detaliczna juz niebawem bedzie tlyko dopelnieniem,
więc po co się ma męczyć z "detalistami" i oddawać im kasę
Te oszustwa to był po prostu taki "ciepły gest" na pożegnanie.
Niedawno byla gielde terrarystyczno-zoologiczna gdzie lysek napewno byl trzeba bylo sobei tam wyjasnic kilka spraw albo zrobic liste osob oszukanych wczesniej i przyjsc z "kolegami niebieskimi" i po sprawie. A i jeszcze jedno jakbyscie nei zauwazyli to numer gg lyska i numer gg KGTZ to jest jedno i to samo..:]. Moze gadaliscie z Lyskiem nawet o tym nie wiedzac co oznacza ze napewno nigdzie nie wyjechal itp.
To taa mala podpowiedz:).
Tak z ciekawszych rzeczy to zgadza się też e-mail (oba wysłane z terrarium.com.pl listy wróciły z tym samym adresem zwrotnym), ale to pewnie przypadek :(
Co do jazdy bezpośrednio do Jeleniej Góry to nie każdy ma tyle czasu żeby gnić 30 godzin w pociągu i wydać na bilety więcej kasy niż ten złodziej jest mi winny.(Chyba zaczynam się powtarzać)
Niech ktoś zamieści linki do reszty postów z serii "oszustwa lyska " i zakończy ten wątek, bo to i tak nic nie zmieni.
Zaczęło mnie zastanawiać jedno, co w związku z tym zrobiono żeby taka sytuacja się nie powtórzyła ? (na allegro są, chociaż negatywy a powtórne zarejestrowanie się z tymi samymi danymi jest niemożliwe) ale to już temat na inny wątek.
kgtz = lysek, widac metoda sisorka dziala - mozecie spróbować;]