Idzie gładko ? Jak są jakieś problemy dajcie znać... mogą być błędy... testowane było ciągle i nie powinno być kłopotów jednak jak takowe się znajdą proszę dać znać.
Wersja do druku
Idzie gładko ? Jak są jakieś problemy dajcie znać... mogą być błędy... testowane było ciągle i nie powinno być kłopotów jednak jak takowe się znajdą proszę dać znać.
jak później się do tego dostać, żeby coś edytować lub żeby np. wstawić zdjęcie?
no własnie jak sie dotego dostac ? Moj profil bedzie tylko dostepny dla mnie? Jesli tak to po co wpisywac tak gatunki, miejscowosc itd. ?
dobre pytanie - czy wszyscy będą mogli przeczytać co jest tam napisane?
Jeśli tak, to w jaki sposób???
na forum np klikająć na Autor: NICK to masz profil tego co napisał posta, zaarz zrobie wgląd do swojego profila (na forum guziczek Moj profil koło wyloguj).
Czy forum Was samo wylogowywuje? jeśli tak to jak często
guzik już jest, zmaiast swojej fotki możesz wrzucić fotkę sowjego legwana;), choć ja preferowałbym fotkę przedstawiającą Ciebie:)
do korgana piszesz, nie? ;)
nie wiem straciłem rachubę
P.S.
Fajne foto w profilu, szkoda że nie mam 5 lat więcej;)
podpisuje sie pod p.s. nooka;)
nic Wam więcej nie pokażę, jak się będziecie nabijać :)
a co tam masz jeszcze do pokazania? Niech sie domyślę... choć na zdjęciu prawie wsyzstko widać.. ;)
"do you like to watch?" ehehhhhe swoja droga nie polecam filmu skad cytat pochodzi www.strach ;)
nikt tu sie nie nabija!;)
i jeszcze jedno, mógłbyś zrobić coś, żeby w jakiś mało skomplikowany sposób można było zobaczyć ten spis :)
bo weszłam do niego jakimś cudem i nie wiem jak to zrobić ponownie :)
Pozdrówki!
meg11 ciekawe zdjątko... bardzo ciekawe :) Swoja drogą młodo wyglądasz - komplement ;o)
Pozdrawiam
leny
dobra koniec bo wyjdzie na to że we mnie drzemią jednak jakieś uczucia, a tego chyba nie chcemy?
Dobra w sumie to temat dotyczący ponownej rejestracji...
dla Ciebie wszystko skarbie:)
hehehehhehehehhe :O)
Czyżby kolejna integracja terrarystów?
Pozdrawiam
Leny
no doczekałam się guziczka :)
dzięki ;)
Chcę zmienić nick-a jak to zrobić??