Czy ktoś z odcinka tarnów-kraków wybiera sie doświętocholowic?? np.pociągiem lub samochodem??
Wersja do druku
Czy ktoś z odcinka tarnów-kraków wybiera sie doświętocholowic?? np.pociągiem lub samochodem??
elo macias^_^ ja mam taki zamiar:]
A ile kosztuje bilet z Tarnowa(pociągiem oczywiście.Jakby pare osub jechało to bylo by raźniej.
hehehhehe to jest nas juz troche!!!!!
Ja moge jechać pociągiem
Jak nic nie załatwie z ojcem to jade pociągiem tylko mam pytanie ile kosztuje bilet z Tarnowa do katowic a później do świętochławic(busem albo autobusem)
Oj ceny narazie biletów narazie nie znam :p
Patrzyłem na ceny biletów i mi się nie opłaca(do Tarnowa i spowrotem 14zł, pociągiem do świętochławić i spowrotem 30zł)Więc lepiej by było autem.
A masz skaś wykombionować samochód?? albo ty Paweł(Demon)??
i po ile byśmy sie złożyli i czy nie znacie kogoś jeszcze kto by pojechał??
najlepiej jest jechać pociągiem bo kurde niejesteśmy uzależnieni od nikogo! a jak ktoś zgodzi się jechać to będzie chciał otej czy otej wracac i musimy się podporządkować:p pociąg chyba do katowic kosztuje około 20zł w jedną stronę może mniej!a ten bus już z katowic to picuś:] Macias wskakuj na gg!
Z Katowic można albo busem albo tramwajem spod dworca - nie wiem co taniej by wam wypadło. Gdybyście mieli zamiar przyjechać pociągiem rano (znaczy koło 8-10) to będzie organizowane spotkanie na estakadzie pod zegarem (więcej na ten temat Diabolo albo Hajdi wam powie, a za niedługo powinien się pojawić post na ten temat)
Spoko,mozemy sie zebrać,ale jak potem pojedziemy do świętochołowic spod tego zegara??Będzie coś zorganizowane??
Ja chyba nie pojade już kupiłem to co mnie interesowało.
Psalmopeus wskakuj na gg skoro teray jesteđ mj nr toŁ4427855