-
Aukcje
Hmmm czytajac przed chwilka forum SPRZEDAM zajrzalem do tematu "Pterinochilus murinus" (autor: Nazar) wpadlem na pomysl, ze mozna zorganizowac AUKCJE.
Chodzi mi o takie cos ze np. sprzedaje pajaczka i cena wywolawcza przypuscmy 20zl i Ci co sa zainteresowani licytuja i sami decyduja kiedy uwazaja cene za wysoka wiec juz olewaja:P i np. aukcja bedzie wazna max do 3 dni po ostatnim poscie pod nia podpisanym:)
Mam nadzieje ze wszyscy kapuja o co mi chodzi:) Prosze o wypowiedz:D
-
Re: Aukcje
niezły pomysł nawet ale od tego jest allegro ;D
-
No niby jest Allegro, ale mozna by zrbic konkurencje:) Poza tym w "naszych aukcjach" bylyby licytowane wylacznie istotki i rzeczy zwiazane z terrarystyka;)
-
po co robić zamieszanie? Jeżeli ktoś chce licytacji to wystawia przedmiot na alleggro i po krzyku.
-
dokładnie. Zresztą tutaj wcale nie ma aż tak wielkiego popytu żeby trzeba licytować :/ Jedynie jak ktoś chce coś oddać to może sie zamieszanie zrobić ;P ale to tylko wtedy... tak do reszty to raczej spoko.
-
pomysl calkiem do d....
jak chcesz licytowac to idz na allegro
dobrze jest tak jak jest :)
-
naprawde bez sensu pomysł ale chciałeś dobrze :)
-
eee wezyki wyluzuj troche, ja dalem propozycje a Ty mogles napisac po prostu ze nie jestes za tym, a nie komentujesz dosadnie. A jak nie masz nic ciekawszego do napisania to lepiej nie pisac;)
-
Fajny pomysł!Allegro to jeden wielki śmietnik a tu by były tylko terrarystyczne sprawy
-
ja myśle że pomysł jest OK :) ale myśle, że lepszy sposób jest "kto pierwszy ten lepszy" :) chociaż może...
-
pomysł jest ok bo nie każdy kto szuka zwierzaka będzie szukał go na allegro.A z 2 lata temu tu już prawie były aukcje.Nook coś załątwiał i...?Bo ja nie wiem co się stało ale nic nie wyszło