Ze względu na małe zainteresowanie tym działem i ruch ( ostatni post był 12 dni temu ) proponuję zmianę tego działu na Agama Brodata. To jest moja sugestia.
Wersja do druku
Ze względu na małe zainteresowanie tym działem i ruch ( ostatni post był 12 dni temu ) proponuję zmianę tego działu na Agama Brodata. To jest moja sugestia.
sugeruj sobie dalej.
Ja na to wpadłem kilka miesięcy temu i co? Dalej zero reakcji.
Razem można chyba więcej zdziałać... No chyba, że tutaj nie obowiązuje demokracja.
No nephentes jak nikt nie interesuje się tym działem to nie sądzę żeby się zainteresował działem a.b.
czemu tak sądzisz daf ? bardzo dużo postów w "Jaszczurkach" dotyczy Agamy Brodatej, która teraz na pewno jest popularniejsza od Szyszkowców. I nie mów mi, że działy o pojedynczych zwierzętach nie mają wzięcia, wystarczy popatrzeć na "Legwan Zielony". Ale MareQ masz racjię, wszystkie sugestie są "olewane", więc po co taki dział.
czekamy na powrót nooka...
marku marku, razem wpadliśmy na to chyba z pół roku temu... i nic..nic..nic....
(wyjechał na wakacje po prostu. jak wróci i zobaczy ten bjzel na forach to się przewróci na plecy i nogami nakryje :>)
nook i wakacje?:P on nigdy nie odpoczywa;] poprostu juz jakis czas nie ma komputera.
aha, bo ja slyszalam ze wyjechal. mniejsza o to ;)
nieładnie tak rozsiewać plotki Double..