-
A może by tak oficjalne identyfikatory?
Można by zaprojektować oficjalne identyfikatory dla użytkowników forum tcp. Na kazdej gieldzie czy imprezie można by sie posługiwać własnie takim indentyfikatorem :) Fajnie by to wyglądało jakby wszyscy mieli takiego samego typu ze swoimi nick'ami :) Na takim identyfikatorze mogło by się np znajdować logo tcp, napis forum terrarium.com.pl oraz nick uzytkownika. Taki gotowy szablon można by zamieścic na stronie żeby był dostępny dla wszystkich użytkowników. Każdy by sobie go sciągnął i tylko wpisał swój nick, a na najbliższej imprezce/giełdzie pojawił by się z nim :)
Co wy na to? Mogę się podjąc zaprojektowania takiego identyfikatora. Potrzebowałbym tylko od Nook'a logo tcp w odpowiedniej wielkości...
Oczekuję również waszych sugestii :)
-
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?
Pomysł ciekawy i osobiście mi się podoba.Jestem za!!!
-
-
jesztem za! tylko może lepiej zaprojektować identyfikator czarno-biały, bo nie wszyscy użytkownicy mogą mieć dostęp do kolorowych drukarek
-
Oczywiście identyfikator może być w dwóch wersjach: czarno-biały oraz kolorowy :)
-
A może jeszcze każdy za darmo lizaka dostanie? A kasa na to skąd? (tylko moje zdanie - i tak Nook tu rządzi).
-
ludzie ja mam, dostalam na gieldzie w kwietniu;)
-
Jaka kasa???? O co Ci chodzi? Identyfikatory bedą zamieszczone na stronie gotowe do sciągniecia... jak ktos bedzie chcial to sam sobie sciagnie i wydrukuje...
W załącznikach zamieszczam moje projekty w kolorze i czerni.... Potrzeba jest jeszcze tylko zgoda Nook'a na wykorzystanie loga tcp oraz zeby większość osób zatwierdziła... Albo moze ktos da swój projekt?
Proszę o opinię na temat mojego projektu...
-
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory? PROJEKT
Ehh.... Jednak wciąż załączniki nie działają :/ Projekty poniżej...
W kolorze:
http://terrafood.250free.com/Identyf...jekt-kolor.gif
...oraz w odcieniach szarości:
http://terrafood.250free.com/Identyfikator-projekt.gif
-
-
jestem za ale dobrze by bylo zeby mozna dapisac jeszcze swoje prywatne strony jak kktos chce
-
No to juz w miejscu nicka na dole mozna sobie dlugopisem czy czyms innym wpisac drobnymi literkami.... Bo uwazam ze zbędne by bylo zamieszczanie osobnego pola na www bo nie kazdy ma wlasną stronke... Takie jest moje zdanie :)
-
no to oddzielny indefijator sie zrobi podstawowy i uzupelniony
-
Super pomysł jestem za za za za za za za za za z az az a za za za za za...
-
Dalej jestem za!!!Pomysł super ale dodatkowy identyfikator na adresy stron lub kilku chyba nie jest specjalnie trafiony.Gdy o tym dodatku myślę przypominają mi się rosyjscy generałowie poobwieszani odznaczeniami, których znaczenia pewnie sami nie znają ale ważne że jest tego duużo, są kolorowe i niektóre nawet ładne.To nie ma być chodząca reklama!!!Nick na ZNORMALIZOWANYM i UJEDNOLICONYM ,ogólnie przyjętym identyfikatorze wydaje mi się najlepszym i za razem najprostszym pomysłem.
-
Mike projekty są ładne tylko czy wymiar mógłbyś zrobić taki żeby pasował do takich gotowych przeźroczystych identyfikatorów (widziałem takie w papierniczym) żeby z tym było minimum roboty???
-
One są juz takich rozmiarów gotowe do druku, sprawdzalem, pasuje do tych plastików :) Tylko czekamy na zatwierdzenie wtedy zlikwiduję napis "PROJEKT" :)
-
Super!!!To czekam na zniknięcie tego napisu!!!!Ps. dalej jestem ZA!
-
Re: A może by tak oficjalne identyfikatory?PROJEKT NR2
Oto mój drugi projekt...
W kolorach:
http://terrafood.250free.com/Identyf...ver2-kolor.gif
...oraz w odcieniach szarości:
http://terrafood.250free.com/Identyfikator-TCP-ver2.gif
Oczywiście jeśli ktoś ma swoje projekty to proszę je zamieszczać tutaj! Potem zrobiło by się wspólne głosowanie i wybrałoby się najciekawszy identyfikator! Potrzebna jest jedynie zgoda Nook'a na wykorzystanie jego loga, oraz co on myśli na ten temat...
...Nook gdzie jestes??? Odezwij sie ;))
-
A wg mnie każdy może mieć swój wzór. Nawet jak sobie na czole napisze AGAM to bedzie wiadomo o co biega ale Twój wzór mi sie podoba i wykorzytsam go jeśłi nie masz nic przeciw :)) Ale jak ktoś chce inny to niech sobie sam zrobi.
-
No ja tez bym chcial uzyc wlasnego wzoru ;) Ale nie wiem czy moge, dopoki Nook nie wyrazi zgody na wykorzystanie loga tcp na identyfikatorze... Nie chce zeby byla potem jakas afera przez to :P
-
pierwszy projekt lepszy, bo tutaj logo wyglada jak rozmazana kupa.
-
mi sie podoaba bardziej ta 1 nie wiem jak wam .. ael jestem za nara
-
Obstawałbym przy projekcie nr 1, logo jest bardziej widoczne i całość bardziej czytelna. Niezły pomysł.
Szkoda, że raczej nie będę miał okazji wykorzystać identyfikatora w "akcji", rzadko wypuszczam się na terraryjne spotkania :/
-
Pomysł całkiem całkiem. Fajnie by było gdyby to zostało wprowadzone w życie bo na poprzednich giełdach to albo okularów zapomniałem (a nie noszę okularów) albo identyfikator miała jedna osoba na pięćdziesiąt :/ Chyba najwięcej plakietek było podczas kwietniowej giełdy kiedy to Nook wprowadził możliwość zamówienia sobie do odbioru przy wejściu.
-
No niestety tak wygląda, bo logo zostało powiększone i dlatego musialem je rozmyc bo inaczej byly by widoczne dosc duze pixele :P No gdybym mial wieksze odrazu... i bym je pomniejszyl a nie zmniejszyl to by to calkiem inaczej wygladalo :)
-
identyfikatory bardzo fajny pomysl, ten 1 projekt lepszy (bardziej czytelny) a ja mam tu taka ciekawostke dla ludzi z Warszawy i okolic ze mamy miec taka sama gielde jak w swietochlowicach.
-
A mi sie wydaje że nawet jak loga nie będzie to też każdy będzie widział o co biega. Nawet jak samego nicka użyje :)
-
Ten pierwszy projekt jest bardzo dobry i sie mie podoba... a tak wogule to jestem za :]
-
-
Pomysł dobry, szkoda ze nei skorzystam bo mnei nei będzie :/ Ale pomóc moge - tutaj masz duże logo (nei mam dostępu do serwera wiec podam linka, najpierw musisz sie jednak wylogować (usuń cookies) :P)
http://www.terrarium.com.pl/login/index.php?target=
-
Ja jush mam dostałem na giełdzie w kwietniu hihihihihi :D
-
A co to za identyfikatory co dostaliscie w kwietniu?????
-
Dalej jestem za!Było by miło gdyby tak dojść do porozumienia co do wersji (1 chyba ładniejsza) i co do praw autorskich ( KTOŚ mógłby się w końcu odezwać!!!) i gdyby z identyfikatorami ludzie pojawili się w Świętochłowicach ( a to już JUTRO!!!).Czasu nie ma!!!
-
Czarno biały ;-) pisze na nim terrarium.com.pl , nick , imie i nazwisko oraz skad jestes :]
-
a ja mam śliczny zielony, z giedły "Egzotyka" w eeee Lubinie? i dont remember
-
przepraszam ze nie zrobilem jak kiedys identyfikatorów ponieważ nie miałem czasu ani ochoty się w to bawić, ale na nastepną giełde poprawie sie:)
-
-
-
Skoro nie ma czasu ni ochoty to dlaczego nie poprzeć tu proponowanego pomysłu? Identyfikator typu pobierz ze strony i tylko wpisz swoje pseudo to naprawdę fajny pomysł a w każdym razie nie będzie z jednej strony absorbował czyjejś chęci ( tym bardziej przy jej braku ) ani czasu a z drugiej strony będzie to groszowa sprawa!
DALEJ POPIERAM!!!!