-
zbiórka przed giełdą, katowice, dworzec PKP
to juz sie chyba stalo tradycja...
zapraszam osoby ktore nie wiedza jak dojechac, lub nie chca jechac same, lub nie maja pomyslu jak dojechac... na zbiorke pod katowickim dworcem PKP
katowicka ekipa zacznie sie zapewne zbierac od okolo 9:30 i okolo 10:15-10:20 zwiniemy na przystanek tramwajowy. osoby dojezdzajace pociagiem, bo to glownie dla nich te spotkanie, niech pisza o ktorej sa w katowicach, najwyzej poczekamy. dokladne miejsce zbiorki to zegar przy glownym wejsciu/wyjsciu, na kładce.
znak rozpoznawczy? spora ekipa ludzi :D
wszelkie pytania prosze kierowac tutaj
-
Re: zbiórka przed giełdą, katowice, dworzec PKP
Szzzepraszam wielce, ale czy coookolwiek nietrzeźwych terrarystów sobotnich tesh odholujecie bezzzpiecznie na giełdę? :>
-
Hehe no już zaczynam czuć klimat giełdy, uczucie lepsze niż przed świętami :>
-
wszystkich bezpiecznie podrzucimy na gielde :D
szkoda ze nie bede mogl brac w sobotnim przedgieldowym imprezowaniu... bleh, trudno sie mowi... co sie odwlecze to nie uciecze :D zawsze jeszcze jest tawerna :D
sie doczekac juz nie moge, jak zwykle zreszta :)
-
Werni damy rade:) raz tam byłem i nawet wiem gdzie zawozi tramwaj nr 7:)
-
Bede... nic wiecej chyba dodawac nie musze.
-
-
-
To może też się zjawię, co tam będę sam jechał :)
-
Jaki jest dokładny adres giełdy w katowicach
-
Jaki jest dokładny adres giełdy w katowicach
-
nie chodzi o gielde w katowicach ;]
-
As jużuel aj łil bi (aj hołp soł bat ajm not siur) ;)
Freak ==> Co prawda jak napisał Diabolo w tym wątku nie chodzi o giełdę w Katowicach ale jak coś to odbywa się ona (ta katowicka) gdzieś w pobliżu Cinema City na Gliwickiej zdaje się. Do Świętochłowic jedziemy tramwajem nr 7 który tamtędy również jeździ :)
-
tak przejezdza tam "7" tylko ta gielda jest w kazdy poniedzialek;)
-
Piła też będzie :] 7 godzin pskem do Katowic ale co tam :D:D Będziemy :] :p
-
to jak zawsze zbiera sie fajna ekipa ;)
-
A zieloną* sierotą też się zaopiekujecie, żeby na miejsce trafiła i z nowym nabytkiem (obowiązkowo!) do domu wróciła?
-----
* - zielona nie znaczy bynajmniej zapleśniała ;]
-
Oczywiście, zielone sierotki są jak najbardziej mile widziane ;) Serdecznie zapraszam!
-
Ok Bede, uf naszczęście zmieniły mi się plany ;]
-
-
no to widze ze zapowiada sie zajefajnista ekipa...
juraviel, masz szczescie ze bedziesz :P <piwo>
firia, nie zabieraj zapalniczki bo znow spalisz smietnik :>
-
Teraz prosze o uwage... z racji iż godzina rozpoczecia giełdy uległa zmianie, tj. zaczyna sie o 10:00, pytam wszystkich, ktorzy maja zamiar sie wstawic pod dworcem... czy przekladamy zbiorke na godzine wczesniej? Mam nadzieje ze dojdziemy wszyscy do porozumienia i dojdziemy do czegos jednoglosnie.
-
-
No bede bede :P przyjade do Ciebie na deskorolce i ci pokaze kick flipa w glanach :P A co do godziny to ja się dopasuje, tylko żeby tym z daleko przypasowało.
-
Proponuje jechac tramwajem o 9:03 lub 9:31. Co wy na to?
-
No bede bede :P przyjade do Ciebie na deskorolce i ci pokaze kick flipa w glanach :P A co do godziny to ja się dopasuje, tylko żeby tym z daleko przypasowało.
-
Częstochowa przyjedzie o 8:50 wiec chyba nie bedzie z nami problemu.
-
Ale wiocha a o mnie to pamiętał tylko kochany El Diabolo (ewentualnie Hajdi :D:D) :/ :P:P Prolo że będe
-
-
firia wreszcie odzylas;P
to zalezy,jak wszyscy dojada to mozemy tak jechac jak mowisz:)
ale jesli nie to poczekamy i sobie cos chlapniemy;)
-
dobra, wiec jak narazie wszystkim pasuje wczesniejsza godzina... ciekawe jak z reszta zadeklarowanych. Ekipa ze spotkania sobotniego zapewne nie bedzie miala nic przeciwko, wszak beda w katowicach juz :) Jesli sie myle prosze mnie poprawic. Chopoki z Pily tez beda wczesnie, wiec tez im zapewne pasuje... a jak reszta?? jakies przeciw? prosze sie z tym pospieszyc, gielda za 2 dni...
-
"Wroclawska Ekipa" zgadza sie na kazda godzine:) ...hmm....ale ta dziewiata:)) nie pozostaje nic innego jak wogole sie nie klasc spac i balowac do rana...czyli do zbiorki..Pozdrawiamy Masa&Kubzz&Pytong
p.s.Firia mam w koncu swietliki dla Ciebie:)
-
dupa zbita.. jak zwykle caly plan poszedl sie .... przybywam do katowic rano w niedziele dopiero. jak sa zmiany co do godziny gieldy moge byc o 8.44 na dworcu. i tyle.. jestem zly...
-
werni to ci pasuje, bo taksie bedziemy zbierać mniej wiecej.
-
Mnie tam pasuje. Szkoda tylko że tak późno wyszło zarządzenie. Proponuję jechać tramwajem o 9:31 bo wcześniejszym raczej nie ma sensu. Po pierwsze mogłoby to być dość niewygodne dla niektórych dojeżdżających (np. dla mnie - autobusem byłbym w Katowicach zgodnie z rozkładem 8:59, czyli na styk, a trzeba wziąć poprawkę że się może spóźnić nawet 10 minut), a po drugie po co stawiać się na giełdzie pół godziny przed czasem. W Świętochłowicach nawet porządnej knajpki nie ma tak żeby było blisko przystanku tramwajowego i giełdy, żeby sobie można było poczekać :/
-
wiec jak narazie doszlismy do tego ze najlepiej tramwajem o 9:31. Jak narazie wszystkim pasuje. Mamy jeszcze pare godzin zeby zobaczyc czy napewno wszystkim.
-
Ja tam bede o 11.40 :) Bede musial sie pogodzic z tym, ze najlepsze kaski z gieldy zostana wykupione zanim na dobre sie pojawie.
Do zobaczenia na gieldzie i w Tawernie :)
-
dobra, uznaje temat za zamkniety, zbórka zaczyna sie od okolo 8:30 i trwa do około 9:15. Tramwaj jest o 9:31. Jesli ktos ma jeszcze jakies pytania niech dzwoni do mnie na 888903100. To tyle, do zobaczenia rano. Niech mocz bedzie z wami.