http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=16120&t=16120
czlowiekowi sie chce pomoc. w zamian epitecik na koncu. Proponuje pozbywac sie takich na wejsciu. POzdrawiam adminow:)
Wersja do druku
http://terrarium.com.pl/forum/read.p...=16120&t=16120
czlowiekowi sie chce pomoc. w zamian epitecik na koncu. Proponuje pozbywac sie takich na wejsciu. POzdrawiam adminow:)
no moze nie epitecik:P
Sorki ze sie wtrące-jaszczurki to nie mój temat (mam tylko gekony toke i kameleona jemenskiego)ale przeczytałem dyskusje do której dałes linka i wcale nie dziwie sie ze gosc sie zdenerwował.Miał konkretne pytania a wszyscy na niego naskoczyli ze jest niedouczony,Checi miał dobre,uv kupił,wystarczyło mu delikatnie zwrócic uwage a nie tak od razu z grubej rury.Zresztą kwestia natezenia promieniowania uv jest dyskusyjna.gdy zaczynałem 10 lat temu przygode z terrarystyką nie było swietlówek uv i sprawe załatwiało sie za pomocą kwarcówki.Zresztą dalej sie nią posługuje i nigdy nie zauwazyłem zeby moje zwierzątka miały krzywice itp.Wazne by podawac odpowiednią ilosc przyswajalnych witamin .Ale wracając do tematu-troche wyrozumiałosci.Nie kazdy od razu zostaje super maczo w terrarystyce.Po to jest to forum by zadawac pytania i dostac konkretne odpowiedzi a nie ochrzan od wszystkich
nO tak the answer tez nie blysnal klasą..... Tak czy siak co chwile na forum pojawiaja sie przeklenstwa, dziwie sie Twojej wypowiedzi troszke bo sam ostatnio ostro zareagowales na ktorys z postow obywatela snejka. NIe chodzi mi o sprawe kto ma slusznosc a kto nie. Dyskusje moga sie toczyc mozna nawet ostro polemizowac, ale z kulturą nie sądzisz?
czy ty masz czlowieku misje zyciowa zeby wytepic przeklenstwa?
Wytlumacz mi swoje powody bo ich doprawdy nie rozumiem:)
Czy az tak raza cie ozdobniki jezykowe?
Masz racje-kultura wypowiedzi powinna byc zachowana.Napewno jakas "żółta kartka" powinna za to byc.
no dobrze,ale nie jestesmy na lekcji religii, przeciez wiadomo jak to wyglada, na spotkaniach, czy w knajpie leca "kudwy" tylko trzeszczy,wiec jakby to powiedziec, troszke luzu.
Oj obywatelu nie mam misji życiowej. Nie lubie poprostu chamstwa na publicznym forum , ktore czytaja 11 latkowie. Tyle..... Zreszta regulamin jest regolaminem nie?
Wszystko zależy kto się w jakim towarzystwie obraca. Na spotkaniach, sympozjach na które jeżdżę tez jakoś często bluzgów nie słyszę. Forum to nie knajpa :).
no wiem,ale sa sytuacje,chwile i momenty...kiedy kudwa pada lub powinna pasc bo sie noz otwiera w kieszeni, ale spoko-jestes sluzbista:)
no tak Pan Doktor sie nie obraca w takim towarzystwie bo Pan doktor obraca sie w kregu naszych wielkich Polskich naukowcow-biologow,znanych na Swiecie, ktorzy to nie wyrazaja sie niestosownie, poniewaz ich tytuly naukowe moglyby sie pobrudzic,a sa tak czyste po ciaglym czyszczeniu ich w godzinach pracy(w koncu cos trzeba robic przez 8h dziennie): ))
Snejk nazywaj to jak chcesz. Ja to nazywam dobrym wychowaniem a nie służbistą;)
Ale wiesz co nazar to było trochę chamskie z twojej strony z tym:"Zreszta powiadomie kogo trzeba;)" W tym momencie to się według mnie zachowałeś jak konfident i gnojek....
Chlopie jaki konfident? A co ja jestem jego kolega czy co?? O chamstwie na forum nalezy powiadamiac adminow i tyle. A co do gnojków jestes o ładnych kilka wiosen mlodszy ode mnie chlopie wiec proponuje zamilknac.
chamskie to bylo zachowanie owego kolegi moim zdaniem. ale widze ze dla wspolczesnego 17 latka jak TY to norma. Wiec nie bede z Toba dyskutowal.
Nie toleruję chamstwa, jak ktoś ma ochotę używać wulgaryzmów lub popisywać się brakiem kultury proszę bardzo ale nie u nas.