Tnazar jest niemożliwy!!! Wywala z czata kogo chce i kiedy chce! Niech sobie nie myśli ułom jeden że jeżeli jestem młodszy to musze być dyskryminowany!!! Prosze o odpowiedź od Aleksandra
Flops
Wersja do druku
Tnazar jest niemożliwy!!! Wywala z czata kogo chce i kiedy chce! Niech sobie nie myśli ułom jeden że jeżeli jestem młodszy to musze być dyskryminowany!!! Prosze o odpowiedź od Aleksandra
Flops
ZAchowanie i kultura niektorych opow na czacie, nie da sie skomentowac .
Sie dziwie że niektórym tam dali takie stanowisko jak widać wywiazuja sie bez zarzutow.
a ja nie rozumiem tego ze wchodze na czatai jak tylko sie polacze to op mnie wywala a nawet nei zdarzylem nic powiedziec czy ktos umie to wyjasnic?? moze jakis blad w programie.
A wchodzisz na stałego nicka??
Najpierw popatrz na siebe snapek jak ty sie zachowujesz a potem oceniaj innych to po pierwsze a po drugie Flops troche kultury by sie przydało.Ja dużo na chacie siedze i nie widzialem aby takie cos miało miejsce.Widze,ze wasza zazdrosć jest strasznie duza o to ,ze ktos jest operatorem.Dobra szkoda mi słow na was.Szkoda gadać :P
djtommi jest obowiazek wchodzenia na stałym nicku zarejestrowanym na www.polchat.pl
Słuchaj jedyny bezczelny cham to jestes ty, i hamuj sie ze słowami a takim zachowaniem i tekstami tylko pogarszasz swoja sytuacje.... Nazar jako op na czacie spisuje sie bardzo dobrze i niewiem skad te nieuzasadnione pretensje jeszcze w tak prostackim wydaniu...
Wkurzył mnie swoją gatką i powiedziałem że jak sie chce powyzywac na mlodszym to jest żłób.
Oj wiem MIDO jak ja sie zachowuje i jak sie inni zachowuja .
Flops rozumiem że jesteś nowym użytkownikiem, ale mogłbyś poczytać regulamin na stronie, i troche poważniej wypowiadać się na forum - poproś np rodziców żeby sprawdzili treść Twojej wypowiedzi przed wysłaniem... forum to miejsce powaznych dyskusji nie miejsce na żarty [wypowiedz nie związana akurat z tym wątkiem lecz innymi: http://terrarium.com.pl/forum/search...0&fldauthor=1].
Juz nie cham ale ja jestem cham I MÓWIE TO PUBLICZNIE!!! Sory Nazar i wszyscy których obraziłem mozecie mnie mieszać z błotem.
Dobra. Tnazar juz oki i sprawa jest zamknięta
Snapek napisał(a):
> ZAchowanie i kultura niektorych opow na czacie, nie da sie
> skomentowac .
> Sie dziwie że niektórym tam dali takie stanowisko jak widać
> wywiazuja sie bez zarzutow.
>
Snapus - "Zdzblo w czymis oku zwada podczas ,gdy belka we wlasnym nie zawadza".Kopiesz sobie "grob",bo kiedys sie za toba wstawilem,ale to byl pierwszy i ostatni raz...
Wstawiłes haha dobre po kilku dniach zaczoles robic to samo co obcy, wyzywac i wnerwiac wiec nie uznam to za wstawienie sie gdyz zaczoles robic to samo co on.
Snapek napisał(a):
> Wstawiłes haha dobre po kilku dniach zaczoles robic to samo co
> obcy, wyzywac i wnerwiac wiec nie uznam to za wstawienie sie
> gdyz zaczoles robic to samo co on.
>
Wyzywalem CIe ??Kiedy ??? Jakos sobie nie przypominam zebym Ci ublizal.Jedy nie co robilem to odpowiadalem glupio na Twoje glupie pytania,ale skoro jestes niekumaty to juz Twoj problem ;]
Snapek Judaszu ktos sie wstawil za toba a ty go oczerniasz.Ty cwaniaczku ty.Ale dziekuje bobez twej wiedzy snapek nigdy bym sie nie dowiedzial tyle o patyczakach.
Panowie, to robi się żenujące. Zwłaszcza jeśli w kłótni biorą udział modzi. Proponuję przenieść to na priva i zamknąć wątek. Nazar powinien się tu udzielić, ale do tego czasu chyba się tu pozabijacie ;-)
A wiec udzielam sie :)
Sprawa zostala wyjasniona z kolega Flopsem, przykro mi ze zamiast napisac do mnie prywatna wiadomosc, zostaje tutaj blotem obrzucony w sumie tylko za to ze pilnuje pozadku na czacie:) no ale coz, tez mialem kiedys 12 lat.
Powiedzialem Flopsowi ze traktuje jego i ta sprawe tak jak by sie to wogole nie wydarzylo:)
Co do kolegi Snapka, hmm,
powiem tylko tyle ze oskarzenia snapka o wyzywanie uzytkownikow przez operatorow to szczyt bezczelnosci i chamstwo, ktore zreszta mi zostalo przypisane w temacie :) . BO ani samael ani ja, ani nikt z operatorow nikogo na chacie nie obraza, bo nie taka role pelnimy. A jesli juz ktos zostaje wyproszony, to nie bez powodu.
Pozdrawiam i zapraszam na chat:D
Dafno Dafno temu, za gorami za lasami, za Warszawka, Bykowcami
Zyl Cham Nazar. Wy powiecie - kazdy zna Nazara przecie
Ze on cham to nie nowina... lecz ta bajka sie zaczyna nie by
zwyzywac go srodze, lecz pokazac mu jak strasznie skrzywdził dziecie
Ublizajac, tupiac, gardzac i targajac, wteszcie z chata wywalajac.
Biedny dzieciak zaplakany, ze wykickaly go chamy, poradzil sie swojej matki...
Mama w swej madrosci , poradzila gowniarzowi: Idz no smyku dzis na forum
Zakosztujesz tam hardcoru, wiedz, ze nie ty jeden *****, co gownianym kregu siedzi
Szybko zyskasz tam poparcie. Udaj, ze gwalcony byles, w ciemnym lesie mocz swoj piles
Przywiazany do mrowiska, mrowki sraly ci do pyska. Szybko ludzi wnet przekonasz
Ze Nazar to ciemna strona.
Jako matka poradzila, synek zrobil i wykonal. I choc w czesci racje miala,
bo debile zaraz przyszly, siac swoj dysmozgowia owoc, sprawa szybko sie wydala
i synalek stracil poglos. Kazdy teraz z niego smieje, kazdy pokazuje palcem, a najbardziej.. ten cham Nazar, ktorego poznalem w bajce
buahahahhahahhahah dobre to jest :) masz talent :)
zaraz sie połacze nie moge sie wbic na czata;(
www.polchat.pl pokoj terrarium.com.pl
Atrax poplakalem sie ze smiechu:)
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!! !!
AtraX dobre :)
Nie no Atrax wypas :D
Nie udzielaj sie tyle omnie bo nie jestes w temacie i cie przy niczym nie bylo Nazar'rze
Dajmy juz sobie spokoj z tym tematem
No Atrax w roli bajcarza :]
Baśń tez niczego sobie.
Mr DAf sie tutaj smieje a jak by zobaczyl wczorajsza rozmowe na czacie to chyba nie bylo by mu do smiechu!!! Ale wierszyk niezły !!!
Mr dafowi juz nie jest do śmiechu ale nie powie juz nam o tym :P
Wlasnie :P Juz go nie ma z nami hehe... nie przepadalem za nim
a kto przepadał .?? po za ttymi słuchawkami..:P
Znów Flops :D widze że chłopak sie rozkręca a nie czyta ani FAQ ani regulamunu <brawo> ;)
[kolejny słowotwórczy wybryk Obywatela_Snejka ;)]
Ocenzurowano... Wielki Brat
Oj Snejku,Snejku... Prosze hamuj troszke slownictwo :]