-
Dziadostwo na chacie!!!!!!!
no wiec chciałem zmienic sobie kolor nicka, i mi sie nie chciało zmnienic a Obcy zaraz zaczal mnie wyzywać, wiec ja tez go zaczalem on zaczal ..... (hehe niedozwolonymi znakami heh :P) a ja wyleciałem z chata i juz nie moge wejsc.... nie chodzi mi o samo wyzywanie mnie na chacie tylko o to ze ja wylecialem, a nie obcy!!!!!!!!
-
Re: Dziadostwo na chacie!!!!!!!
chlip...chlip...to takie wzruszające :(
-
yYyY jeden szczegół , Obcy to chyba mod ?:>
-
op a mod to dwie rzeczy :P poza tym, czy mod ma jakieś przywileje...że nie można go wykopać z czata? można :P ale nie został wykopany
-
Ja to bym pousuwał te wszystkie wątki bo wchodzi wiara na czat,robi zamieszki a później poszkodowana sie żali na forum,najpierw taki flops a pozniej igor,kto bedzie next?
-
-
paco raczej sie nie wypowie na forum :)
A Obcy juz nie jest taki święty, niech lepiej przestanie się wszystkich czepiac bo znowu straci opa.
-
Witam
Obcy zawsze sie wszytskich czepial, ostanio mi skasowal posta z dzialu zamienie tylko dlatego bo byla tam samica gekona lamparciego na zamiane a obcy chcial ja zgarnac wiec wygodniej bylo mu skasowac mojego posta.
Obcy to do Ciebie: Jeszce raz skasujesz mi posta KTÓRY BYŁ ZGODNY Z REGULAMINEM bo bylo Ci tak wygodniej to bedzie z Toba zle.
Pozdrawiam
-
Silent_Dragon coż za riposta, aż sam się wystraszyłem.
A jak się komuś nie podobają poczynania niektórych opów to niech nie wchodzi na chata i święto lasu !!
-
Silent_Dragon napisał(a):
Jeszce raz skasujesz mi posta KTÓRY BYŁ
> ZGODNY Z REGULAMINEM bo bylo Ci tak wygodniej to bedzie z Toba
> zle.
Witam
Straszysz mnie smoczku? Na maila tez mnie straszyłeś. Ale najabrdziej wystraszyła mnie Twoja fota w profilu.
Pozdrawiam
-
Witam
Tokaga ja nie mowie teraz o chacie ale o forum. Nie, nie strasze Cie a pogroszki od kolegow z gg i na maila mozesz pisac do kogos innego. Po prostu napisalem zwyklego posta, a Ty go skasowales bo tak ,,Ci pasowalo". Przykro mi ale czy mnie lubisz czy nie moderator musi byc obiektywny a nie kasowac posty bo kogos nie lubi i to juz nie moj problem.
Pozdrawiam
-
Czy moderator nie powinien wykazywac sie kultura? :] Obcy, pohamuj sie troche...
-
Witam
A jak taki madry jestes to daj swoja fote chyba ze naprawde wygladasz jak ,,obcy" to dopiero sie wszyscy wystrasza.
Pozdrawiam
-
Silent_Dragon prawa dżungli :D
-
jeszcze by było fajnie jakbys mi skonkretyzował co znaczy "bedzie z tobą zle " połamiesz mi nogi ?
-
moderator powinien byc tez odpowiedzialny a nie podawac hasło do konta swoim niespłena rozumu kolegom, wiesz ile wtedy moich postów wyleciało?
-
Ale w tej chwili mowimy o tobie, nie odwracaj kota ogonem :) Poza tym chyba nie pamietasz jak to dokladnie wtedy bylo, on nikomu hasla nie podawal...
-
Witam
Nie podwalem nikomu swojego hasla, a Ty akurat na dziale zdjecia pisales tylko posty tpu: ,,ladny" ,, fajny" ,,fajna zbozowka" i nie porownuj tego co bylo nie z mojej winy do kasowania postów bez powodu. A Ty dobrze wiesz od czego sie zaczelo i na kazdym kroku mi docinasz, jestes z tego zadowolony, teraz skasowales posta a ja z Toba nie zaczynam.
Pozdrawiam
-
No ile?? To pewnie przez to nabawiłeś się kompleksu i nieposkromionej rządzy władzy. Post Silenta rzeczywiście tam był, a tera nie ma. Coś tu się nie zgadza, skoroś taki odpowiedzialny. Teraz wychodzi na to że to twoja zemsta :-D A przy okazji drobna korzyść :->
-
-
Obcemu chyba zabraklo argumentow :-)
-
chyba mam prawo sie bronić nie panie sałata?
-
Jestes śmieszny (mam nadzieje, ze rozumiesz roznice, jaka jest miedzy przymiotnikami "smieszny" i "zabawny") :-)
Powialo chamstwem, chyba czas na interwencje Nooka :-)
-
Chociaz moze powinienem byl uzyc slowa "żałosny" :-)
-
Saurus zrob tak jak radzisz w swoim podpisie :)))))
-
Moze i masz razcje... ale ja sie swietnie bawie, gdy ktos taki stara sie mnie sprowokowac :-) Humor mi sie poprawil :-)
-
.
-
Aaaaa to chyba ze tak :D jest usprawiedliwienie... hehe
-
Re: .
-
Silent_Dragon pierwsza część mojej wypowiedzi dotyczyła twojej "groźby" a wszystkie zastraszenia "na odległość" w takim wykonaniu zawsze mnie bawią.
Odnosząc się do tematu: " Dziadostwo na chacie!!!!!!!" napisałem drugą czesć mojej wypowiedzi.
-
Silentowi raczej chodzilo o interwencje Nooka (odebranie moda), to Obcy sobie zaczal cos wymyslac bo odebral to tak samo jak ty.
-
Atrax. Znowu dowaliłeś :P Leżałem na ziemii jak to zobaczylłem ale i tak Wiersz o CHamie Nazarze jest the best :PPP
-
-
-
Obcy długo siedze na tym forum mimo że się nieczęsto udzielam.... Jak ci zabraknie argumentów to atakujesz i próbujesz rozładować sytuacje ośmieszając atakowanego... nic dodać nic ująć
-
ej ! chociaż jest brechta , pan sałata hahaehe , nie moge ; )
-
Co jest śmiesznego w nazwisku Sałata??
-
Moje nazwisko przynajmniej cos znaczy... a co znaczy "Błuś"?
Dla mnie smieszniejsze jest bycie palantem-skinheadem (czym sie Stein juz wiele razy chwalil).
-
Skoro już tu wlazłem i czytam te pierodły, to dodam małe sprostowanie - Obcy już dawno nie ma uprawwnień na czacie.
Natomiast co do pokrzywdzonego Igora6 też już mam wyrobione zdanie jako obecny cieć na czacie :]
Zapewniam państwa, że jeśli trafia się na czacie osobnik odbiegający zachowaniem od ogólnie przyjętych zasad i akurat jestem przy tym obecny, to jestem jednakowo wredny niezależnie od tego kim on jest :]
-
małe sprostowanie , nie zauważyłem że masz na nazwisko Sałata , skojarzyłem Saurus - Sałata , a w tym przypadku to było śmieszne , inna sprawa skinheadem nie jestem jeszcze inna już od dawna zasługujesz na bana , postaram sie o to