Witam. Jakie ciekawe okazy wezy oraz pajakow byly na gieldzie??
Wersja do druku
Witam. Jakie ciekawe okazy wezy oraz pajakow byly na gieldzie??
Dla mnie ciekawym wezem byla zbozówka striped... ale cena kosmiczna 1000PLN :D
daid a kto ją miał ??? bo coś mi się wydaje, że Przemek z Częstochowy
była też zbożówka orange fluorescent, nie wiem po ile. Acantrophis dumerili od 500zł, czyste constrictoory za ponad 1000, duży tygrys green albino nie wiem po ile. Z pajączków nie wiele ponad to co mamy na forum. Były Heteropoda sp. za 100 i jakaś Bonnetia której pełnej nazwy nie pamiętam za 80zł L2.
Z jaszczurek jedyne co zwróciło moją uwagę poza odmianami gekonów lamparcich i gruboogonowych to Xenagama batillifera, ale ponad 400 za sztuke (tanio, ale jednak drogo), ewentualniej eszcze Tiliqua gigas po 150 zdaje się. Czesi mieli jeszcze jakią nie podpisany gatunek - nie wiem co to było, wyglądało na jakiegoś Calotesa, ale na pewno nie versicolor. Ogólnie to uważam, że pod względem wyboru gatunków ta giełda była najsłabsza.
a tam najsłabsza...Grammostola aureostriata?Lasiodora difficillis?Lasiodora difficillis?Paraphysa pulcherrimaklaasi? i pare innych..to są przeca nowe gat. na rynq :)
A widzieliście Psalmopoeus ironia :P ??
Czyste boa constrictory:
Imperatory stripped
Hoggi
Boa constrictor constrictor peru
Candoia carinata carinata
Acantrophis dumerili
Eryx colubrinus laveriedgei <high orange>
Coluber ravergieri
Corallus hortulanus peru
Morelie spiloty
Po ile byly Coralluski??:>
600pln za sztuke peru
Bonnetina rudloffi. Pojawily sie tez Poecilotheria miranda i Avicularia laeta. Gielda byla jak zwykle udana, ja tam jestem zadowolona, chociaz chcialabym sprzedac wszystko, co mialam ;))))). Wiadomo, ze ile osob, tyle komentarzy i nie da sie zrobic tak, aby kazdemu podpasowac.
Do zobaczenia na kolejnej imprezce :).
A jakie ceny tych pajaczkow?? :>
Witam
Ja pierwszy raz widziałem młodą Avicularia purpurea. Może ma ktoś mluchy bo bym się skusił ;)
---------------------
Pozdrawiam
Brachypelma smithi
Brachypelma vagans
Psalmopeus irminia
Eublepharis macularis
Po ile były hoggi i Boa c. c. peru??
600zl.
za 600 były corallusy a boa chyba za 1800 , był piękny
Gabor mial peruwiana za 1800zl a hogg byl za 1600zł
3 rano i autopoprawka w wordzie. ot taka ironia losu. :) nie wychwyciłem od razu