kilka fotek moich roslinek :) Zobacz jakie owadożery :D
Wersja do druku
kilka fotek moich roslinek :) Zobacz jakie owadożery :D
JEscze jedna :)
jeszcze jedna :)
och, jakież urocze drosera capensis :) a to drugie zdjecie to naprawde real foto....??? :>
tak samo jak zdjecie tego twojego dzbanecznika, autorstwa Pawła Słomczymskiego :> nieładnie oszukiwać
Wiadomość zmieniona (28-01-05 10:33)
tak bo ja mam takie duuże opkrągłe doniczki to sie nazywa "MINI BAGIENKO " :) te roślinki sie czuja jak na własnym bagienku .
pozdarwim
Witam !
To drugie na 90% zapożycznone...
P.S.
Jakim aparatem focisz Mezi ?
pozdrawiam
VAGANSEK
kodak
od kolegi pożyczony :D jescze bedą fotki
Heh mezi w 10 przykazaniach jest takie jedno : "Nie kradnij".
Nie bierz cudzych zdjęc i nie mów że to Twoje. Bo ta druga fotka nie jest Twoja na 100%.
ej jery zrób sobie mini bagienko i zrób taklą fotke !! zobaczysz !! ***** mać !! sie robi zamieszanie na maxsa !! .pozdarwim:) JeRy zrób se mini bagienko zklikaj diomnie na gg to ci powuiem jak sie robi że bendziesz miła mini przyrode małą !!:)( pozdarwim
Witam !
Mówisz, że Kodak pożyczony od kolegi... buhaha, masz wrodzony talent do ściemniania Mezi... 1 fotka zrobiona jest Canonem PowerShot A300... niebardzo jest on podobny do jakiegokolwiek Kodaka...
Skończ Mezi z tymi wałkami... jak nie masz możliwości zrobienia fotek swoim roślinkom, to nie kradnij zdjęć innych... to zaczyna robić się już nudne.
pozdrawiam
VAGANSEK
Vegansek a z kąd wiedziałeś ze to zdjecie robione Canonem a nie Kodakiem??
mezi ... nieściemniaj już prosze cie ... na "MINI BAGIENKU" to moze sobie ty mieszkasz... ale 2 fotka jest z neta na 100% pierwsza zapewne tez... tak samo jak dzbanecznik... "real foto"...
Witam !
Theraphos... istnieje takie coś jak EXIF ( w niektórych programach zwie się to METADATA ) zdjecia, zawarte są tam dane które generuje aparat... min. firma i model aparatu, data wykonania... ;) Dowód poniżej...
http://members.lycos.co.uk/vagansek/_komp/mezi.jpg
pozdrawiam
VAGANSEK
Nie no spoko nie wiedziałem ze taki program istnieje.
No i oto prosze bardzo Vagansek nam udowodnił że mezi po raz kolejny kłamie ?:]
ojojoj mezi15 chyba sobie bidy narobiłeś ;) zdjęcia tak czy siak są fajne.....
Dzieciak mysli,ze klamstwem moze komus zaimponowac.Klamstwo ma krotkie nogi. =]
http://jzk.vipserv.org/szablon_10/hodowla.htm jego rosiczka przylądkowa (jego hahaha)
Śmieszny koleś :-D Wstaw swoje prawdziwe zdjęcia.
Mówiłem... zmieńcie mu nick na "MINI BAGIENKO"....
Mezi, skoro to są Twoje zdjęcia to czemu się nie bronisz??
jak dobrze pamiętam to ktoś kiedyś za przywłaszczenie sobie praw autorskich dostał BANA-na :D czyżby i Mezi się doczekał??
Dobra Dobra Ale gdzie ten Mega Dzbanecznik Gigant ??:>
mam real fotkr dzbnecznika ale jest zaduze zdiencjie i niemoge umiescic w załączniku dla zainteresowanych wysle fotke na maila
o tu macie jeszce jedna fotke ale to jest prawdziwa
DZIECIAKU SKĄCZ TĄ ZABAWE !!!
Dla mnie jesteś złodziejem. Następne ukradzione zdjęcie.
Link: KLIKNIJ
no to będzie BANan :D Prawa autorskie też mogą być kradzione, a Ty właśnie to robisz ...
Hehe nie moge z tym czlowiekiem. Ja na jego miejscu zakopal bym sie pod ziemie.Dorosnij mezi15!
Pozdrawiam
ale zwala po co daje nie swoej zdjecia nie ma jego strata ale zawsze moze zrobic :/ nie kumam tego czlowieka lol xD