:] oto rafał ktory sobie odpoczywa:]
Wersja do druku
:] oto rafał ktory sobie odpoczywa:]
.. nie no juz nie moge ... hhahh brzuch mnie ze smiechu boli :D naprawde extra masz poczucie humoru hhehh
PS: skąd wiesz ze odpoczywa ? (chyba ze sam Ci powiedział to OK rozumiem ) hehehehhh
Rafał rządzi i nie pogadasz :] He he ale ma wypas siesta czikita super odpoczywa :P
Te kedziorki w Twoim profilu czemu wszystkie oddzielnie sa dodane? Kazdy ma inna osobowosc i wymaga specialnego traktowania? Jak odrozniasz rafala od innych kedziorkow? Inne tez maja imiona np. heniek i zenonon?
PS. To juz przestaje byc smieszne.... Jesli myslis ze Twoj pajak (w dodatku o imieniu rafal ) zrobi kariere na forum to jestes w bledzie....
Witam
Ja wogole nie wiem jak zwierzaka można nazwać imieniem człowieka :/
Jak masz np. psa, suczkę to nazwiesz ja Ania??
Wyjdziesz z nia na spacer i bedziesz wolal ,,Ania chodz do mnie" ??
Pozdrawiam
moje psy nazywaja sie Ryszard i Oskar...co w tym zlego?
Czemu koniecznie dac psom i innym imiona w stylu Saba,Azor czy Pimpek? Przeciez to syf jak beret:)
Po prostu niech on bedzie takim forumowym guru.
Dlaczego?
Po pierwsze- jest to najbardziej posledni i najbardziej zwyczajny z futrzanych tylkow, a wzbudza tyle sensacji wsrod ludzi jakby to byl L1 za 1000E :)))
Po drugie-nie mozna sie powstrzymac jak zwierze,ktore totalnie ma w tylku wlasciciela,jest obdarzone imieniem,ktore zdecydowanie wzbudza emocje
Po trzecie-wlasciciel ma fantazje
Po czwarte-z powodu imienia tego kedziora,zupelnie inaczej mi sie patrzy na niego,po prostu widze...kogos...widze kolesia,ktory autentycznie luzuje sie na kamieniu:)
Rafał żądzi - respect ! :P
normalnie raffal to urodzony zabojca :)
hahah rafał jest super.
Bocieq odpoczywa bo moze po wylince
Nie ma co od dzisiaj RAFAL jest naszym pupilkiem ktory wszystkie zwiezaczki bije na glowe:):)
POZDRAWIAM RAFALA I WLASCICIELA RAFALA
RAFAL JEST COOL
Jak Wy tak możecie brak szacunku totalny, przecież to jest Pan Rafał.
Rafal wymiata, juz mam jego plakat nad lozkiem. Wlasnie buduje sobie oltarz przy ktorym bede sie do niego modlil.
Przechodze na rafalospajdernizm.
A co do imion.. Moje pajaki tez nazwalem po ludzku : Natasza, Zuza, Emilka i Zoska.. co w tym zlego.. :P
...
choroba...nie moge profilu edytowac:/
ale jak tylko sie bedzie dalo to jak w temacie!