Tak jak w temacie:
Kolejne spotkanie terrarystów z trójmiasta odbędzie się 31 lipca w Kolibie (Sopot - Kamienny Potok - koło AquaParku). Start o godzinie 17.00.
Wersja do druku
Tak jak w temacie:
Kolejne spotkanie terrarystów z trójmiasta odbędzie się 31 lipca w Kolibie (Sopot - Kamienny Potok - koło AquaParku). Start o godzinie 17.00.
OK. Do zobaczenia. :]
My tez chyba bedziemy na 100%.
Wirginia & Tadeusz
Ja się postaram przyjechać, ale jak na razie to dość niepewne...
Bedziemy na 10000 % :] Wkoncu cos w 3miescie!:} Bede musial sie popoytac jak tam dojechac ale damyrade!:) dozobaczyska!:]
Jachyr1 a skąd jesteś? Mogę Ci powiedzieć jak jechać / dojść.
a ja moge przyjechać :> ???????
Wałek, to mnie nie bedzie.
nie mieszkam w 3mieście ,ale jade do Ciotki na wakacje do gdańska (w niedziele tą)
mógłby mi ktoś powiedzieć czy tam chodzą jakieś budy lub coś innego??
Należy wysiąść na stacji Sopot Kamienny Potok Lilytśli się nie mylę) i spytać kogokolwiek o drogę do Aquaparku (jakieś 3-5 minut na pieszo. Potem zamiast iść w lewo do Aqua.. to idziemy w dół na plażę i oto waszym oczom ukaże się Koliba. Fajna knajpka z super wystrojem.
Zapraszamy wszystkich :]
Sasiad tak jak widzisz po moim profilu jestem z Bytowa ok 100 km od Gdanska. Do Aqaparku wiem jak dojechac i z tym nie bedzie problemu. a dalej sie juz zapytam kogos!:P
tylko jes problem troche innego typu;/ nie wiem jak znajde was!?!?;/ moze mogli byscie pokazac tu jakies swoje zdjecia abym wiedzial gdzie podejsc jak wejde do knajpki!??:] czy moze zrobimy tak ze spotkamy sie przed i wejdziemy tam razem wszyscy!?? jezlei tak to uprzedzam ze moge sie troszke spoznic ale niep owonienem!:] wiec jak chcecia mi to bez roznicy abym siedzial jak wygladacie!:] dozobaczenia!:}
Jupi bede na 100 % !!
Zdjęcia nie będę wstawiał :p
Możemy spotkać się przed wejściem.
napisz do mnie na mail to pogadamy. sasiadek(at)gmail.com
Do zobaczenia
sasiad napisz moze do mnie na GG to szybciej sie dogadamy co i jak!:]
szkoda ze w niedziele :/ bede jakos w gdansku jutro od 8 rano pozniej wejherowo wiec w sumie nie daleko ale w sobote wracam do domu
będę na spotkaniu, do zobaczenia.
niestety mnie nie bedzie!:( pozdrawiam i zycze udanego spotkania
heh.. skoro nikt nic nie pisze...
wróciłem o 24:30 pociągiem bo była awaria i staliśmy kilka godz. :/ i zamiast o 21:06 byłem o 23:30
Spotkanie jak dla mnie było bardzo fajne (noo i jakie towarzystwo :D:D)
Przedyskutowaliśmy sporo tematów... był ciekawe opinie na temat pakowania 10cm ptaszników do pudełkach po kliszy :D (joke) to było zabawne ;]
Zakupiłem minimączniki... w ogóle było spox... za rok jeśli odbędzie się spotkanie na 99% jestem