-
Nowa 3W (wejdz tu)
Witam z wielka przyjemnoscia prezentuje dzielo przy ktorym maczalem paluchy z paroma osobami , pomysl wyszedl z glowy koksika
http://www.terrarysta.com.pl
Zapraszam takze na forum na ktorym mam nadzieje zrobi sie troszke tłoczniej .
Stronka raczkuje dopiero pod nowym adresem wiec zapraszam do pisania artykolow i opisow
-
Re: Nowa 3W (wejdz tu)
-
a po co nowe forum chyba wystarczy sa w sumie dwa i to starczy ......
-
gdyby kazdy tak myslal to nie robiono by 2 podobnych tlewizoro bo po co skoro jeden dziala ??
takie myslenie nas cofa (szczegulnie terrarystyke w polsce) a tego nam nie potrzeba mamy sie rozwijac
-
Mam uwage techniczną co do stronki... Popraw encodowanie strony bo w mojej Mozilli Firefox'ie nie mam wszystkich polskich liter... Nie wiem czy to tylko u mnie bo w sumie ostatnio troche komp mi sie pieprzy ale moze jednak i to nie wina mojego kompa ;-)
-
u mnie sa wszystkie wiec najwyrazniej to wina twojego kompa:)
-
U mnie też sa wszystkie ! rada zmien kompa :P
-
nie kompa tylko przeglądarki. ja mam Mozilla Firebird i też pl litery nie chodzą.
Proponuje wam ustawić standard windowsowy, litery w tym stadardzie są widzoczne w przeglądarkach... alternatywnych (-;
Iso nie pokazuje się jak należy
-
no dobra popracuje nad tym :)
PS. Mike sory ze zwatpilem w twojego kompa:)
-
Przeciez pisalem ze chodzi mi o Mozille :> w IE pewnie sa polskie litery bo pewnie pod taką przegladarke pisales tą strone... Ale niestety nie wszyscy biorą pod uwage to ze sa tez inne przeglądarki na tym świecie ;-)
-
rejstrujcie sie na forum i piszcie posty :D
-
heh dobre to w takim razie trzeba by bylo robic conajmniej 10 plikow z css'ami, a to nie wygodne, do tego roznice w znacznikach brrry, skrypty javascript tez musialby by analizowac jak przegladarka, juz to widze ....
owsze jest moda na to zeby tworzyc strony wygladajace tak samo na kazdej przegladarce, ale kiedy w stworzeniu biorac udzial css'y to jest to bardzo utrudnione
-
hmm strona sie rozwija wiec jeszcze nie raz zmieni swój wyglad ;]
-
hm a może powiece znajomym o stronie ??:D
kazdy dostanie po piwie (bez alko oczywiscie ;) )
-
Spoko koksik ;-) Mysle, ze moj komp ci wybaczy ;-)
-
kodowanie poprawione, wzystko powinno byc good
-
Nooo... teraz jest elegancko ;-)
-
Kodowanie windows cp-1250 nie jest obowiązującym standardem kodowania liter dla polaskojęzycznych stron WWW.
A i kilka pomysłów zostało żywcem przeniesione z jednego z portali terrarystycznych.
Ja używam kodowania stron srodkowo-europejski ISO 8859-2 i u mnie nie działaja poprawnie polskie znaki.
A wiec stwierdzenie "u mnie sa wszystkie wiec najwyrazniej to wina twojego kompa:)" koksik - jest co najmniej nie na miejscu.
-
Widze ze jesteście niereformowalni z tym swoim krzywym kodowaniem cp-1250.