witam , zapraszam na moją i qmpla stronke terrarystyczną - www.terrarka.thc.net.pl !! jest jush kilkanascie opisów w dziale artykuły, ale za jakis czas bedzie nowe menu !! zapraszam na forum i stronke......pomóżcie w rozbudowie !!
Wersja do druku
witam , zapraszam na moją i qmpla stronke terrarystyczną - www.terrarka.thc.net.pl !! jest jush kilkanascie opisów w dziale artykuły, ale za jakis czas bedzie nowe menu !! zapraszam na forum i stronke......pomóżcie w rozbudowie !!
następna niepotrzeba strona ZRÓBCIE DO CHOLERY COŚ DLA STRON KTÓRE JUŻ SĄ A NIE POWIELAJCIE NAJPOPULARNIEJSZE OPISY!!!!
nie zgadzam sie z tobą......na naszej stronce jest pewien opis ptasznika ktorego oppisu nie ma na zadnej polskiej stronie terrarystycznej !! wiec. ?
no fakt jak klikam na ptaszniki to wyskakuje "Brak opisów" tego nie ma na żadnej polskiej stronie :P
wejdź w dział artykuły !!!!!!!! ten dział opisy gatunków jest w BUDOWIE !!! do konca tygodnia bedzie działało .........a narazie wszsytko jest w dziale ARTYKUŁY !!!!!!! zapraszam :)
Moim zdaniem nastepna kicha wezcie lepiej napiszcie jakis opis dla TCP napewno bedziecie bardziej znani :D heheheh.
Ostatnio te stronki o tematyce terrarystycznej rosną jak grzyby po deszczu ...
nie no jeszcze zrobiona podobna metoda co ostatnio Jportal :]
-- nie zgadzam sie z tobą......na naszej stronce jest pewien opis ptasznika ktorego oppisu nie ma na zadnej polskiej stronie terrarystycznej !! wiec. ?
jestes super :) daj go na TCP i lepiej zrobisz.
Ptaszniki
Brak opisów
Coz za autoreklama ;).
Tak na marginesie - jak juz piszecie jakiekolwiek opisy lub artykuly warto zamieszczac literature, z ktorej sie korzystalo. Chyba ze pewnego pieknego dnia chcecie sie narazic na pomowienia o plagiat...
Witam
Serwis zostal zerzniety dokladnie z naszego ale coz ... konkurencja jest ,,zdrowa" :p
Pozdrawiam
kenzo nie wymysłaj głupot
przed powstaniem naszego wogole nie znałem twojej strony ... poznałem ją jak jush nasz istaniał a ty podałeś na forum linka a ja zajżałem..wiec nie opowiadaj głupot ... ale konkurencja jest :)
adres macie fajny :) THC ;] hehehhe
Jak dla mnie kolejna niepotrzebna strona........ wystarczy to co jest czyli tcp i naprawde dobra konkurencja tp i powinniśmy udoskonalać to co jest i jest dobre.......
tak jest jestem tego samego zdania ale jak widac uparciuchow nie brakuje a niech sobie tam ciulaja jak nikt nie bedzie odwiedzal to sami zrezgynuja.
Witam
Zawiesilem topor wojenny i mam nadzieje ze Ty tez mikelos.
Mam do Ciebie wielka prosbe bez klotni. Jak usunales bledy na forum?? Powiesz mi?? Prosze Cie osobiscie o pomoc bo ciagle sie mecze i nie moge tego naprawic.
Ps.Odblokuj moje Ip jesli mozesz. Ja odblokuje Twoje.
Pozdrawiam
wiesz kenzo, tak szczerze... to sam niewiem jak zrobiłem to ze nie mam błędów, naprawde.... :/ nie wiem ...:) dobra odblokuje ! ja tesh zawieszam wojne...chociaz jej nie rozpocząłem...:/
No właśnie a swoją drogą to się zastanawiam czy by się nie wziąść za opis C.darlingi ale ja mam tylko L6 :P
hmm naprawde te stronki bezsensu ja jak robiłem pierwszą stronkę po tcp i tp to jak tylko zaczełem odechciało mi sie!!Podziwiam was za wytrwałość!!
Nie chcę być niemiły.... ale czy masz pozwolenie Michael'a Andersen'a na wykorzystywanie jego zdjęć do własnych potrzeb oraz umieszczania ich na swojej stronie www??? Jak nie wiesz o czym mowię to już Ci tłumaczę... Otóż ta smithi na twoim logo jest poprostu ściągnięta z innej strony... a autorem tego zdjęcia jest własnie Michael Andersen... Oto linki do tej strony:
http://home.online.no/~janor/bilder.htm
Oraz bezpośrednio do oryginalnego zdjęcia:
http://home.online.no/~janor/b_smithi4.jpg
Zdjęcie iguany juz nie wiem czy jest twojego autorstwa czy też poprostu sciągnołes z innej strony? Z tego co się orientuję to wykorzystywanie i publikowanie czyichś materiałów w internecie bez zgody autorów jest zabronione i karalne... :>
Ale to tylko takie moje skromne zdanie... :P
Tak pozatym to się zgadzam z przedmówcami, że lepiej zeby dodać coś do TCP niz tworzyc kolejne serwisy, które i tak długo nie zaistnieją w sieci.....
mam pozwolenie.........robił mi to koleś profesjonalista od www.... wiec bez obaw :) ps. to sam mądralo zrób www.......a nie cwaniakuj tu bo mam dosć..... tcp jest brzydkie............. brzydka szata graficzna strony główneJ ! a pozatym tcp nie ma tylu opisów gat. ptaszników podziemnych........ wiec WARA !
No to skoro uważasz, ze dzięki szacie graficznej twój serwis jest bardziej interesujący i będzie ją odwiedzało więcej terrarystów niż tcp to powodzenia życzę... oraz DUŻO szczęscia! Już samo to, że adminem tej strony jest jakiś smarkacz, który tylko potrafi tylko odpyskiwać i zadzierać nosa zniechęca mnie do jej odwiedzin...
Wg mnie nie liczy sie oprawa graficzna lecz to co sie znajduje na stronie! Na tcp jest bardzo dobrze rozbudowane forum na którym jest miła atmosfera, jest dużo ciekawych informacji (opisów, artykułów itd...). Więc po co tworzyć kolejny serwis na którego i tak nie będzie odwiedzało tyle samo osób co tcp, a materiału i tak jest... i podejżewam, że będzie wiecej tu niż u Ciebie... TCP nie powstało z ręki jednej osoby... lecz dzięki wielu osobom, które własnie odwiedzają ten serwis i od czasu dodają coś od siebie (np opisy...).
Teraz mozesz jeszcze raz wywalić WARE na mnie ;)
wchodze na twoją stronke a tutaj wyskakuje mi:
nieźle :D:D:D:DCytat:
To konto zostalo zamrozone.
Uzytkownik chcial za duzo i jego konto/domena zostaly zamrozone.