Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!
<center>http://modlichy.250free.com/aaaaa.png
Godzina 00:00 , 1 Grudnia oficjalne otwarcie <u>modliszki.go.pl </u>.
<u>modliszki.go.pl </u>załozyli hodowcy, którzy chcieli przekazać swoje doświadczenie nad tymi owadami innym ludziom.
Ten serwis powstał dzieki wspólnej cieżkiej pracy Dominika1, modlicha, VOX'a, Sqqter'a, Gizma, werniego, BooYaKa oraz innych użytkowników i mojej.
Chcieliśmy przekazać swoje doświadczenie Wam, piszcie swoje uwagi dotyczące strony, strona będzie (mam nadzieje) często uzupełniana nowymi informacjami.
Czekamy na Wasze artykuły, opisy modliszek, zdjęcia oraz inne informacje o modliszkach.
Zapraszamy wszystkich, oglądajcie, zdobywajcie wiedze oraz piszcie tu swoje uwagi.
Jesli ktoś by chciał baner naszej strony na swoją to zapraszam na moje gadu-gadu (często jestem niewidoczny).
Jeszcze raz ZAPRASZAMY !!!
Re: Nowość - modliszki.go.pl - ZAPRASZAMY !!!
Zapraszamy na stronke i mamy nadzieje, że znajdziecie potrzebne wam informacje.
Serwis się rozwija. Mamy ambitne plany i czasami ciekawe pomysły jak i oferty zwierząt.
Pozdrawiam
Sqqter
Oczywiście jak macie jakieś uwagi co do stronki to piszcie.W dziale kontakt są nasze maile więc jak macie jakieś fajne fotki swoich modliszek to przesyłajcie :)
1 - mnóstwo błędów ortograficznych, to co pierwsze rzuciło mi się w oczy.
Co do zawartości merytorycznej - jak poczytam do odpowiem.
ok, napisz gdzie jest błąd jak znajdziesz :), bedzie natychmiast poprawione ;)
mi sie wydaje ze stronka jest podobnie grafisznie zrobiona jak tcp
To prawda obcy, pracuje nad naszym własnym menu, to teraz jest tymczsowe :)
hmm...
powiem krotko -nawypisywaliscie duzo pierdul w opisach a szczegolnie dobijajaco zucaja sie w oczy wielkosc modliszek... (np. ze m.religiosa rosnie do 11 cm!!-przeciez ona do 7 rosnie! i s. gastrica tez niejest taka duza!!)
Z błędów merytorycznych. W opisie Mantis religiosa macie błąd. Modliszka ta nie występuje w Puszczy Białowieskiej.
Na terenie Polski występuje wyłącznie Mantis religiosa polonica. Główny obszar jej rozmieszczenia to Wyżyna Lubelska, Nizina Sandomierska, okolice Pienin (Bazyluk 1976, Głowaciński 1992).
Nie wiem jak to teraz wygląda aktualnie, spytajcie Mantida.
Reszty nie czytałem, bo modliszki nie są moją działką.