Witam
Prosilbym o kontakt ludzi zainteresowanych webmasterowaniem stronki http://www.terrarystyka.boo.pl/ . wymagana znajomosc html i php
pozdrawiam
Wersja do druku
Witam
Prosilbym o kontakt ludzi zainteresowanych webmasterowaniem stronki http://www.terrarystyka.boo.pl/ . wymagana znajomosc html i php
pozdrawiam
jakis kontakt na gg jest mozliwy ? bo chcialbym wiedziec co dokladnie chcesz tam zrobic, poprawic ?? i wtedy zastanowie sie czy dam rade ci pomoc....
kontaktuj sie ze mna na GG 2484482 lub na GG 8696119 do silent_dragon'a bo on baridzje sie bawi ze stronka
pozdrawiam
Co chcesz zmienić i ile płacisz ?
Ja tylko wystawilem oglosznie wszelkie pytania prosze kierowac do silent_dragona na powyzszy numer GG
pozdrawiam
Tomek
Witam
Juraviel nic nie placimy. Szukamy kogos kto bedzie STALYM NASZYM webmasterem bezinteresownie.
Pozdrawiam
buahahahahah :-) no ladne macie wymagania, szkoda ze reklamy umieszczacie za "drobna oplata" w waszym super serwisie, a webmastera chcecie za friko. Zaluje ze skorzystales z telefonu do quentina z mojej strony bo sie tylko wstydu najadlem ostatnio. Ehh jednak co dzieci to dzieci.
Witam
O czym Ty czlowieku mowisz??!! Jaki telefon?? Telefon mialem od kolegi, a na Twojej stronie tylko zdjęcia oglądałem. Jakiego wstydu?? Moze mi wytlumaczysz na priv o co chodzi bo nie kapuje. A poza tym co Cie obchodzi nasza reklama?? Zajmij sie swoja stronka jak masz takie komentarze dawac.
Pozdrawiam
Ps. Popatrz lepiej na siebie bo zawsze mnie nie lubiles, nie wspominajac jak mnie straszyles przez gg za rozmowe z pepre.
Na prv z toba nie gadam, bo straszysz kolegami z izabelina i wyklinasz, ale jestes dzieckiem wiec to normalne, szkoda mego czasu. A co do tej sprawy to mi opowiadal zebym wiecej nie dawal takim osobom jak ty telefonu NIGDY WIECEJ, bo nie dosc ze strasznie stekales na jego robote ze nie tak ze smiak ze za dlugo, bo to dla syna na gwiazdke, itd. I tekst twojego taty ;] w stylu "Moj syn ma swietna strone w internecie, moze za drobna oplata zamieszcze twoja reklame" rozwalil mnie :D Gosc sie nameczyl a Ty chcesz jakies pieniadze za jego reklame na twojej marnej stronie? i jeszcze te ogloszenie webmaster od zaraz :P Nie pograzaj sie dzieciaku, Cie prosze. jednym slowem wstyd mi bylo bardzo jak mi to quentin mowil, ale to polska nie elegancja fraancja. Od tej pory robi terraria dla znajomych, a reszta moze kupic to co ma.
Pozdrawiam.
Witam
O czym Ty mowisz?? Zadnej kasy nie chcialem zreszta nie wazne. Ta a pamietasz kto zaczal pierwszy straszyc mni wpie*** ??
No co mam tu wkleic Nasza rozmowe z gg?? Wyskoczyles do mnie z morda tylko dlatego ze spiałem sie z pepre. Co masz odwage straszyc 14 latka soba i swoimi kolegami?? Tak naslalem na Ciebie kolege z Izabelina, ale ty zaczales ze przyjedziesz, znajdziesz mnie skopiesz mi ... A za co?? Za to ze powiedzialem pepre ze ,,zasmieca neta"
Moze wyskocz do rownego siebie z reka a nie do 14 latka. A z Quentinem nie bylo tak.
Pozdrawiam
Ps. Na drugi raz to strasz rownego siebie ze go pobijesz, a nie mnie o 7 lat mlodszego.
Naprawde szkoda mi slow ... :///
:-) Jak to dzieci zawsze musi byc po ich mysli. Z peprem to Ci tlumaczylem zebys sie nie osmieszal i tyle, ale dla Ciebie byl to atak. nie mam co robic tylko Cie lac. To co chcialem to CI przekazalem..
EOF.
O widze .że znowu się terrarystyka.boo.pl się odezwała. Powiem tylko to ,że teraz na tym świecie to za darmo można tylko ******** dostać i to nie zawsze. Więc jak poszukujecie webmastera który będzie poświęcał swój czas to zapłaćcie mu. Szczególnie jeżeli bierzecie kase za reklame w tym serwisie. Tylko błagam nie róbcie tego co ze mną kiedyś ,że zamiast smithiego dostalem cambridgeia i do tego 3 wylinki mniejszy. WSTYD poprostu !
Witam
Mismy Ci zadnego pajaczka nigdy nie wysylali bo nigdy nie dawalismy nic nikomu :]]
Poza tym nigdy nic u nas nie robiles.
Chyba Nas pomyliles z www.terrazoo.thc.net.pl, a z dzisiejsza www.terrazoo.4ju.biz :]]
Mam racje??
Pozdrawiam
Witam
Wariat nie rozumiem Cie. Dlaczego terrarystyka.boo.pl sie odezwala?? Przeciez Ty nigdy nic u nas nie robiles i nie wysylalismy Ci zadnego pajaczka!!
Nie pomyliles sie??
Pozdrawiam
Witam
Mnie teź Silent_dragon straszył swoimi kolegami a pozatym pewnego razu nasłał kolesia nickiem Pawllo aby wykasował mi całe forum :) naszczescie ja i Pawllo to koledzy no i on mi tego nie zrobił, ale powiedział mi kto go nasłał ... kto ? Silent_dragon, ale nie wracajmy do przeszłości, ja o tym zapomniałem i teraz nie czepiam sie terrarystyka.boo.pl i mam nadzieje ze również Silent odczepi sie od mojej strony bo mam tego dość...
pozdrawiam
PS. Wariat przepraszam, to była pomyłka... ale wyjasnilismy sobie wszystko... i jest lajt..... pzdr. i dzieki za wszystko wariat
Silent_Dragon Muszę Ciebie przeprosić.
Prawda pomyliło mi się. Więc jeszcze raz przepraszam.
Chodziło mi o strone www.terrazoo.4ju.biz
PS. Wariat przepraszam, to była pomyłka... ale wyjasnilismy sobie wszystko... i jest lajt..... pzdr. i dzieki za wszystko wariat
^^^^ przepraszam wariat, to byla pomyłka........ NIESTETY ludzie są omylni !
Witam
Co Ty chrzanisz Mikelos?? Pawllo wie jak bylo, na poczatku zes zerznal pol Naszej stronki (chodzi mi o wyglad) Ale nie wazne. Z Toba byla sprawa zalatwiona. Ja nie wchodze na Twoja stronke a Ty na Nasza i jest ok.
Wariat nie ma za co :]]
Po prostu sie pomyliles i tyle.
Pozdrawiam
Witam
A poza tym to Ty sie odwal od Nas bo ja nawet nie patrze na Twoja stronke. Przypomniec Ci jak mnie prosiles zebym Ci IP odblokowal ??!! Jak sie spytalem dlaczego to powiedziales ze chcesz obejrzec stronke. a ja tego nie zrobilem, bo balem sie ze znowu jakis pomysl ukradniesz :///
Pozdrawiam
chlopie żal mi Cie... wiesz co ? zastanów sie co mowisz bo cię Bóg obserwuje. Kto zwalił ode mnie regulamin forum a potem jak Ci powiedziałem o tym i powiedziałem ze napisze do boo.pl o plagiat to ty MIGIEM usunąłeś regulamin i napisałeś własny ?? człowieku, jakie ja pomysły miałem zwalać od Ciebie skoro ty masz darmowy JPortal a ja mam strone robioną OD ZERA, z projektu wykonaną przez grafików profesjonalnych ? zastanów sie bo mnie wkurzasz tym piep******* o plagiacie... jakos dziwne ze napisałeś do adminów mojego pierwszego serwera i plagiatu nie znaleźli .... pozdrawiam i radze MYŚL NAJPIERW, a potem pisz !
pozdrawiam
Witam
Hahaha usunalem wlasny regulamin. Chyba cos Cie boli. Dalej go mam i nic nie usuwalem no ale widac slepy jestes. No i co z tego ze mam darmowy jportal?? Co przeszkadza Ci?? Sam od niego zaczynales wiec nie zaczynaj sie chwalic ze masz strone robiona jak to Ty mowisz ,,przez profesionalnych grafików " (i miales raz zablokowane konto bo im nie zaplaciles) <lol2>
Ja bede mial jportal i tego nie zmienie bo mi sie bardzo podoba a Tobie nic do tego. Zajmij sie wlasna strona zrobiona przez ,,profesionalistow", a nie moja w ktorej wykorzystalem jportal.
Pozdrawiam
Co się czepiacie o to, że ktoś jest niepełnoletni? Bo Silent gada mądrzej od was:P
A co do Mikelosa to wymyślaj coś bardziej wiarygodnego bo nikt z twojej strony nic nie brał:P Wogóle jak wam się nie podoba robienie czegoś za darmo to się nie wypowiadajcie jak nie macie nic mądrego do powiedzenia i jestem za tym aby zakończyć głupie gadanie bo w tym poście nie o to chodzi.
tak szczerze to jak patrze na ta twoja strone zrobiona przez profesionalistow to mam wrazenie ze zrobili CIe w tylek i to rowno bez obrazy ale za to w zyciu bym nikomu nie zaplacil , fuszerka....
pozdrawiam
Tomek
fuszerke to zrobili jak Ciebie robili !! a po drugie Silent nie pogrązaj sie bo kazdy wie ze najpierw miales moj regulamin a potem jak Ci to napisałem to powiedziałeś, ok sorry, usune.,... i usunąłeś.... ale zkonczmy to, ja nie mam nic do Jportala,,,wisi mi twoja strona ... od początku kłamałeś ... no ale cóż... zabrałeś mi moda, oferując jemu admina.......bierzesz ludzi na administratorów... :|:| zabrałeś mi moda Gufiego, byl u Ciebie, nic nie pisał bo powiedział ze twoja strona jest do bani i niedawno gadalismy ze wraca do mnie, dal mi opisy gat itd........... SKONCZMY ten temat SILENt bo mi sie żygać chce jak widze co ty piszesz i robisz ze mnie i z innych ludzi idiotów... :/:/:/ no ale cóż... ;/
Mikelos bez obrazy ale sporz na swoja stronke i odpowiedz sobie sam czy sie oplacalo, bo jak dla mnie to jest fuszerka tym bardziej ze sie chrzani ciagle graficznie i jeszcze ten ptasznik ... ;P powiem tak : Mikelos jestem na NIE ;)
pozdrawiam
i prosze o jedno Ty juz sie nie bierz za stronki w necie.
Tomek
Witam
No to podaj mi czlowieka ktory wie ze mialem Twoj regulamin?? Nic czlowieku nie kasowalem, ale Ty masz problemy z oczami. Po co sie wpieprzasz nie w swoj temat?? Idz lepiej zajmij sie swoja stronka bo sie wpieprzyles i jak zwykle klotnia bedzie dzieki Tobie. jak zawsze. Po prostu zalosne ... ://
Tak zabralem Ci moda hahaha. Wzialem go sobie i przynioslem do siebie. Jednak Twoja inteligencja nie jest zbyt wysoka.
Zadnegoregulaminu nie kasowalem wiec sie odwal i zakoncz to. Bylo sie nie czepiac. Posty zaczal sie tytulem szukamy ,,webmastera". A Ty po co tu przyszedles?? I tak wszyscy wiedza ze z kazdym sie klocisz i ludzie odchodzili od Ciebie (nie dziwie im sie). Zygac to mi sie chce jak wpierdzielasz sie w temat a nawet nie wiesz o co chodzi no ale to do Ciebie podobne. Zawsze taki byles.
Ps. Admina lub moda prosze o zamkniecie tematu bo nie mam zamiaru sie klocic z tym typem.
Mikelos Miałem zamiar przejśc przez chwile ale potem mi przeszło a że stronka Silenta jest Kijowa nic takiego nie mówiłem ! I sciągnij moje opisy z twojej stronki jak jeszcze tam są bo tymi kłamstwami naprawde mnie zdenerwowałes...
Witam
Prosze nie wstyd Ci?? Ciagle łżesz jak pies!! I co niby ja zabrałrm Twoj regulamin?? Bylo dokladnie odwrotnie!!
Pozdrawiam
super dyskusja nie ma co :D:D
Super dyskusja :) I kilka slow do Was:
Mikelos - ile dales za ta oprawe graficzna strony? Orientuje sie w temacie i zrobilem juz kilkanascie kopmercyjnych prac no ale takiego portalu zrobionego przez profesjonalistow nie widzialem... Nie mam w sumie nic do Ciebie ale do tych profesjonalistow - Panowie jak takie cos robicie to nie brac za to kasy BO TO G Jest!
Silent_Dragon - hmm co do calego ogloszenia to napisales jakie macie wymagania etc. ale za darnmo chyba nikt dobry sie nie zglosi...
Jak bys cos zaproponowal ciekawego (nie chodzi o kase np. jakies zwierzaczki, akcesoria itp.) to na pewno bym sie zgodzil.. no i Juraviel podejzewam ze tez....
Ostatnio moj zespol jak i jego zajelismy egzekwo pierwsze miejsce w konkursie CURTUSA, ostatecznie wygrala Nasza praca ale Juraviel tez sie wykazal... tak wiec jak bedziecie cos mieli konkretnego do roboty za konkrety to piszcie do mnie i Juraviela bo mysle ze tez bylby zainteresowany
pozdrawiam
i wszystkim zycze wielkich portali terrarystycznych!
Witam
Wymagania chyba mamy male. Chcemy aby ktoś dokonał poprawek typu autologowanie (zeby dzialalo bo nie dziala), zmiana kilku tekstow i ogolne poprawki typu dodanie zalacznikow na forum itp. itd.
A czego oczekujecie w zamian Łysek?? Mi tylko daliśmy posta a zacząl ziu i mikelos. Tak to byloby spokojnie :///
Pozdrawiam
heh ludzie śmieszycie mnie , a te stronki są po prostu zajebiste. Macie 3 potęgi w stronach terrarystycznych (terrarium.com.pl, terrarystyka.com.pl i terrarystyka.com.pl). To wam nie wystarczy ? Musicie mieć swój własny serwis, swoje własne opisy badziwne(które są pisane na siłe przez osoby bez braku doświadczenia) i swoje własne forum na którym pisze 5 osób ? Bez przesady... Zachowujecie się jak 2 bachory majace 5 lat które kłóca się o zabawke...
tyle ode mnie... Ale róbcie jak chcecie ...
zakładajcie strony o temacie ogólnoterraystycznym jesli taka Wasza wola...
Ja i tak tam nie będę wchodził.
wiesz Jery, to ze sie klocimy to ok, ale napewno na naszych forach nie pisze 5 osob tak jak to powiedziałeś,,,przynajmniej nie na moim...na Sielnta raczej też nie ;) i ja nie mam nic przeciwko zakladaniu stron terrarystycznych... nie rozumiem Cię :? ;/
PS. Silent sorry ale niektore rzeczy z tego co mowilem to prawda.....niestety..... sztama ?? zgoda?
Zrozum ze te strony są bez sensu i tak nigdy nie osiągniesz takich wyników jak te "potęgi". Odpowiedz mi szczerze na jedno pytanie W jakim celu stworzyłeś stronę terrarystyczną?
Witam
Nastepny ktory sie wtraca. Mialbyc koniec tematu, a opisy badziewne pisane przez poczatkujacych to moze Ty masz. Moze najpierw je przejzyj chociaz i zobacz kto je pisal a dopiero potem oceniaj. Takie badziewne, a z opisu kameleona wernera i drzewolaza zlocistego korzysta biofil (Sułek dal linki pod gatunkami), wiec mam prosbe moze lepiej sie nie udzielaj jak nawet ani jednego nie przeczytales :// A brak doswiadczenia to chyba Ty masz bo na pewno nie ja, nie Snakeman, nie Gufi, nie Wojtas501 ktory idzie na wterynarie i napisal wszystkie opisy zolwi znajdujace sie na Naszej stronie. Wez zastanow sie co Ty mowisz (osoby bez doswiadczenia heh) Daje slowo ze Wojtas501 ma 100 razy wieksze doswiadczenie od Ciebie.
Ps. KONIEC TEMATU!!
Pozdrawiam
Jery ma racje wy macie wiedze ksiazkowa i ja przekazujecie nowym "terrorystom" bo jesli wasze rady sa tak zajebiste jak opisy to ja wspolczuje waszym urzytkownikom.
Witam
Dobra zgoda. Zakonczmy ten temat bo caly czas wszyscy bedziemy sie klocic. Ziu zablokuj temat, tak bedzie najlepiej.
Pozdrawiam
Silent w takim razie czemu ma służyć ta strona ?
Nie będziesz lepszy od terrarium.com.pl. Tu sa najlepsze opisy, pisane przez ekspertów nie przez jeden lub kilka dni, lecz czasami sa to tygodnie a nawet miesiące.
Co do doświadczenia nie cwań się prosze bo jest to temat trudniejszy, każdy ma doswiadczenie w czymś innym, jeden w hodowaniu sraszyków, inny w hodowaniu żab.
I prosże mnie nie porównywać do innych osób, ponieważ tego nie lubię (porównywania).
No i z tego co widzę jesteś śmieszny biorąc opłaty za reklamy a sam chcesz mieć webmastera za friko, weź się już nie odzywaj lub pomyśl 3 razy zanim wciśniesz "Wyślij", bo się osmieszasz.
Wita,m
A kto Ci powiedzial ze biore oplaty?? Od kogo cos wzialem??? Gdzie masz to napisane ze pobieram oplaty?? Jakos szrek ma reklame bezinteresownie a tylko dlatego ze go lubie. Juz powstala plotka ze biore oplaty ehhh ://
Zadnych oplat nie biore, a nawet umieszczam linki do nie ktorych prywatnych stron jesli uwazam ze posiadaja ,,dobre" wiadomosci na temat zwierzat terraryjnych. Wiec skonczcie z ta oplata bo nic nigdy za reklame nie wzialem i nie biore.
Pozdrawiam