<FONT size=4>Kliknijcie tutaj</FONT></P> Z gory dzieki wszystkim i prosze o rejestracje :)
Wersja do druku
<FONT size=4>Kliknijcie tutaj</FONT></P> Z gory dzieki wszystkim i prosze o rejestracje :)
Rówież zapraszam do rejestrowania się na tym forum :)
hmmm
- zmieńcie kolory forum
- zmieńcie układ forum
- kupcie sobie serwer, a nie na darmowym :|
- wogole wszystko zmiencie, albo lepiej się schowajcie :)
Witam
-kolory jak najbardziej niech zostana (mi sie podobaja, nie wiem jak innym)
-uklad tez moze zostac
-Mikelos serwer to ich sprawa i nie zawsze kazdy ma kase na platny serwer, poza tym jak na razie jest na forum malo ludzi to nie ma chyba sensu placenia za serwer i placenia z nic
- ??? Zupelnie nie rozumiem, dobrze ze powtsaja strony terrarystyczne w Polsce i niech bedzie ich jak najwiecej :)
Pozdrawiam
silent, poczekaj na wypowiedzi innych to zobaczysz :) Ja również nie mam nic przeciwko nowym stronom......... no ale z takim czymś naprawde nic wielkiego się nie osiągnie..... uwierz mi
pozdrawiam
To nie jest MOJA STRONA :) ja tylko zachęcam... A skoro Mikelos taki jestes to zostań sponsorem i zrób własne forum :/
Wygląd ładny, ale po co znowu forum ?? I tak bedzie tak działało max.10 osób.
Nie widze sensu rywalizować z gigantami.
Z jednej strony lepiej żeby było jak najwięcej stron, bo może w tedy więcej osób polubi terrarystyke. A z drugiej strony daje wam 0,0001% szans, że osiągniecie taki sukces jak tcp czy tp( chociaż jak ja wchodze na tp to wytrzymać nie moge jak mi się strona 5 min ładuje:p)
Niezły pomysł z tym foru
zarejestrowac to się zarejestrowałem
Ale i tak nie pobije TCP na 100%
POZDRAWIAM
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Głupich sie nie sieje-sami rosna
po pierwsze po pracuj nad forum wsadź jakieś logo wgraj jakiś schemat po drugie kup sobie serwrnp foxnet.pl
fibus13 zapraszam na priv to Ci pokaze moje forum terrarystyczne. najlepiej GG - 3618062 ..... CZEKAM !
LUDZIE ! ! ! ! ! ! ! TO NIE JEST MOJA STRONA ! ! ! ! ! JA TYLKO POMAGAM KOLEDZE :)))))
Forum juz masz a sponsorem zostaniesz?? :P
jeśli potrzebujesz to moge dać Ci serwer bo mam swój hosting, ale co za to będę miał :P :P
Tez mam serwer,unlimit :] tylko tak napisalem :D a poza tym to nie jest moja strona hehehe :P
ja nie mam zadnego serwera unlimit tylko mam HOSTING !!!!!!!!!!!!!!! <lol> ludzie myslcie...
Hm... co do twojej propozycji MYŚLENIA to dobrze abys sam od siebie zaczal :] ok koniec tematu Pozdro
jak nie chcecie serwera to nie... bosheee....
Dobra forum piękne koniec tematu;p