-
TANIE TERRARIA ZE SZKŁA- znów u mnie!!!
Witam wszystkich a szczególnie tych którzy cały czas pytali się o terraria. Właśnie dopiero dzisiaj zeszło ostatnie wcześniej zamówione. Przy zamówieniach powyżej 3szt. proponuje upusty.
Ceny zależa od litrarzu pow. 120Litrów cena za litr 65gr
poniżej 120L cena za litr 75gr
poniżej 50litrów ceny indywidualne za sztukę przykłady:
(dł/szer/wys)
25/25/25-25/25/30-20/20/25- cena 25zł
20/20/35-25/25/35-cena 30zł,
50/25/30- cena 45zł
Prucz terrari robię wszystko ze szkła inkubatory i inne najwymyślniejsze rzeczy.
Także service u was w domu(okolice Katowic) np. przeróbka wjelkich akwari w terraria, wymiana pękniętych szyb itd.
Kontakty ze mną szukajcie w moim profilu.
GG często niewidoczny.
Pozdrawiam i zapraszam.
Ps. W załączniku przykładowe terraria.
-
Re: TANIE TERRARIA ZE SZKŁA- znów u mnie!!!
No wreszcie ktos z sensownymi cenami:)!!!
Mam prosbe o jakies jeszcze zdjecia - zwlaszcza drzwiczek ich umiejscowienia....
No i pytanie podstawowe jak zakupami na odleglosc czy jest taka mozliwosc czy dopuszczasz wysylke??? jaki koszt takiej wysylki???
No szkoda ze nie mieszkasz blizej - taki ktos z doswiadczeniem w robieniu terrarii w takich kwotach ehhh szkoda...
-
no fakt u mnie tez bys sie przydal:) kupilbym z 10-20 takich 25/25/30 ale co z transportem:(
-
To daj meila bo przez forum nie umiem przesłać fotek. O drzwiczki jakie Ci chodzi otwierane na zawiasach? Na prowadnicach 2 szybki czy 1 szybka na pojedyńczej prowadnicy. Niedawno wymyśliłem że można zaoszczędzić koszt wyśyłki wyśyłając terrarium w częściach. Bo tak koszt jest za wielki. Do tego dołączył bym płytkę z video jak to trza poskładać. Trudniejsze rzeczy były by sklejone a reszta to nic trudnego.
-
No a wtedy jeszcze upuścik. Możesz zamówić i odebrać na giełdzie w świętochłowicach lub skorzystać z tej opcji co napisałem wyżej.
-
moj e-mail: jedrek_f@interia.pl (tam jest"_")
interesuja mnie wszystkie rozwiazania drzwiczek - i ich zarys cenowy - ktore rozwiazanie jak drogie jest i jakie sie najlepiej sprawdza
A to z jedna szybka to nigdy nie widzialem, nie wiem moze sie czyms zasugerowalem ale nie moge sobie tego wyobrazic:)
Pomysł z wyslaniem tego w czesciach jest pierwszorzedny -tylko porzadnie zabezpieczyc - bo na poczcie jak widza ze jakas bardziej plaska paczka to juz mysla ze mozna na niej usiasc :>
[Ostatnio kolega wysylal zapakowana w koperte babelkowa pudelko z plyta CD - jak kobieta przygrzmocila pieczatka w nią!!! powiedziala po tym beznamietnie:
"Mam nadzieje zo to byly te bąbelki." i spokojknie odlozyla koperte...]
-
A istnieje mozliwosc zakupu samej plytki z video?:P
-
a bywasz czasem w oświecimiu, albo choć w tychach?
-
Haha myślę że wtedy trzeba nadać na szczególnych warunkach. Podobno wtedy uważają. Drzwiczki są zawsze w takiej samej cenie ale np. jak chcesz na zawiasach to wtedy płacisz za zawiasy a to nie najtańsze.
-
Pewnie tak tylko musze wziąść kamerkę i ją nagrać, wiem że to sranie w swoje gniazdo( i w innych co robią terra) ale co tam. Macie mieć:-)
Jak to mówią w armi "Kriss Cross"
-
Raz na ruski rok w tychach się bywa.
-
ile byś chciał za trzy terraria 30/30/30? dla pajączków.
-
Ile terra 75 x 45 x 60 ??
-
a ile za 60/40/40?
moze byc wersja do sklejenia w domu......mysle ze moglbys mi razem z rikoxem wyslac bo mieszkamy w 1 miescie....
-
-
-
75zł- Jasne że mogę. Tylko musicie sami sie też dogadać co i jak. Wiem że ktoś trzeci z poznania chciał też.
-
mi tez mozesz wyslac te rodzaje drzwiczek na e-mail ?? thc33@op.pl ja jestem z okolic poznania i tez by mi chodzilo o wysylke takiego do sklejenia samemu z kaseta bo nie wiem czy sam bym sobie poradzil. ile za wysyke ?? (terra 30/25/30 podaj jaka cena bedzie takiego) dokladne info prosze na e-mail lub gg 2555499
-
poprosze o mejl z rodzajami drzwiczek chytrus81@o2.pl
-
Dało by się wysłać całe gotowe terra? Bo kleić nie umiem ... Interesują mnie 2 terra 25/25/30
-
Jasne że idzie wysłać gotowe koszt tych dwóch to 50zł.
Nie mam fotek niektórych rodzai otwierania drzwiczek mogą się otwierać na silikonie, zawiasach, być wyciągane poprzez lekkie dźwignięcie do góry i całkowite wyciągnięcie, zwykłe rozsówane, na prowadnicach pojedyńczych wysówana szybka do góry lub na bok, a może wy coś wymyślicie??
-
drzwiczki pomysly??? moze otwierane jak w domu do wewnatrz hahahahhahahaha
przepraszam nie moglem sie powstrzymac.... chyba najsensowniejsze i najlepsze kombinacje podales
maila z fotkami o ktore prosilem nie otrzymalem:/ ponawiam prosbe...
-
ja tez bym chcial dostac te dzwiczki zeby zobaczyc co oferujesz bo chcial bym zamowic terra od ciebie odezwij sie na e-mail (thc33@op.pl) lub gg 2555499
-
Może będziesz się kiedyś wybirał do Warszawy ? wzioł bym kilka tylko nie wiem jak z dowozem.
-
interesuja mnie 2 terra z przednia szyba rosuwana o wymiarach 30/30/30 + koszt przesylki (napisz mi cene najlpeiej na e-mail lub na gg jesli bede)
-
Wszyscy którzy czekacie na fotki. W poniedziałek będą. Wsadzę ję pod jakiś link a tu go zamieszczę. Pozdrawiam i sorki. Czas to pieniądz a ja tych dwóch rzeczy nie mam.
-
-
Otwierana na silikonie zamiast zawiasów.
-
A to przesówana u góry w terrarium dla pająków podziemnych.
-
Wysówane do góry pod kątem na szklanych prowadnicach
-
A ta fota przedstawia zawiasę jaką stosuje się do szkła koszt zawiasy to ok 5zł. Pozostałe otwierania to przesówane szybki i tak jak zdjęcie w pierwszym poście wysówane do góry lub na bok. Pozdrawiam i sorki za opóźnienie.
-
podaj mi swojego maila lub odezwij sie do mnie na wienio@poczta.onet.pl
pozdrawiam
-
Spoznienie... jak dla mnie no problem - na razie wiekszosc czekala raczej na pokaz:) lepiej pozno niz wcale:)
Mam nadzieje ze bedziesz mial ta oferte przez jakis czas bo te terraria mi sie podobaja i za jakis czas bym z checia zamowil - tylko za jakis czas raczej dluzszy dlatego mam nadzieje ze nie znikniesz wkrotce...
Pozdrawiam