-
TERRARIA- naprawdę tanio SZKŁO i OSB
Szklane terraria.
Ceny zależa od litrarzu pow. 120Litrów cena za litr 65gr
poniżej 120L cena za litr 75gr
poniżej 50litrów ceny indywidualne za sztukę przykłady:
(dł/szer/wys)
25/25/25-25/25/30-20/20/25- cena 25zł
20/20/35-25/25/35-cena 30zł,
50/25/30- cena 45zł
U mnie kupisz również same szyby:
Cena za 1 metr kwadratowy (?x?/10000):
UWAGA PROMOCJIA -szyba 6mm 50zł za metr (sprawdź u żadnego szklarza nie dostaniesz taniej) Promocja ograniczona.
Inne rodzaje szkła (kolorowe, ornamentowe lustra i inne każdej dostępnej grubości) pytania o same szkło tylko na meila. Pytania o terraria na forum.
Terraria z OSB-cena indywidualna.
NIE WYSYŁAM ODBIÓR OSOBISTY LUB NA GIEŁDZIE W ŚWIĘTOCHŁOWICACH.
Wystawiam także faktury VAT w takiej opcji plus 22%.
Pozdrawiam.
-
Re: TERRARIA- naprawdę tanio SZKŁO i OSB
mozna prosic o podanie maila bo na gg nie mozna zlapac a z forum maile nie dochodza :/
-
jaka cena będzie przy terrarium wys. dł. szer. 80-70-40.potrzebne będzie wbudowane podwujne dno ( jak w terrarium tropikalnym)duża powierzchnia wentylacyjna i solidnie wykonane (małych rozmiarów zwierzęta karmowe). Czy jesteś wstanie wywierić otwory w szkle.
-
Ile by wyszło terra 70x50x70 z OSB ?
-
pawel-mostowski@wp.pl
Saracen twoje terrarium wyjdzie 145zł. Mam możliwość wycinania i wiercenia w szkle. Jedyna przeszkoda czy jest takie wiertło i czy da się wyciąć cyrklem.
-
25/25/30- (30 to długośc) szybki na prowadnicach,wentylacja przód góra. Jaka cena?
40/30/30-wentylacja przód góra,szybki na prowadnicach. Jaka cena?
I czy mógł bys jakos podjechać do ligoty? Bo ostatnio miałem transport ale nie wiem czy teraz sie uda:/
-
Witam
Interesuje mnie ile by kosztowało zrobienie terarium o wymiarach 300cm 100cm na 70cm całe ze szkła otwirane z przodu szyby na prowadnicach. Dodam że potrzebuje trzy takie same teraria i oprosze o ewentualne zniszki z tego powodu (chodzi o ilość zamówienia). Interesuje mnie samo szkło z wętylacją i mocowaniami na żarówki.
Proszę o cenę wykonania takiego tera
Ewentualnie gdyby mógł Pan podać cenę takiego samego tera tylko z płyty osb z szybami z przodu.
Pozdrawiam albatros
-
Nie wiem czy nie pokręciłeś wymiarów i zamiast mm napisałeś cm. Bo inaczej wychodzi 2100 litrów. Cena jednej sztuki to 945zł (gr 6mm) za szkło i 620zł za OSB (gr 12mm). Pozdrawiam.
-
Pierwsze 35zł drugie 45zł. Transport zawsze się znajdzie tylko że mój czas i paliwo też kosztują. Do ligoty jedyne 12zł. Pozdrawiam.
-
Koniec promocji na szyby 6mm. Pozdrawiam.
-
Mostek a według twego cennika "25/25/25-25/25/30-20/20/25- cena 25zł" to wychodzi 25zł za terra 30/25/25. To ile wkoncu 25 czy 35?:)
-
Aha i ile by kosztowało terra 30/30/25 (dł/szer/wys). Prawdopodobnie zdecyduje sie na odbióra na giełdzie:)
-
W Chorzowie bede 15 i pytam sie czy była by taka możlwiość że wtedy w tym samym miejscu bym je odebrał? Wiem że jest wtedy odpust ale tylko w ten dzien będe w Chorzowie i dlatego pytam czy jest taka możliwość.
-
To są przykładowe ceny. Ty chcesz inne terrarium. Podwójne pwowadnice a nie pojedyńcze, podwójna wentylacja. A tamte opisane posiadają wentylację z blachy ocynkowanej a ty pewnie byś chciał taką jką zrobiłem Ci poprzednio z aluminium i malutkie oczka. Pozdrawiam.
-
A czym różni sie ta ocynkowana od tej co miałem ostatnio?
Jaki koszt 30/30/25 (dł/szer/wys)?
To mógł bym odebrac 15-go?
-
37zł. A różni się tym że ocynk to tylko powłoka a może zejść lub być ciulato nałożony i rdza może się pojawić do tego ma otwory 5mm. Alum jest ładniejsze zawsze w mniej więcej tym samym kolorze i ma większą gęstość oczek. Jak chcesz na 15 to napisz, jakie miałeś lustro(kolor). Jak do 5-go się określisz to bezie na 15-ego.
-
-
Masz bez lustra na przodzie? A jak masz to albo jest brązowe albo srebrne, no chyba że zrobiłem ci z szybą brązową.
-
srebrne;) A mozna zamiast lustra kawałek szyby?
Aha i z tymi uchwytami do szybek;)
Narazie zamawiam jedno 30/30/25 (dł/szer/wys), szybki na prowadnicach, wentylacja przód góra.
Mozliwe ze zamówie jeszcze jedno ale jeszcze sie odezwe.
-
myśle że z tym lustrem to daje efekt. I nie widać prowadnicy i innych badziewi. Mogę zrobić z refleksu coś w typie lustra weneckiego. Ale myślę że jak już masz jedno z lustrem to żeby wszystkie były na jeden typ a nie każde z innej parafi. Decyzja należy do Ciebie.
-
Dobra to lustro :)
A o któej pasowało by ci odebranie terra tego 15-stego?
Bo ja bede w Chorzowie tak koło 17-18.
-
A ja mam pytanko. Ile będize kosztować terrarium z OSB o wymiarach 32 x 20 x 40 bez żadnych bajerów poprostu zbite z płyty w kostkę tylko z pozostawionym otworem o wymiarze 30 x 35 z przodu ?
-
Mostek ile za 4x 20/20/30
2x 30/20/20
2x 80/50/50
Wszystkie ze szkła
Szyby na prowadnicach
-
Napewno transport i robocizna przekraczja 3 krotnie cene, więc nie warto Ci u mnie brać.
-
6x23zł
2x125zł
osobno po 25zł i 130zł
pozdrawiam
-
Mostek chciałbym dwa terraria 30/30/30 z szybami przesuwanymi na podwójnych prowadnicach z wentylacja przód góra? Prosze o odpowiedz tutaj lub gg
-
35zł sztuka jakieś 5zł kosztyy opakowania +koszty wysyłki. Chyba że odbierzesz na giełdzie w świonach. Pozdrawiam.
-
Mostek to jednak wysyłasz?
-
Mostek1 czyli jakbym zamówił dwa te terraria 30/30/30 z szybami przesuwanymi na podwójnych prowadnicach z wentylacja przód góra zapłacił bym 70 zł?? Bo chciałbym odebrać na giełdzie i przy okazji mozesz mi przesłac fotki jakby ono wyglądało oto mail Bagzz@op.pl
-
-
Jak zrobie jakieś podobne terra to ci wyśle fotki. Najprawdopodobniej 15 bo będę robił do Theraphosa. Pozdrowionka.
-
Czyli zaplace 70 zł i jest szansa odebrania na gieldzie??
-
w jakiej cenie mostek wysyłka?
-
Nie żadna szansa tylko odbiór jak sobie zażyczysz.
-
To odciebie zależy jaką formę przesyłki wybierzasz i jakiego kuriera.
-
Mostek1 więc chciałbym jeszcze zobaczyc zdjecia jakby dało rade
-
Jasne że da wyślę ci prawdopodobnie dzisiaj.
-
Mostek1 to daje maila Bagzz@o2.pl
-
Mostek a zrobił bys mi dwa uchwyty to szybek?
I w tym terra co zamóiłem to tez bym je chciał ;)
Dasz mi za friko te uchwyty czy bedde musiał cos płacić?
-