-
KMM
witam wszystkich Ja,Teraphos i Krycha.k15 wpadlismy na pomysl zeby zalozyc strone o Pterinochilusach i szukamy chetnych do pomocy ktorzy pomoga nam zebrac jakies ciekawe zdjecia opisy oraz jakies dopiski swoich doswiadczen z nimi.
co o tym myslicie ??
-
Re: KMM
Myślę że to świetny pomysł taka specjalistyczna stronka. Ja ptaszników raczej niehoduje (a napewno pterinochilusów) więc raczej niepomogę. Ale pomysł uważam za jak najbardziej udany.
Powodzenia;)
-
A co do tytułu to:
KMM-KLUB MIŁOŚNIKÓW PTERINOCHILUS'ÓW :D
-
spoko pomysł - jak chcecie to moge podeslac kika fotek mojego murinusa
-
ok jak macie jakies ciekawe foty z murinusami to mozecie podsylac na absolwencik@o2.pl z gory bardzo dziekujemy za pomoc
-
Theraphos chyba chodzilo Ci o klub milosnikow murinusow bo z klubu milosnikow pterinochilusow za cholere nie wyjdzie skrot KMM.
-
A sorki pomyliłem sie:/
Oczywiście chodzi o "Klubu Milosnikow Murinusów"
Sorki za pomyłke!
-
Ja w sumie mam swojego murinusa L11 (samica) i nie mam co z nią zrobić. Trochę boje się je rozmnożyć bo co zrobić z taką chmarą małych?! Przecież nie każdy kupi takiego agresywnego pająka... to nie to co kędzior. Ale co do zdjęć to mogę podesłać zdjęcie gniazda murinusa:
http://img97.exs.cx/img97/8247/67mk.jpg
-
hmmm jak moje z łaski swojej wyjda z gniazda to pstrykne pare fotek i podrzuce na maila :) szkoda ze to strona tylko o murinusach ;) a nie o wszystkich pterinochilusach ale i tak zycze powodzenia
-
Murinusek ona bedzie o wszystkich pterinochilusach :) jezeli bys mial jakies ciekawe fotki to podrzuc na absolwencik@o2.pl :) z gory dziekujemy.
-
wyslalem Ci narazie jedna:/ mialem wiecej fotek...ale po formacie zostalo 0 :P ale jak porobie to napewno podesle
-
ok dzieki zaraz sprawdze mejla :)
-
no nie powiem murinusek wypasiony wziolem twoje gg wiec jak cos to pogadamy na priv :)
-
Zmeiniamy nazwe (po naradach) na KMP:D
klub miłosników pterinochilusów:D
-
-
mysle ze macie troche za malo doswiadczenia z Pterinochilus`ami na strone o takiej specjalizacji, widze ze macie tylko murinusy i to niektorzy dopiero maluchy ;-) Wiec zkupcie sie najlepiej narazie na jakiejs galerii i wrazeniach wlasnych. Ale i tak zycze powodzenia.
Pozdrawiam.
-
ziu przeciez wiadomo ze nie bedzie to odrazu jakas super zajefana stronka ale mysle ze wazne sa checi z czasem wszystko sie do kupy zlozy i jakos bedzie dzialac a na galerie juz foty zbieramy od innych hodowcow nie tylko nasze tam beda mam nadzieje ze bedziemy mieli wiecej chetnych ktorzy uzycza nam fotek do naszej stronki.
-
ziu dlatego nie tylko my (markos i ja ) chcemy prowadzić tą strone!
Gadalismy z wieloma ludzmi którzy dadzą nam swoje fotki i coś napiszą i juz są 4 osoby do tej stronki:D
Ja,Markoś,Xeo,Krycha.15
Miejmy nadzieje że więcej osób wstąpi do naszego klubu :P:D
Ziu jak byś chciał to zapraszamy:D
-
to ja juz Wam fotki podsylam a Ty Theraphos mnie nie wymieniles?? :( foch :P
-
Łukasz dzieki sa fajne foty :) siedzisz czasem na gadu ??? czy na niewidocznym zawsze ??jak cos to zagadaj mam cie liscie to sobie pogadamy na priv :)
-
ale ja wam wcale nie zabraniam ;] prosze bardzo chetnie cos nowego poczytam o pteri* tylko w wiekszosci przypadkach konczy sie to na olewce, ale ZYCZE WAM POWODZENIA. Ja niestety nie mam zbyt wielkich doswiadczen z pteri* skupiam sie bardziej na nadrzewnych a z naziemnych wole brachypelmy ;] byc moze sobie zakupie jakiegos pteri* bo mam zamiar to wtedy porobie jakies foty.
Pozdrawiam
-
no ja na niewidocznym, albo wcale:P jak Cie przyczaje na gg to sie odezwe :)
-
a kiedy ta stronka ruszy ?! bo chętnie jasobie zobacze ;D
-
To w koncu pterinochilusów czy murinusów? Bo jak murinusów to mogą też tam byc hodowcy węży, ephebopusów i pewnie jeszcze innych zwierzaków :]