Jak w temacie...
Muszę chyba poszerzyć swoją hodowlę o parę takich stworzeń... :)
Wersja do druku
Jak w temacie...
Muszę chyba poszerzyć swoją hodowlę o parę takich stworzeń... :)
revelka!!!
tylko pewnie drogie w utrzymaniu
te gatunki można bezproblemowo łączyć np. z łaciatymi
Chciałbym mieć takie chociaż jeden dzień :))))))))
wiele bym dał.....
Ciekawe czy mają B.S.E.... ;)))
hmm.
choć wybór zdrowych osobników do hodowli odbywał się w/g rygorystycznych zasad, coś mają....,
ale trzeba by przeprowadzić odpowiednie badania np. organoleptyczne
p.s.
opisy dotyczą gatunku szparkus sekretarii
Mam na zapleczu małe labolatorium i po godzinach po znajomości mogę przeprowadzić tego rodzaju badania - będą bardzo wnikliwe... :)
Jeśli są chętni to organizuję casting na mojego asysteta (mile widziana asystentka) ;)))
ja bym poszedł dalej i przeprowadzil badania profilaktyczne na skalę ogólnokrajową (a może ogólnoświatową)
poszukuję sponsora na zakup ruchomych gabinetów (na wzór np. busów dentystycznych)
Uaaau!
A może coś z płci przeciwnej. Masz namiary na jakieś ładne, zadbane samczyki?
Czołem.
Mam wiking@skrzynka.pl ;)))))
Mało tego, że jestem ładny i zadbany to jeszcze jestem bardzo skromny :))))))
Słowa, słowa, słowa... Proszę o zdjęcie (tylko nie żaden fotomontaż z biustem Pameli i zgryzem Banderasa:)))))
Zdjęcia nie oddają tak mojego uroku... ;))))))))))
Z chęcią bym obejrzała, ale nie mam power pointa w pracy. Nie masz jakiś jpg??
Viking marze, żeby kupić sobie boa constrictor, ale nie mam jeszcze tera. Chcę zama zrobić (będę próbować). masz może maluchy na sprzedaż i w jakiej cenie?? Jak byś się ze mną podzielił swoim doświadczeniem z boasami byłabym wdzięczna. Jak narazie mam zbożówki nerodiie. Czekam na każdą radę ( chodzi o twoje doświadczenia - opisy przeróżne już czytałam).
Pozdrawiam
mysza
jakie wymagania??::))))
Zróbmy tak :
Zrób najpierw terrarium jeżeli jesteś w stanie.
Na razie swoich maluchów nie mam ale będę dokupywał na wiosnę czystego boa constrictora constrictora prawdopodobnie z coolarym i wtedy jeśli się dołączysz do zbiorowego kupowania maluchów na pewno uda się wynegocjować jakąś rozsądną cenę.
Mieszańce są od 150 - 300 zł.
Skąd jesteś ?
Musisz podać mi swój wiek, adres zamieszkania, telefon, zdjęcie, wymiary... ;))))
... dopiero wtedy pogadamy :)))))))
Ja jestem z Warszawy i z tego co wiem to coolary jest z okolic. Ale wczoraj dowiedziałam się, że na boa trzeba mieć jakieś pozwolenie?? Nie wiem, czy to prawda?? Podobno będzie stworzony jakiś organ kontroli i jak nie będę miała pozwolenia, to zabiorą mi zwierzaki?? Czy to prawda.
Będziesz na zlocie 23.11???
pozdrowionka
nie satysfacjonowałoby cię to::))), a napewno nie twoją dziewczynę:::))))
O pozwoleniu pierwsze słyszę - boa objęty CITES-em ale nie przeszkadza to w handlu tym gatunkiem.
O zlocie, o którym piszesz niewiele wiem ale z chęcią bym wpadł (i oczywiście poznał Cię osobiście :)).
Co do satysfakcji to skąd możesz wiedzieć .. :))))))
A moja kobieta wie, że jestem spokojnym i rozsądnym facetem... - dobrze, że chociaż ona ;)))))
Żartowałem oczywiście !!!!
Nie mam złych zamiarów tylko lubię poznawać interesujących ludzi :)
ja na 100% będę. Możemy w ogóle jakoś się umówić i pojechać tam w pare osób. Jak coś się dowiesz to daj znać.
pozdrowionka.
Nie ma problema :))))
I nawzajem::))
Wracając do początku, w temacie tego posta jest "zobaczcie na te zwierzaczki", wierzę na słowo, że są piękne, ale nie masz ich w formie jpg, bo niestety nadal nie mam powerpointa u siebie w pracy i nic się na to nie zanosi.
pozdrowionka.
zwierzaczki w temacie = "zwierzaczki" (bardzo są interesujące)
poszły na priva
Hej myszko!
To były dwie platynowe piękności pokazujące swoje wdzięki. Ale jak chciałam zobaczyć zdjęcie pci (a może pyłci :)) przeciwnej tego gatunku to oczywiście nic z tego nie wyszło. Serdecznie Cię pozdrawiam - nie miej do nikogo żalu. Forum jest jest OK tylko niektórym facetom po prostu się nudzi :)))
nudzi, nudzi....
Ja pokazuję się tylko osobiście :)))))
Pozdrawiam,
niestety tacy są ci faceci, gadać to każdy potrafi.
Najpierw zachęci, narobi smaczku, a potem nic z tego nie wynika.
No cóż. Naszczęśćie potrafimy same sobie pomóc.
o.
:)))))))
ah te kobiety......
Brawoo myszko :)))
I tak trzymaj. Bardzo mi się podobają Twoje wypowiedzi i Twoja postawa na Forum (bywa z tym baaaaardzo różnie - niektóre osoby reprezentują sobą fazę rozwoju no może w porywach kijanki - chyba nie obrażam tych miłych zwierzątek - przypadkiem Viking, nie bierz tego do siebie - nie o Tobie tu mowa).
Cześć! Wypadam na stałe z tego tematu. Pozdrowionka. Ewa.
aż tak Ci przeszkadzamy?? Uważaj twój boa, to też samiczka.
:)))))))
Oj myszki, myszki :))))))))))))))
....uważajcie na kocury ;)
Spokojna głowa. Myszki potrafią o siebie zadbać :))).
W to nie wątpię .... :))))))))))
... kijanki też mają się nie najgorzej... ;))))
co do podłużnych, przyjemnych stworzonek to wolę potężnego boasa, zamiasta małych, cieniutkich kijanek...........:))))
hmmm...... :)))))))))))))
czy ty zawsze musisz mieć ostatnie zdanie??:))))
I co ma oznaczać to "hmmm....."
Mam nadzieję, że nie zdziwienie, bo przecież nie dziwiłbyś się z tak oczywistej rzeczy??:)))))
nie wątpię
i mają w zobie duszę odkrywcy
z pewnością wyglądam wdzięczniej niż to maleństwo.