" czy ktoś kupował jakieś zwierxzaki od Foxtrott-a??? jeśli tak
to powiedzcie mi trochę o nim, czy solidny, i czy ma dobry towar."
Wersja do druku
" czy ktoś kupował jakieś zwierxzaki od Foxtrott-a??? jeśli tak
to powiedzcie mi trochę o nim, czy solidny, i czy ma dobry towar."
Nie kupowalem od niego ale moge go polecic!
Jest uczciwy i ma zdrowe pajaki.
Oesh fox
ja kupowałem od foxa i jak najbardziej ok :)
Ej chłopcy niebujcie żaby ten chłopak jest zaufanym hodowcą od niego można śmiało kupywać wszelkie zwierzaki. Niemyślcie sobie że niekupywałem od niego. Kupiłem Brachypelme vagans i doszła. Uwierzcie kupujcie można mu zaufać. Jeżeli niewierzycie to piszcie na gg:4157600 lub wejdzcie na strone www.smithi1.prv.pl lub www.terraria.prv.pl-tą strone robie z nim i jedszcze jednym kolegą i muwie wam zaufanie 100000000000000000000000000000000000000000%
Ja też mam 100 % zaufanie do Foxtrota. Kupiłem od niego B. vagansa.
I jak naj bardziej popieram go. To dobry chłopak! On jest uczciwy i nikogo nie oszukał.
Witam. Kupilem u Foxa 2x vagansa 1x albopilose, wymienialem sie z nim patyczakami i straszykami, a tak w ogole to znam go od 1-1,5 roku i szczerze go polecam :) . Zawsze mozna sie z nim dogadac. Zwierzeta ma zdrowe i zawsze wybiera najladniejsze do wysylania.
Pozdrawiam ^MeTaL^
Kupowalem od niego kędzierzawce 2 razy i zawsze dochodziły towar jest dobry nie ma obaw.Kolega tez od niego bral i mu doszlo .bez obaw!!!!!
Spoko od Foxa kupujesz nic nie tracisz tylko zyskujesz. :)
dzięki ludziska:)
pozdrowienia dla zwierzaków
jestem własnie po tranzakcji z Foxtrottem i jestem bardzo zadowolony
szczerze wszystkim polecam, pajączki dotarły szybko, ładnie zapakowane, wszystko ok!!!!!
Foxtrott jest naprawde solidnym sprzedawcą i dba o klientów, więc cóż moge więcej powiedzieć... kupujcie od niego :)
Jestem Ania z Katowic, właśnie kupiłam u niego 50 albopilos. Nastepnym razem jak będe potrzebowała też wezmę 50 - to mowi samo za siebie. Dzięki, Krzysiek!
Wszystko OK, można kupować ;-).
Ja również robiłem interes z Foztrottem i musze powiedzieć że wszystko poszło zgodnie z planem i odbyło sie bez żadnych przeszkód. Sprzedałem mu telefon- najpierw posłałem aparat i jak go dostał to wysłał mi kase, tak jak sie umawialiśmy, także musze powiedzieć, że wszystko było OK.
Polecam Fox-a !!! Robilem juz z nim wymiane i poszlo jak mazenie :)
Polecam jeszcze raz :D
;] ostatnimi czasy doszlo miedzy nami do zamiany...aparat 12 xp za pajaczka.Foxtrott jest jak najbardziej uczciwy,wszystko odbylo sie tak jak ustalilismy.Wyslalem aparat,i od razu po odbiorze przesylki wyslal do mnie pajaka.Pajak przyjechal zdrowy jedzacy;] no i byl idealnie zapakowany(bezpieczna koperta,wata,pudelko).Polecam go jako sprzedawce i jako terraryste ,ktory sluzy mi pomoca na gg jesli mam jakies pytanie odnosnie pajaka.....;]]Polecam
Wszystko fajowo załatwione, patyki wporzo a fox mi nawet postawił piwo:)(zartuje oczywiscie:PP)
FOXTROTT to wspaniałły gość, qpiłem do niego modlichy i na 1000000000000000000% jeszcze qpie jakieś zwierzęta (już mam zamówione :) ) qpujcie u niego ludziska spoko gość o wszystko pytajcie on odpowiada zawsze pomoc w sprawach terrarystyki 24h na dobe SPOKO GOŚĆ POLECAM BARDZO GORĄCO POZDRAWIAM
wspaniały ;)
jak juz powiedzieli moi przedmowcy nic dodaj i tymbardziej nic ujac super sprzedawca! sluzy pomoca...transakcja odbywa sie szybko i sprawnie pelen kontakt co jest wazne a wiec ludzie kupujcie od niego :D
pozdro foxtrorr :* hehe
Wporzo hodowca, Polecam zakupy u niego dobry kontakt gg i szybkie załatwienie tranzakcji:P:D UWAGA!!! Foxtrott TO SPOKO HODOWCA i
Witam, kupiłem od niego samiczke b.angustum L9 i jestem bardzo z niej zadowolony:) Zdecydowanie polecam interesy z Foxtrottem.
Jest naprawde godny zaufania warto od niego kupowac sprzedal mi dwa pajaki bardzo tanio i dotarly cale i zdrowe z dobrym zabezpieczeniem jest godnym uwagi sprzedawca. :D
NAPRAWDE POLECAM PRZY WYSYŁCE ZWIERZAKI ZAPAKOWANE PERFEKT WSZYSTKO W NAJLEPSZTYM PORZADKU.pOZREDAWIAM ERYK
ja nawet u niego wygrałem metallice :D :D :D
możesz spokojnie brać - znam go juz jakis czas i moge szczerze powiedzieć że niema sięczego bać przy robieniu interesów z nim :]
Polecam :)