-
PLAGIAT nicków.............
Dzisiejszego dania na forum zauwarzyłem kolesia który ma mój nick tylko że przez "K" rządam go zbanowć tego gościa albo coś z nim zrobić jestm wściekły. To jestbezszczelne zgalanie ksywki. Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!
-
Re: PLAGIAT nicków.............
spokojnie....już dałeś nam przykład, kiedy Ci popuszczają nerwy. może to on miał pierwszy taki nick? ja mam koleżankę, która ma taki sam nick jak ja kiedyś, a wymyśliłyśmy je calkowicie od siebie niezależnie. poza tym po tej calej aferze radziłabym Ci ostrożnie podchodzić do tego forum, a ty wyglądasz, jakby nic zupełnie się nie stało. radzę Ci panować nad sobą i uwaznie myśleć nad tym, co robisz i mówisz!!! Jeśli odpowiedz na moje spostrzeżenie agresywnie i wyzwiesz mnie żebym spierdalała, to już tylko swiadczy o tym, że nie potrafisz się normalnie zachowywać. osobiście nic do Ciebie nie mam, ale nie podoba mi się to cała atmosfera chamstwa, która Cię otacza.pozdrawiam.
-
chłopie ten nick potwierdzą ci tu że ja go urzywałem na terrarium ci co mieszkają tam gdzie w polsce i nieprzychodza na terrarium to niech se mają ale ja go urzylem pierweszy...
-
Mcie inne nicki. Mały, nie wariuj, bo w koncu te osoby, ktore cie w jakikolwiek sposob popieraja zaczna sie nad tym zastanawiac. CLIMA i klima chyba inaczej się pisze, prawda? Na pierwszy rzut oka masz widoczna roznice... Aha, napiszesz o tym nicku na kazdym forum? Akurat operatorzy terrarium nie mają nic innego do roboty, tylko pilnowanie nickow...
-
Witam! Po pierwsze Awikularia ma rację te nicki są inne. A po drugie stwierdzenie ""Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!"" nie jest za grzeczne i mam pytanie czy ty kiedykolwiek używasz słowa PROSZĘ. Ja rozumię że ty jesteś jeszcze bardzo młody lecz takie zachowanie nie przystoi nawet dziecku a co dopiero takiemu myślę że miłemu nastolatkowi ale o bardzo buntowniczym charakterze i mało wychowanemu. Zastanów się co robisz bo widzę że ban Cię nic nie nauczył i taki terrarysta nie powinien przebywać wśród ludzi chcących wymieniać doswiadczenia w sposób kulturalny i miły. Pozdrawiam.
-
OK. Wiec inaczej. Prosze o to by ta osoba zmieniła nick. Niewazne czy to k czy c mi to niepasuje wiec prosze jeszcze raz by to zminił-a. Dzikuje..... pozdrawiam ;p
-
chłopie ... Double ... :)))))))) pozdrawiam!
-
CLIMA jesteś poprostu ŻAŁOSNY! Jak można żądać zablokowania czyjegoś nick'a?? Stary, weś wrzuć na luz. To jest tak jak ja bym poprosił o zablokowanie Twojego nicka bo mnie denerwuje :| A Double ma racje, narobiłes niemałego szumu wokół siebie, a teraz jeszcze bezczelnie takie posty piszesz... Poprsotu brak mi słów, CLIMA...
-
i jestem dziewczyna! to mozna wywnioskowac kontekstu
-
Clima, powiedzmy że jesteś na tym forum już od jakiegoś czasu. wtem przychodzi sobie jakiś człowiek, który jest znany wśród znajomych jako Klima i ten nick mu się podoba. skąd ten człowiek ma wiedzieć, że ty masz nick Clima, skoro on nawet może o tobie nie mieć zielonego pojęcia? gdyby mi ktoś wyskoczył i kazał zmienić mój własny, ulubiony nick, bo on się nazywa np. Dauble i jemu to się nie podoba, to albo bym gościa wyśmiała albo totalnie zignorowała. A ty krzyczysz na adminów, że mają wywalić Bogu ducha winnego człowieka
-
Clima po pierwsze on cie nie podrobil tylko ma inny nick a to jest roznica, ze tylko jedna literaz jest inna to nie znaczy ze zrobil to celowo !!
pozrowionkA :)
-
Wy jesteście śmieszni na forum weszedł gość ktury miła nick bodajże Pawejusz(niewiem dokładnie) a jest tu człowiek znany jako Paweusz. Paweusz żadał tez by on zmienił nickbo brzmi tak samo. Wiec ja niechce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! By on ona mikała taki nick. Ja też jestem znany wśród moich ludzi jako klima. przez"k" ale na forum se dałem "c". Nieobchodzi mnie to czy ona on też jest klima jak na nią niego tak gadają wśrud grona przyjaciuł to nich ma jej jego sprawa. Ale na forum niechce tak samo brzmiacego nicku......nieważne czy c czy k. Nara :/
-
najpierw kup sobie słowniczek ortograficzny a potem pisz postu, mistrzu.
-
jak bylem maly, zbuntowany i glupi... rodzice mi mawiali - "
Nie podoba sie? - Droga wolna! "
mysle ze nikt sie nie zasmuci jak poszukasz nowego lokum do spedzania tych pieknych letnich dni, niz tutaj robiac burdel, i zamieszania. Zastanow sie, bo malo kto z nas ciebie tu chce, wiec po co masz sie meczyc?
-
swietnie Karolu <brawo> . sądzę, że większość z nas jest na tym forum dla przyjemności, albo chce się czegoś dowiedzieć, bo ma jakiś problem lub pociąg do wiedzy. nie mam zamiaru psuć sobie humoru ani na ogól pogodnej atmosfery która panuje na forum, dlatego tak samo jak ty RZĄDASZ żeby ktoś zmienił sobie nicka, tak samo ja RZĄDAM żebyś poszedł z tego forum i wkur..zał ludzi na swoim podwórku albo poczytał sobie słownik języka polskiego.
-
Po raz drugi musze poprosic.. POPROSIC (!) o zakonczenie dyskusji na temat wać climy...
climo...
po pierwsze.. to nie "Natychmiast rządam by operatorzy coś z tym zrobili!!!!!!!!!!!!" (naucz sie tego dla wlasnego dobra jezeli chcesz liczyc na czyjas pomoc w przyszlosci)
po drugie przeczytaj co ludzie wyzej napisali i nie pisz "...bo ktos tam, bo cos tam.."
a po trzecie (teraz do pozostalych) to prosze byscie nie robili z kazdego... hmm.. "bledu" climy dyskusji na temat jego szanownej osoby, bo ta kwestia zostala juz chyba wyjasniona.
pozdrawiam
johno
-
ale dziwne jest tez to ze ta osoba ktora utworzyla sobie nick "Klima" nigdzier sie nie odzywa ... dziwne to jest tez !!
-
No dziwne wiesz co co powiem dzisiejszego dania BLk mnie powiadomi że na czacie weszedła osoba o nicku Lupin a Luupin w tym czasie był u mnie a po 2 niemugl ewejść u mnie bo ja jestem zabanowany wiec ktoś se jaj robi. Niewiem co to jest ale własnie znikła osoba i nicku klima i lupin :/ Niedch sie ujawni ta osoba a nie wy znów na mnie najeżdzacie!!!!!!!
-
to faktycznie dziwne, wczoraj specjalnie szukalam w archiwum zeby znalezc kogos takiego jak Klima, zeby sprawdzic co on pisze, a tam w ogole nie bylo kogos takiego
-
hehe nie gadaj tyle tylko zabiesz sie za ortografie !!!
oto twoj text i policz ile w nim jest bledow !!!
"No dziwne wiesz co co powiem dzisiejszego dania BLk mnie powiadomi że na czacie weszedła osoba o nicku Lupin a Luupin w tym czasie był u mnie a po 2 niemugl ewejść u mnie bo ja jestem zabanowany wiec ktoś se jaj robi. Niewiem co to jest ale własnie znikła osoba i nicku klima i lupin :/ Niedch sie ujawni ta osoba a nie wy znów na mnie najeżdzacie!!!!!!! "
-
CLIMA, jeżeli to co Double mówie jest prawdą, to poraz kolejny towarzysz CLIMA daje zmiany na forum. Drogi 'CLIMA', skoro widziałes (zauwarzyłeś) na forum kogoś kto używa nick'a KLIMA to bądź tak uprzejmy zamieścic nam link do tego sposta, bo jak narazie to ja go nie znalazłem i widze że Double również ma problemy.
To było po pierwsze primo.
Po drugie primo to musze sie zgodzić z Double że zdecydowana większość z nas pojawia sie na forum w celu uzyskania informacji, dowiedzenia sie czegoś nowego, ale napewno nie poto żeby wyszukiwać podrobione nicki i wobic z tego afere. Jeżeli Ci sie tutaj nie podoba, cos Ci nie odpowiada to niewiem poco wogóle tutaj zaglądasz? Droga wolna towarzyszu obywatelu.
A po trzecie primo (ultimo :P) to BŁAGAM Cię kup sobie ten słowniczek bo to przechodzi ludzkie pojęcie! Nie twierdze że wszyscy tutaj perfect władaja polszczyzną ale niewątpliwie zaliczasz sie do ścisłej czołówki jeżeli chodzi o łamanie przepisów...
I pamiętaj: luz to podstawa ludzkiej egzystencji.
-
to jest jeden wielki loooooool z tą jego ortografią. W celu zapewnienia rozrywki forumowiczom będę kibicował CLIMIE żeby pisał więcej postów :)))
-
MareQ prosze niedobijaj mnie juz z tym Clima !! :)
-
Wy jestescie poj**** co to jest strona o terrarystyce czu o polonistyce. A ja żadnych zmian nierobiłem jaj se nierobie i niepiernicz głupot. Bo jesteś sam denerwójący!!!!!!!!!
-
hehe, oki :) Wiem że itak nikt ani nic mu nie przegada więc pasuje :)
-
"uje" się nie kreskuje, hłe hłe hłe . dobra, Marek, zostawmy już tego biednego chłopca, chodźmy powkurzać młodsze rodzeństwo <rotfl>
-
Clima ...
po pierwsze robisz za duza afere z tym "PLAGIAT nickow" !!!
po drugie mnie nie obxchodzi twoja opinia na moj temat !!!
-
-
masz racje, szkoda słów, ale nam nie musisz tego mówić bo my to wiemy...
-
Abstrahując nieco od tematu - rzeczywiście BYŁ na forum "klima" - odpisywałam na jego post. Teraz "klimy" NIE MA. Pisał o zamianie B. Albopilosum na P. Murinusa....Również poszukuję od jakiegoś czasu jego postów (od około 1/2h) Cudowne zniknięcie? Admin wykasował posty imć "klimy"? Nie miałby powodu przecież.
Wydaje mi się, że ktoś robi sobie żarty z nas wszystkich.
-
ha ha!!! rozgryzłam Climę. Jak wiadomo, kiedyś działał na forum pod pseudonimem Magik (to na pewno, identyczne numery gg, tylko niewiem czemu pisał że 'tą znienawidzoną osobą jest Magik!". Nio ale cóż, grunt to zdolność do samokrytycyzmu). 6 czy 5 maja tego roku pytał się na forum, czy może korzystać z karty sieciowej "kolegi", który już nie musi z niej korzystać, bo rzadko siedzi na necie, a temu koledze Nook dał bana za 'wulgarne zachowywanie się' na forum. Oj Climeczko, ale z ciebie krętacz, naprawdę, po dostaniu bana pod pseudonimem Magik (równocześnie to ten Twój cały 'kolega' od karty sieciowej) zmieniłeś nicka na forum, i chciałeś się upewnić, że ten ban wciaż na tobie wisi. Proszę Cię, napisz kiedyś autobiografię, myślę że bedzie się świetnie sprzedawać obok powieści kryminalno-detektywistycznych <rotfl>
Mimo wszystko pozdrawiam...hehehehhehehe
-
Co do postu ktory napisal Klima przez "K" nie przez "C" :) to faktycznie takowy post byl na forum, ni pamietam gdzie ale byl.
koksik, już kilka osób próbowało go znaleść ( w tym ja :) wśród starszych postów na łamach tego forum i jakoś nikomu sie to nie udało :/
Ponowie moją prośbę: CLIMA daj link do posta w którym wypowiedział sie (lub którego napisał) klima.
-
hah jesteś hora gówno wiesz kredytko denerwójesz mnie nic niuewiesz a po co miał bym włazić jako klima i se jaja robić właziłem jako Magik i teraz clima i masz pecha...i skończ pierdo*** że ja se jaja robie
-
Doble ostatni post do ciebie!!!!!! i sie zamknij wkońcu!!
-
A tego linku niepamietam ale wiem ze to było na dzile "handel" pytał o albopilosum i awikularia odpowiedziała a potem jak napisąłem ten post to post z "klima" znikł niewiem czy co to miało być ale niesadzcie mnie bo ja se jaja nierobie odechciało mi się robić takich glupot a ty Dpble śmiezba jestes na żywo bym ci powiedzial w buze coś niemiłego bo mnie najbardziej nenerwójesz a rozgryzłać to orzecgie mnie . Karzdy Op wie że ja to Magik dawny heh ....... :/
-
"ty Dpble śmiezba jestes", "nenerwójesz a rozgryzłać to orzecgie mnie", "Karzdy Op wie że ja to Magik "... CLIMA, czy byłbyś tak uprzejmy pisać na polskiej stronie w jęzuku POLSKIM a nie wyzywać (szczególnie dziewczyne) w innym języku, którego sie uczysz? Zwarz że nie każdego stać na nauczyciela z Zimbabwe, także nie jesteśmy wstanie tych obelg odszyfrować.
I niebaw sie w 'damskiego boksera'. Jeszcze raz obrazisz Double albo jaką kolwiek inną dziewczyne (szczególnie w obcym języku) na tym serwisie to bądź pewny że tam przyjade, i napewno znajdzie sie ktoś kto pojedzie zemną bo wszyscy, ale to WSZYSCY mają Cie już dość!
To nie jest groźba, proszę żebyś tego tak nie interpretował ...
-
do climy !!!!!!!
co bys zrbobil jesli bylby nowy nick na forum "CLIMAS" ??
tez bys sie zucal tak jak o "KLIMA"????????
-
Re: do climy !!!!!!!
-
i powiem Ci że w żaden sposób nie możes mi zabronić mieć takiego nicka!