da się zidentyfikować kogoś mając tylko jego maila????
nie chodzi mi o jakieś dokładne dane, ale tylko o imię czy miejsce zamieszkania, lub wiek.
Wersja do druku
da się zidentyfikować kogoś mając tylko jego maila????
nie chodzi mi o jakieś dokładne dane, ale tylko o imię czy miejsce zamieszkania, lub wiek.
Napisac do niego i zapytac... ;]
a jeśli nie chce odpowiedzieć :P
To napisac jeszcze raz i pogrozic kolegami ew. ladnie poprosic, zalezy od przyjetej strategii.
ale chodzi mi o jakieś techniczne sposoby.
sie nie da :P
zakładając konto e-mail zawsze można podac dane z kosmosu !!!
jasne, sam tak podaję, ale są osoby które podają prawdziwe:)
najpierw "shakuj" nasa, potem do pentagonu sie podłącz, a potem do FBI i prawie już go masz teraz tylko wystarczy włamać sie mu na maila, a potem do kompa. Skopiować wszytkie dane z kompa, pograć sobie troche w jego gry. Na koniec zadzwonić do jego starych i sie spytać. Jak nie mieszka z rodzicami lub ich niema. To trzeba sie włamac do nieba i tam szukać informacji. To tyle powinno sie udać.
a no tak :P
że tesh sam na to nie wpadłem skoro to aż tak banalnie proste :)
sprawdz ip z jakiego ci mejla wyslal (w outlooku masz opcje przy prawym klikniecu >wlasciwosci>szczególy) tam bedzie jego ip oraz ip serwera poczta, zidentyfikuj ktory to ktory, i sprawdz skad jest ip
nie zawsze jest ip, ale jak jest mozesz pogac ze znajomym z tepsy a jak nie masz znajomego to bul nikt ci nic wiecej nie powie skad to ip tzn, ktory pokoj jaki komp gdzie znajduje sie ip itd.
da się zidentyfikować ale tym musiała by się zająć policja z nakazem sądowym. jeśli koleś wysyła ci np. pogróżki i to można dojść z jakiego komputera je wysyła, jeśli wysyła ze swojego to wpadł. innej możliwości nie widze. chyba że sam napisze
Zassaj program Visual-Route , i niezle sie nim zabaw :)