Re: Wspomóżcie terraryste
dłos oddałem, bo wspierać się trzeba, ale fotka wg mnie mogłaby być nieco lepsiejsza.
powodzenia :)
Masz ode mnie 4 głosy :)))
nie podoba mi sie za bardzo ta fotka, ale oddalam lojalnie glos :)))
Mi też sie za bardzo nie podoba, ale głos oddałem :F
Masz już 70 głosów:).
Ale niestety zdjęcie tego żółwia jest żałosne :(
Pozdrawiam.
co ci w nim tak bardzo nie odpowiada że jest żałosne ??
żałosne, to za ostro powiedziane, ale jest trochę nieostre/mdłe.
kazdy sie uczy więc spoko. fajnie wyszły te promienie :)
tu właśnie chodzi o rozmycie i efekt tych promieni one dla mnie tworzą cały urok tego zdjęcia ale cóż każdy ma inny gust
miałeś bardzo ładną wizję i ciekawe sa te promienie, co powoduje ze zdjecie jest 'przytulne', ale znam sie na robieniu zdjec i wg mnie jest fatalnie skadrowane i za malo wyrazne, ale tu mozna pewnie obwiniac twoj aparat a nie ciebie. delikatnie mowiac wyglada cholernie amatorsko :))
cwiczenie (i dobry sprzet) czyni mistrza...
IMHO zdjecie tez fatalne :(
MataManX ,proszę nie miej do mnie pretensji za moje okreslenie twojego zdjęcia. Nie zwruciłem poprostu uwagi na to że na zdjęciu widoczne są charakterystyczne promienie. sorki:)
http://www.konkurs.canon.pl/images/u...207c12ef48a436
Tu nie chodzi o brak uwagi tylko o brak szacunku do pracy innych ludzi pisząc że praca jest żałosna obrażasz mnie, ignorujesz moją prace a przede wszystkim obrażasz mojego żółwia który był modelem
oooo obraza żółwia, no to to jush pod paragraf podchodzi ;)
pozdrawiam
Jestem pod wrażeniem 8)
Naprawdę pierwszy raz w życiu miałem okazję doświadczyć tak uderzajęcej dawki doznań artystycznych na widok krowiego placka, głaskanego dyskretnym a zarazem bardzo wyrazistym grzebieniem promieniującego słońca...
Piękne, po chwili zauroczenia bez wachania oddalem głos na to dzieło...
A poważnie ładny żółwik, ale zdjęcie makabryczne...
(albo się nie znam :P)
wieczny prześmiewca pozdrawia...
Mi osobiscie takie promienie bardzo sie podobaja. Widzialam takie na zdjeciu ze slubu kuzyna, "samo tak wyszlo". nawet nie wiedzialam ze to mozna celowo zrobic:)
Zycze sukcesow. Glos oddalam.
Pozdrawiam, dega
hihih jak zwykle Tolerancyjni i Kochani Terrarysci zgnoili kolejne Dzielo hihihihiihih
nie mowie ze ja nie!
mi tam sie podoba :] i glos oddalem
a co sądzicie o
http://konkurs.canon.pl/index.php?s=1724
? ;)
p.s.
1. zaznaczam ze nie jest to moj legwan
2. zaznaczam ze klatka w ktorej ejst legwan nie nalezy do mnie
3. zaznaczam ze jestem autorem zdjecia cudzego zwierzęcia na giełdzie.
a to tak dla jaj gdyby zaraz ktos sie chcial mnie uczepic ze męczę zwierzeta trzymajac w takich warunkach itakie tam.... sami wiecie jak to jest;)
MataManX masz mój głos :) Jednak musze sie zgodzić z ogółem że zdjęcie nie jest zbyt rewelacyjne :/ Za mało widać żółwia, takie było moje pierwsze odczucie jak zobaczyłem tą fotke... Powinno być zrobione z nieco dalsza a żółw powinien być widoczny w całej okazałości do tego właśnie te promienie słoneczne które dają naprawde extra efekt i było by ok :) Niemniej jednak życze powodzenia i 3mam kciuki :)