Re: sylwester 2003/04 !!!!??
dla mnie to bedzie chyba 1 sylwester spedzony w spokoju, odpoczne wypije lampke szampana przy monitorku i nunu
niepotrzebnie napisałeś jakiej muzyki słuchasz :P poza tym użyłeś zwrotu 'ja i moi ludzie' jak typowy nyga :P teraz nie wiem czy znajdziesz kogoś, kto zechce Cię gdzieś zaprosić ;P ale to tylko moje drobne spostrzeżenie... :)
heh...no ja tez niestety siedze w domu :( gapiac sie w sufit sluchajac muzy i popijajac cos mocniejszego - jakby ktos robil w okolicach Krakowa jakas impre to z checia wpadne :P:P ;)
a w okolicach Torunia kotku? ;) :*
Majster a moze wpadniesz do Trzebini ? ;) jakas impre sie urzadzi ;]
pozatym do Torunia hmm...raczej nie ;/ a nie chce mi sie siedziec w domu bo chyba szmergla dostane ;]
oj wpadnij... u boogiego meta będzie... mieszkają u niego teraz zjarani ziomale :] ...ale to nie przeszkadza.. poszlibyśmy do najbliższego całodobowego, zakupili sobie trochę wina, zaszyli w pokoju, pili, bawili się zwierzętami(ew. sobą :P) i słuchali brutal death metalu :)
ech.....szkoda ze nie mozesz wpasc do mnie :(
ale plan calkiem fajny :)
daj spokój.. do Ciebie sie jedzie 9 godzin pociągiem... :/ wbijaj sie do nas!
Nie moge :(
najbarziej pasowalaby mi impra gdzies w okolicach Krakowa ;)
kto chce wpasc na impre ? :)
ech.. :( typowy zdrajca ;P
Majster, nie przesadzaj - jaki zdrajaca ? ;)
jezeli by ktos chcial to niech wpadnie do mnie albo jezeli ktos robi jakas fajna impre - moge wpasc ;) hehe... :D
no boogi robi! wpadnij! to tylko 9 godzin pociągiem! możesz sobie troche wina obalić po drodze...
acha... prawie zapomniałem:
...zdrajco...
hmm...pozdro boogiego, ale nie moge ;] co prawda do B-stoku jechalem ponad 10 godzin ale to szczegol ;) hehe...
pozdrowie zdrajco :P
kędzior mi właśnie wyliniał, ale zdewastował wylinkę kutas
no nie no wiesz... napisałem yakiej słucham bo nie kręca mnie imprezki na której bedzie w głośnikach coś czego nie umiałbym strawić...
hardcoreu tyż słucham ale moze nie na imprezce sylwestroej... ;]
no a moi ludze..
nobo jak nie yak tak :D
ale impre jush skręciliśmy.. do zawoi utr z rańca :D tak więc wypas....
bo wiesz.. tutaj mało ludzi słucha takiej muzy... a chyba nikt nie lubi murzynskich klimatow :P
no wiem zaóważyłem to i to jush dawno... ale kapa była wiec zapytac nie zaszkodzi...
;]
..murzyńskich... hehe...