Re: Maturzyści... & herpetologia do AGAMA
z malym opoznieniem bo opoznieniem ale maj w tym roku zacznie sie dla mnie:
polski - pisemnie i ustnie
angol - ustnie
chemia - pisemnie i ustnie (jak sie uda z ustnej zwolniona :) hyhs ale kto wie w wieczorowkach i zaocznych od roku mozna zdawac chemie u mnie jeszcze nikt nie zdawal i nie maja pojecia jak to bedzie wygladalo i co na tym bedzie :/ ktos musi zaczac a czemu to musze byc ja? hehehehe
pozniej jazda do wrocka zdawac na weterynarie :)
AGAM: w polsce nie ma herpetologi :( jesli bardzo chcesz musialbys sobie wykombinowac piszac prace na ten temat czy jakos tak bylo to juz poruszane gdzies na forum, spytaj dokladnie dr. Zajaczkowskiego bo zdajsie on sie tam wypowiedzial na ten temat :)
pozdro
ja dopiero w przyszłym roku, ale ustnie i pisemnie angol, polski rozszerzony, historia sztuki rozszerzona, a potem hajda na ASP na grafike uzytkowa do katowic... ewentualnie wiertnictwo stosowane :D (nasi nauczyciele nas zawsze pocieszaja, ze niewazne ze nie zdamy matury - 'przeciez zawsze jest jeszcze wiertnictwo!! :D" i potem mozna wydobywac rope w jakiejs arabii
hehe, Double, właśnie jak tak sobie czytam Twojego posta to mi sie przypomniało jak raz z kumplem szukaliśmy "awaryjnego" kierunku na studia w razie jakiegoś niepowodzenia... I tak padło na odlewnictwo :D Podobno baaardzo mało oblegany kierunek, tak bardzo że nawet tacy jak ja sie tam dostają :P
A tak wogóle to mam pytanie, ciekaw jestem czy znacie odpowiedź: kto to jest 'operator powierzchni płaskich'? ;)
to jest klasyczny kopacz rowów i tym podobnych...cudowna nazwa..
niestety nie Double :P To jest poprostu sprzątacz/sprzątaczka :D