http://www.republika.pl/zss4bytom/pu..._ciombor_2.htm
WIELKKI ROFTLLL !!!!! o co wy o tym sądzicie??? są tam takie teksty że...
Wersja do druku
http://www.republika.pl/zss4bytom/pu..._ciombor_2.htm
WIELKKI ROFTLLL !!!!! o co wy o tym sądzicie??? są tam takie teksty że...
Nie chcialo mi sie calego czytac ale przy poczatku spadlem prawie z krzesla, amsz jeszcze jakies stronki z dowcipami?? :D
no znam www.radiomaryja.pl i www.dowcipy.pl :-)
kurde...
heh...
wlasnie sie dowiedziałem ze jestem satanista :D
nie chce mi sie tego do konca czytac, poczytam rano, dzis nałykałem sie prochow nasennych i zaspyiam tutaj. Ale to co pisza to bzdety, temat satanizmu juz był poruszany w poprzednim watku o Gorgoroth, zostawie to bez komentarza.
ja mam lepszy dowcip. radiomaryja.de - wlanaczac na wlasnoa odpowiedzialnosc. Ja to raz widzialem i mi wystrczy.
przyznaje sie bez bicia ze wczoraj z nudow jedzac pizze, wlaczylem radio ma ryja to lepsze niz kabaret :) mozna sie posmiac sluchajac wypowiedzi...fanatykow religijnych...ehhh...nie ukrywam tego ze jestem wrogo ( anty ) nastawiony do kosciola ;]
http://www.astercity.net/~huzaar/rm.mp3
A co do artykulu, to naprawde poprawil mi humor. Tylko troche mi wstyd, ze od takich baranow jak autor tego artykulu zalezy tak wiele w naszym kraju.
Pozdrawiam!
fajne to radjo ma(w)ryja, :)
Mi się umysł wypaczył na tyle, że wolę posłuchać ostrzenia gwoździ niż radiowych pomyj. Cała filozofia :)
Żałosne i tyle. Tak to jest gdy "badania naukowe" prowadzi się w określonym na początku celu. Może i ma tam troche technicznych racji, ale całość jest tendencyjna i ułożona pod oczekiwany wynik. Sorry, ale ciekawe czy ten gościu już dostał dyplomik. Kiedyś np. dostawało się z podstaw marksizmu-leninizmu jako najdoskonalszego systemu sprawiedliwości społecznej... to jest trochę podobne :)))
Nie rozumiem co w tym jest smiesznego. Wszystko sie tam zgadza. Metalowcy to szatanici. Jestescie zli. Słuchacie swoich kaset od tylu i popelniacie samobojstwa. Ta muzyka namawia do brania narkotykow i do zabicia kota. Tak, tak, nie macie co się wypierac.
Zapomniałeś jeszcze dodać, że jemy koty, palimy barany, deflorujemy dziewice na ołtarzach, chodzimy obwieszeni pentagramami i odwróconymi krzyżami, jak na czarne charaktery przystało - kazdy z nas trzyma w domu szczury (autentyk - kiedyś wyczytałem w gazecie).
Co więcej. Nie chciało mi się czytać całości tej "naukowej" pracy, ale w innej gazecie kiedyś wyczytałem, że "metale tak bardzo wciągają się w muzykę, ponieważ rytm perkusji przypomina rytmy bębnów afrykańskich, które działają na naszą podświadomość i wprawiają nas w stan letargu". :]
Normalnie szkoda słów. :)
Najlepsze jest to, że tzw. ogół społeczeństwa łyka te wszystkie brednie jak naiwne młode jelonki. :>
:-) Przeciez tego co tam jest, nie mozna powaznie skomentowac.
Tak, albo slogany typu "glosne sluchanie metalu niszczy słuch" , ale ciche pewnie juz nie niszczy..hmm...dziwne. To napewno sprawka Szatana, ze głosne dzwięki niszczą słuch....:D Ciekawe czy głosne słuchanie Radia Maryja nie zniszczy słuchu? :)
Nigdy w życiu. Słuchanie "radyja" służy zbożnym celom.
A na marginesie - mieszkała swojego czasu nade mną przygłucha babcia bedąca wierną fanką tadzika. Co ranek miałem darmowy budzik o 6:00 w postaci audycji porannej...
Babcinka chyba już zeszła z tego świata lub ogłuchła do końca. Efekt taki sam - nic mnie nie zatruwa. :>
Miałem przez długi czas podobną sytuację.
Eh. ...szkoda gadać.
tak tak. słynny metalowiec dżimi hendrix wykorzystywał w swoich utworach ten sam rytm, przy użyciu którego afrykańscy szamani na bębnach wywoływali duchy..
Mefisto -> Tego pajaca tadzika krytykuja nawet ksieza. Jeden ksiadz dawal datki na tego cwaniaka, ale proboszcz odbyl z nim taka rozmowe: "wiem, ze jestes bardzo hojny i chcesz dobrze, ale oprocz wiary, trzeba miec tez rozum... zastanow sie, co ty robisz"
Tak, to prawda. Jego poczynania już od dawna próbuje ukrócić polska filia KK. Niestety - nieskutecznie. :(
Na marginesie - widziałeś może filmik Imperium Ojca Rydzyka? Jeśli nie, to polecam. Dość ciekawie opowiada o jego przekrętach przemytniczych.
A skąd bierzecie dziewice????????????? :)))
tadeusz to najlepszy biznesmen w moim mieście :)
Mefisto - widzialem... "Imperium Ojca Rydzyka"...
Ten program jest przykladem, jak powinno ubijac sie poprawnie interesy... np. o zakup helikoptera.
Mam rozne materialy z RM, ale najlepsze, co do tej pory wydali, to: "Czlowiek czcicielem Szatana" - mam w jpg'ach. Wszystko o metalowcach i muzyce "rockowej". Oczywiscie pojawia sie tam Osbourne, Cannibal Corpse i bodajze Decide.
ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty
ta OZZ to naprawde wielki czciciel szatana niewiem dlaczego w sumie wszyscy tak myslą , szczególnie ci którzy o ozzim nic tak naprawde nie wiedzą pozatym że jeste szatnista ale wogóe wszyscy metale czczą szmatana i jedza koty i już koniec inaczej nidgy nie będzie. A więc Atrax jeśli słuchasz metalu to MUSISZ wpierdalac koty ( a szczególnie jak chcesz byc TTTruuu.
Jestes tru jedz koty
Coraz cięzej w tych czasach o dziewice, więc wyladowujemy naszą frustracje niszcząc groby i monotonnie kiwając głowami w czasie koncertów, co niestety ma zły wplyw na nasze zdrowie... ech cięzkie czasy dla szatanistow.
hehe dzieki za link do radai maryja, paru gosci z naszej klasy wkoncu moze sie popisac swoim homepage'em :D
dla ciekawych !
(0-64) 222 9996
jak tam zadzwonilem i to uslyszalem to odpadlem !!!!
spowiedz przez telefon , i to jeszcze automatyczna sekretarka !!!
masakra... ciekawe jak daja rozgrzeszenie itd. hehehehehehe
hehehe
niezle.
czego to ludzie dzis nie wymysla to dowodzi tego jak bardzo kosciol jest...ekhem...i
Łamie nakazy biblii :]
A u mnie nie działa. :(
moze sie ktos spowiadal i bylo zajete ?!
ps. ten numer dostalem juz troche dawno temu , wiec nie wiem czy jest aktualny :(
Mnie równiez nie dziala :(Cytat:
A u mnie nie działa. :(
Oj, nie wiem. Musiałbyś się zapytać tych, którzy głoszą takie... nowiny. :]
a mi dziala :D
0 (prefiks) 64 222 9996
moze o prefiksie zapomnieliscie ?! 1033 , chyba ze uzywacie innego
Spowiedz telefoniczna?
Roznie o tym mowia... niektorzy ksieza uznaja to, skoro Bog dal im prawo wybaczania grzechow, ale niektorzy mowia, ze najwazniejszy jest kontakt bezposredni ze spowiadanym.
Dzwoniłem z komórki, więc prefiks odpada. :/
Probowalem dzwonic, bylo zajete, ale co tam, sprobuje pozniej.
ja rowniez teraz probowalem i bylo zajete :]
spokojnie - dajcie sie czlowiekowi jakiemus wyspowiadac :))))))
E tam, ja z tego rezygnuje :)
Wole sie przejsc w piatek, jak kazdy porzadny obywatel do kosciolka :)
bardziej pewne:)
Tak, ale nigdy nie zapomne spowiedzi, jak pare lat temu zdarzylo mi sie spowiadac z tego, ze slucham "nieprawej" muzyki, chcialem zobaczyc, co na to Kosciol. Ksiadz wypytal mnie o zespoly, a pozniej powiedzial, ze jezeli nie podchodze do tego osobiscie i muzyka jest dla mnie tylko i wylacznie muzyka, to zebym sobie dal spokoj z opowiadaniem mu tego... i powiedzial, ze on swego czasu bardzo lubil Mayhem.
B)