...satanizmie, czarnej magii, voodoo i innych rzeczach o pokrewnej tematyce, jezeli ktos ma cos takiego - zapraszam na gg :>
Wersja do druku
...satanizmie, czarnej magii, voodoo i innych rzeczach o pokrewnej tematyce, jezeli ktos ma cos takiego - zapraszam na gg :>
hehe, cos innego :P
RAMMSTEIN1 - Pamietaj, ze z czarna magia nie ma zabawy. Czlowiek tego nie uczy sie po to, zeby wiedziec, ale po to, zeby szkodzic innym. Sa rozne odmiany magii, ale wlasnie czarna sluzy temu. Mam na ten temat poswieconych troche ksiazek, ale... nie wiem, jak chcesz, to moge Ci wyslac, choc lepiej by bylo, gdybys interesowal sie czym innym ;). Co do magii, to pewnie zainteresuje Cie Necronomicon, czyli dzielo szalonego araba, ktorego zwloki znaleziono na pustyni i ktory opisal pustynne demony i sposob kontaktowania sie z nimi. Ja osobiscie traktuje to raczej jako cos w rodzaju wierzen ludowych, ale poczytaj to sobie, to odechce Ci sie po paru minutach, bo wiele z tego nie zrozumiesz... ceremonie otwarcia bramy i takie tam.
Co do satanizmu, to poczytaj dziela Laveya czy Nietzche, ale ten drugi, mimo ze niby taki wielki mysliciel, niespecjalnie mnie interesuje
Ja na Twoim miejscu zostawilbym satanizm w spokoju, bo to, ze jest to nurt filozoficzny negujacy istnienie Boga i Szatana, a stawiajacy na pierwszym miejscu hedonistyczne podejscie do zycia i swiata, to pewnie wiesz i wlasciwie cale mecyje tylko o to sie rozchodza, wiec nic wiecej sie od Laveya i Nietzche nie dowiesz, oprocz ich osobistego stosunku do sprawy. Szczegolnie Nietzche bardzo nie przypadl mi do gustu, bo w jego dzielach pelno jest nienawisci i nietolerancji. Dowiesz sie zreszta jak poczytasz.
Jezeli interesuja Cie podloza satanizmu, to skup sie na religiach politeistycznych - od mitologii rzymskiej, greckiej, poprzez mitologie nordycka (Odyn, Freja i spolka), a skonczywszy na podwalinach kultury slowianskiej i czasach Swiatowida...
Jezeli Cie to nie interesuje (a w tym wypadku powinno), to poczytaj tez dziela tradycji kabalistycznej... np. "Kabała". To dzielo filozoficzne.
Do wszystkich - nie, nie jestem magiem ani satanista :)
Wiem ze czarna magia to nie zabawa, ale od momentu gdy Ona poprosila mnie abym cos poszukal na ten temat, wciagnałem sie w ta tematyke :) probowałem odprawic pewien rytuał i...hehe... :>
Gdybys mogł Atrax, podeslij wszystko co masz o czarnej magii, satanizmie itd na moj edysk.pl :) co do Necronomiconu i innych czytałem :)
ta, jasne - a świstak.... :P:PCytat:
Do wszystkich - nie, nie jestem magiem ani satanista :)
Zreszta kazda magia moze byc niebezpieczna... tu wystepuje prawo Karmy - jezeli cos zrobisz, to to do Ciebie wroci i nic nie dzieje sie bez kosztow.
Poza tym nie baw sie w inwokacje i zadne rytualy, bo jest duze prawdopodobienstwo, ze po takiej nieudanej zabawie obudzisz sie w psychiatryku.
czytałem o tym
ale w wiekszosci przypadku wystarcza ochronne znaki, pieczecie...np. prtzywolywanie markizow & company ( danke za link :> )
a ten rytuał prawie sie udal :P:P
Atrax to pdoeslij na edysk :>
trzeba umiec odpowiednio wszystkie znaki i pieczecie wykonac najpierw aby daly ci pewna ochrone ! ja bym jeszcze na twoim miejscu poprosil o pomoc twojego przewodnika duchowego ... jezeli masz z nim kontakt oczywiscie
(Atrax dobrze pisze)
Pozdrawiam ! Kuba
ostatnio chcialem nawiazac z nim kontakt...i chyba sie udalo :>
ja rowniez mam wrazenie ze mi sie udalo (2 razy) ale musze sie jeszcze upewnic !
mozna wiedziec jakiej metody urzyles ?! dla mnie chyba niezawodnym sposobem na wszystko jest swiadomy sen:P cos mi sie wydaje ze dzieki niemu bede mogl duzo wiecej osiagnac:P
Pozdrawiam ! Kuba
miales swiadomy sen ?
ponoc najlepszym sposobem jest "wieza" lub "biblioteka" ;) i tak mozna osiagnac kontakt z duchem opiekunem... :P
ehh,,,dobra ide juz chyba kimac wzialem troche proszkow nasennych i czuje ze odlatuje - padam z nog :((( a do tego ten dol - zalamka totalna :(
XKubax - porozmawiamy rano na gg :)
a tak btw. xKubax a Ty masz moze cos o satanizmie lub czarnej magii ? :)
RAMMSTEIN1 -> Najpierw pobaw sie czakrami. Jak bedziesz umial w miare kontrolowac OOBE (!), to mozesz zabrac sie za czytanie o magii, chyba ze to tylko edukacyjnie, aby wiedziec, ze cos takiego jak czarna magia istnieje.
narazie chce tylko poczytac o czarnej magii, satanizmie itp :>
Atrax plis podeslij na edysk :>
Ok
jesli to Ci cos da to znam wiele miejsc, gdzie odprawiane byly czarne msze w poznanskich fortach.
Rammstein niewiem czy cie to zainteresuje i pewnie to znasz ale cos o szatanie
"Bibila Szatana" - klasyka, dzieki ;)))
tak , mialem swiadomy sen ... i to nie raz
odklad pamietam zawsze sniac wiedzialem ze snie! rok temu trafilem przypadkiem na ten temat i dopiero wtedy dowiedzialem sie co to jest ! i wtedy sie wszystko zmienilo ! poniewaz teraz we snie potrafie kontorlowac wszytko !! czyc powiew wiatru na twarzy , sam piwa(:P) - doslownie wszystko ! (nawet unosilem sie nad ziemia - niesamowite uczucie)
uwazam ze swiadomy sen to nie tylko stan w ktorym wiesz ze snisz - to za malo trzeba umiec w peni go kontrolowac i czuc :bol,przyjemnosc,smak itd.itd.
RAMMSTAIN1 - zapraszam na gg , kiedy tylko chcesz
Pozdrawiam ! Kuba
Panowie za duzo strefy "jakiejstam" na tvn ogladacie:)
hehe
to raczej nie ma nic wspolnego ze strefa jakas tam :)
Nie wiem nie znam sie:) Ale osobiscie nie wierze w to co piszecie:) a moim duchem opiekunem jestem ja sam, choc nie raz dostalem od dresow po ryju:))
Pozdrawiam
Nazar
Masz rację Nazar, najczęściej właśnie jest tak, że jak ktoś opisuje spotkania z jakimiś "wysoko" rozwinięty istotami, to w rzeczywistości nawiązuje on kontak jedynie z samym sobą, tzn ze swoją nadświadomością.
Dlatego jak sie zobaczy jakas nieznana forme istnienia, to nie nalezy wpadac w zbytni entuzjazm, bo przewaznie okazuje sie, ze to nasza podswiadomosc plata nam figle.
Czasem jednak jednak to co spotykamy nie jest przez nas wymyslone.
Jak ja mialem oobe, to udalo mi sie spotkac jakies biale, swiecace robactwo :)
Ciezko mi powiedziec, czy to tam bylo, czy tez ja to sobie wymyslilem, ale jak chcialem sie od niech poopedzac, to zniknely (przynajmniej wiekszosc z nich).
z gory dzieki :> :P
Wyobraźnia, wyobraźnia i jeszcze raz wyobraźnia Atrax:)) Takie moje zdanie:))
Pozdrawiam
NAzar
nie próbowałeś, to nie wiesz, takie jest moje zdanie.
Nie Nazar, to nie wyobraznia. (takie jest moje zdanie :] )
Ale nie zamierzam Cie przekonywac. Jesli masz cierpliwosc i checi, to sam sprobuj i wtedy zobaczysz.
Hej ale musiuscie sprecyzowac czy wasze" spotkania" z "nieznana forma istnienia" odbywaly sie tylko podczas snu??? Bo juz nsam nie wiem:)
Pozdrawiam
Nazar
Nie
To o czym mowimy nie jest snem :)
Twoje cialo jest calkowicie uspione, jednak zachowujesz pelna trzezwosc umyslu. Twoj mozg zaczyna pracowac na czestotliwosci beta i mimo, ze cialo jest wrecz bezwladne i nieodczuwalne, to umysl pracuje.. wtedy o wiele latwiej spowodowac uwolnienie sie ciala subtelnego z ciala fizycznego, jednak sek polega na tym, ze podczas tych zabiegow nie spisz i jestes swiadomym momentu wyjscia - wtedy jest to projekcja astralna.
A zreszta gdyby to bylo tylko podczas snu, to nikt by tego nie bral na powaznie, bo mi tez snia sie rozne sny. Ostatnio gonil mnie terminator :) (ale jeszcze nie jako gubernator).