Ciekaw jestem ile jest wsród nas fanów tuningu? Kto oglądał filmy "Get away in Stockholm" ??
Wersja do druku
Ciekaw jestem ile jest wsród nas fanów tuningu? Kto oglądał filmy "Get away in Stockholm" ??
ja tam nie jestem fanem tuningu jak dla mnie to dresiarskie zajęcie...
ja tam lubie czasem popatrzeć na takie bryki z samochodu za 2 tysiaki potrafią zrobić cuda :)
Mój wartburg bez tuningu a i tak przyciąga wzrok ludzi.....hehehe ;))))
no pewnie i nie jetst taki wiesniacki jak te bemki widziałem go w swietochłowicach WARTBURG WYMIATA
No wiesz Sułek :)
Twój wartburg jest po niezłym tuningu :)
Wbudowany ekspres do kawy i inne bajery :)
Kawę mieliśmy okazję wypić kiedyś w środku nocy na trasie - takie nieformalne spotkanko...
w każdym razie w środku nocy, w ciemności, z odległości około 1000m można poznać że jedzie Sułek - poważnie :)
Pozdrawiam
może lepiej założyc temat wartburg Sułka???
hehehe :))) Dobre :) Ale mówcie co chcecie, nie jeden może pozazdrościć takiej zielonej strzały (green arrow?:). Zawsze jak podjeżdżam pod Biofil to patrze, czy stoi wartburg bo wtedy wiadomo czy prezes jest czy też go nie ma :)
A wracając do tematu ;)
Osobiście jestem zwolennikiem tuningu, ale nie tzw. WRC (Wieśniaki Robią Cuda) tylko konkretnych przeróbek. Niestety takie przeróbki z prawdziwego zdażenia kosztują sporo i nie każdy może sobie na nie pozwolić. A Ci, którzy do malczanów zakładają 'kar ałdio' zamiast markowych sprzętów muzycznych powinni ograniczyć zasięg swojego wymiatacza do granic swojej wsi.
Mi osobiście bardzo podobają się przeróbki, które robi BRABUS, zresztą wypuszczają auta pod swoimi godłami. Najbardziej podoba mi sie fabryczny tuning (zewnętrzny i wewnętrzny, jednak bez car audio) Mercedesa - AMG. Autka naprawde fajnie wyglądają po delikatnej ingerencji w stylistyke nadwozia jak również wnętrza pojazdu.
Jest jeszcze kilka firm, godnych uwagi (np. Extreme Car Audio) ale może nie będę sie zbytnio rozwodził ;)
Ja od zawsze jestem fanem tuningu :)).Może ktoś na zlociki jeżdzi????Modlin,Toruń,Borki,Trójmiasto,Łodż, Wawka-Bemowo itd.Klimat jest spox i fajnie jest czasem pośmigać nocą po mieście ;))Też jestem przeciwko małerom ze spojlerem jak stolik piknikowy bez żadnej przeróbki silnika itd.Ale czasem zdarzy się i taki małer który objedzie Merca czy Betke.Kiedyś w Łodzi widziałem takiego 170 kucy :P
ta, tez nie trawie kolesi co wylacznie tuninguja samochody optycznie i "dzwiękowo";] a tak pozatym to blisko przyjaznie sie z mistrzem polski w kat. do 1.5 na cwierć mili... oj fajny ten jego cif;)
Całkiem spoko. Szczególnie kiedy NOS syczy :)) Chodzi bardziej o tuning mechaniczny niż optyczny.
a propo Wartburga Łukasza to ja moze kupie sobie trabanta i miejcie sobie to cae PST a my założymy klub miłośników dwusuwów :P
ja jestem fanem tuningu i freextreme tylko wole motorki , a nie nawidze polskiej drogówki bo mnie zatrzymama jak jełem z nogami na kierownicy i 3500zł w plecy
tning jest w porzadku ale ten prawdziwy, pierwotny a nie jak ktos to tu nazwal WRC :-)a i tak moim ulubionym samochodem jest porsche 911 turbo ktore nawet bez przerobek wymiata wszystkich a z firmowym upgrade kitem ktory daje porsche to juz w ogole :-))))
Nissan 350 Z zloty z NOSEM i calym bajerem.....WYMIATA!!!!!
hmm... no ja lubie te bryczki po tuningu no ale coz jak sie ma ferrari 126 p to nie ma co szalec :)))) szkoda kasy wedlug mnie ladowac w malucha ale marzy mi sie sie jakies audi Quatro a w ostatecznosci chodzby ladnie wypasiony fiat punto 2. Co do nacieszenia oka to zapraszam do sosnowca pod intercars kolo MCDriva tam czesto sie spotykaja ludzie z fajnymi brykami, jest palenie gumy czasem jakis wyscig pod prąd :))), dawno tam nie bylem ale podobno nadal jest ciekawie
Pozdrawiam Nazer.
:) a oto i fotka z zeszłych wakacji, z nielegalnego przeładunku osesków dokonywanego około 1 w nocy na parkingu pod Toruniem :)))) fotka udostępniona dzięki życzliwości Interpolu (WSOO : wydział do spraw obrotu oseskami :)
Łukasz mi już więcej nie trzeba tuningu...wystarczy mi ta frajda jaką mam widząc zdziwione miny kierowców wyprzedzanych przez warbiego przy 170 na godzinę :))
Sulek - miny to ludzie maja niezle jak ich biore 140 ale dwusuwem :)
Pozdrawiam - kierownik zielonego Wartaska 353w z Opola :) i zapraszam na forum.brum.eu.org :)
Heja :)
widzę że są już na naszym tropie... ;)
Fakt - wielu kierowców nie docenia takich samochodów. Ale to już ich problem :)
W każdym razie - na zielonej strzale żabcia jest boska :)
W nocy - właśnie po tej żabce Cię poznałem z daleka.
Pozdrawiam
Leloo :)
zajeździłem dwóch warbich dwusuwów, a teraz mam wypasionego z 1,3 :) na tylnej szybie łeb Colenyxa na foli one way wision z laserkami w oczach podpiętymi do stopów (w nocy odjazd :))
potwierdzam warbi sułka wygląda super, chociaż abka troche wypłwowiała od słońca,
a pisze to z ciężkim sercem bo ja jestem miłosnikiem trabich
Go trabi go!
Sułek mógłbys dac foto swojego autka ?? bo nipamiętam szczegółów
z boku
z tyłu
a tak się świecą oczka gekkonowi w nocy przy wciśniętym hamulcu ;))))
Z takim przecinakiem to chyba odpuściłbym sobie 1.4 mili :] Spox żabka ;)
Fajny pomysł z tymi oczami :)
Tylko niebieskim może się to nie spodobać :P
Hasło zcina z nóg! I jakże krakowskie..........:))))
zrób te oczka czerowne bo niebieskich ci się niebiescy czepią, pal lich mandat, ale oni lubią w takich przypadkach dowód rejestracyjny zabierać ;-)
niebieskich tak rozśmiesza moja warburgia, że mi odpuszczają....poza tym jeden z komendantów w Krakowie ma w gabinecie całkiem ładną zbożóweczkę ......:)))
Spoko. Temat o tuningu:)) To sie nazywa terrarytyczny tuning :))