-
Jakie piwo lubicie pic??
Chciałbym sie zapytac jakie piwo najbardziej wam samkuje?? Ja najbardziej przepadam za Pilsner Urquell!!!!!!! Nie jest co prawda zbyt mocne, ale za to ten smak mnie zniewala!!! Ta goryczka...MNIAM!!! :)))) Lubie tez Tyskie, zas zas wymiatacza uwazam Debowe Mocne!!! Chodzi mi badziej o piwa z lepszej półki...choc jadac na weekend gdzies na domek z braku kasy pije sie rozne piwa!!!
W sumie najczesciej w takich sytuacjach pijw Ambrosiuse z Kauffladnu:) Diabełki po 1L tez wchodza!!! No ale do rzeczy.......PILSNER RULEZ!!!! A jak z wami??
-
Re: Jakie piwo lubicie pic??
-
-
No pilsnerek powiem niczego sobie. A jeżeli z wyższej półki to Desperados.
A gdy cierpimy na brak gotówki tttoooo......Tatra mocna
-
-
Warka Strong i niema mocnych... :-) czasami Tyskie
-
książęce - browar lwówek (lokalny pod jelonką), jedyne NIEPASTERYZOWANE butelkowe, do tego pszenica we wrocławskim spiżu :))
-
dębowe mocne i heineken ponad wszystko :)
-
Ja mimo wszystko zostane przy pilsnerku:) Co do warki to nie przepadam bo za słodka...ale z braku laku :P Desperados jest ok...ale ta cena :(( Okocim i Tatra no no...nie pogardze:)
-
A ja sie wyłamie i powiem: Lech, Warka, Corona i Łomża(tylko w wakacje)
-
Ze zwyklych heineken z mocnych debowe
-
Pilsner owszem...oraz Palm (z tego rodzaju). Oczywiscie jak tylko nie stac i jest ku temu sprzyjająca atmosfera to Guiness..mmm :]
Z polskich Zubr jest dobry, przywraca jakosc browaru Dojlidy.
Na imprezach najlepiej smakuje Special czarny - piwo prawdziwych metalowców. :]
Z jasnych tez jest dobre Tyskie, Lech. Nie lubie natomiast piw "mocnych" Sa za słodkie.:/
-
miśki, przecież piwa "mocne" to nie sa piwa! to jest normalna wóda wymieszana z piwem! :P
(a tak pozatym moje typki to - choc piwa nie ubostwiam - heineken, zwykla warka i gingers jako oranżadka (nie znosze millera i piw kukurydzianych afe :))
-
Nie tylko (zawiera wiecej ekstraktu - dlatego jest słodsze), poza tym nie wódką, a spirytusem;P, co jest oczywiscie prawdą, bo tak wysoki procent zawartosci alkoholu mozna uzyskac naturalnie tylko w porterach, ktorymi napewno piwa "mocne" nie są ;)
-
warka strong albo dębowe mocne
-
-
-
warka strong, dębowe mocne i heineken
-
-
czy tu nikt nie lubi Grolsch'a???
bo ja tak :D
a z tańszych to leszek albo tyskie
-
Warka Strong RULEZZZ!! :D
-
-
Mocny Full, nie kiepskie piwo :-P z zagranicznych jak najbardziej RADEGAST & KELT z polskich Warka strong, Tyskie, Tatra strong, ewentualnie Żywiec lub Lech
-
NIe ma to jak irlandzki Giunes TYLKO IRLANDZKI a nie sprzedawany w Polsce:)
Pozdrawiam
Nazar
-
"z tańszych leszek albo tyskie" LoL :o) myślałem, że te z niższej półki to np. Milenijne itp... ;O)
Oj piwosze - może konkurs na największy mięsień piwny ? :) jedna z wad picia browara...
-
ja się dopisze do Mike
WARKA STRONG :D
-
Gdańska młodzież, którą reprezentuje ja i moi koledzy i kolezanki .... hehehe
Ja najbardziej lubie Warke Strong, albo heinekena... heineken sie troszku zepsul ostatnio w wakacje lepiej smakowal :-)
-
O... RADEGAST ... dobre czeskie piwo ;-)
-
!! T Y S K I E !! ale jak się trafi coś innego to nie ma problemu :)
-
to ja się wyłamię - Żywiec :))
-
jestem z Leżajska wiec tylko i wylacznie LEŻAJSK PEŁNE ! :), innych nie pijam, tylko nasze leżajskie, najlepszy smak...kocham to piwko
-
a ja podzielam zdanie niektorych stad ,ze najlepsza jest Warka strong i Heineken :)
-
ja pije regionalne piwo - PERŁA, PERŁA STRONG i ZWIERZYNIC są miodzio, jak ktoś nie wieży moge wysłać butelke niech sam go spróbuje :P
-
Paganusku, to mnie podeslij :P
IMHO Warka, Zywiec ;)
-
i ja bym poprosił o przysłanie kilku butelek tych zacnych trunków.
-
artur jak chcesz to wiesz ze jak przyjedziesz to zgrzewke nawet ci kupie a nie jedno :] ciepłosie zrobiło to trzeba pomyślec nad wysyłka paganusa i parki boemi
-
Ksiaz, zanim jeszcze mu procentow odjeli :(
-
Artur-jedziesz może na giełde do Świętochłowic??
-
ja ?
oczywiście że będe nokeg :>
-
ja chyba wezme indytyfikator bo musze sie spotkać z paroma ludźmi z którymi sie bardzo zkumplowałem na forum a niemam pojęcia jak wyglądają:-), więc Artur widzimy sie 3-ego kwietnia:-)