mam pytanko ile jest terrarystek na forum ? bo ja zauważyłem że jest to wymierający gatunek :[ są tylko terrarystki w wieku ok20-30lat a nic młodego nie przybywa jesli tak dalej pójdzie to będzie to tylko męskie hobby :[
Wersja do druku
mam pytanko ile jest terrarystek na forum ? bo ja zauważyłem że jest to wymierający gatunek :[ są tylko terrarystki w wieku ok20-30lat a nic młodego nie przybywa jesli tak dalej pójdzie to będzie to tylko męskie hobby :[
Heh ano niestety........te "ochydne" węże pająki i inne glizdy nie interesuja przeważającej części płci pięknej:)
Double ma mniej niż 20 lat:-) wiele moich znajomych kolezanek chciałoby mieć pająka w domu jednak w większości ich rodzice na to nie pozawalają, niektóre bardziej boją się pokarmu dla ptasznika niż jego samego.
co to znaczy "nic mlodego" ?? czy terrarystki to rzeczy?
Pomyśl że jest wiele terrarystek nie zaglądających na forum. Ja znam 3 w moim wieku a jest na bank o wieeeeele więcej. :D
chodziło mi o to że nie przybywa młodych terrarystek ;)
społeczeństwo sie starzeje
Heheh....ja jestem mloda :P
ja, mikka, firia, rdza, awikularia, albi, kocica, adminka, meg11, xol, anita, dragonette, ziomalka puma, alice, ziuta, parę dziewczyn o przedrostku 'aga' w nicku (np agazgaga).. to wszystkie płcie piekne, ktore sobie chwilowo przypominam, ale na pewno jest ich jeszcze więcej, tylko się nie ujawniają.. wtym faktycznie chyba kilka-kilkanaście mają poniżej 20 lat :| mało nas mało nas do pieczenia chleba :]
(swoją drogą zobaczcie listę wszytskich użytkowników - wbrew pozorom jest sporo terrarystek)
double a znasz jakąś, która ma 13-15lat :P ?
no to bedzie chyba tylko ziomalka puma, nie przypominam sobie innej w tej kategorii wiekowej
hehe ja się tez jeszcze na młodą załapałam:))
13-15 lat?!! Toż to grozi kryminałem!
jakie ty masz brzydkie mysli :P
był już taki temat a zresztą sprawdź w spisie terrarystów
trzeba by zacząć od tego, ile dziewcząt w wieku 13-15 wie co to jest terrarystyka, a następnie ile z nich chciało by trzymać (w swoich ślicznych pokoikach) takie "straszne i paskudne" stworzenia,
rownocześnie jestem pełen uznania i podziwu dla płci pięknej która bardzo często akcentuje nam swoją tu obecność
Yyyyeeeeyyy.. ja mam 15 lat :P i nie nagadujcie tak na ten wiek bo to bardzo dobry wiek:>
Pozdrowki..
no wiek nie najgorszy, rok temu taki miałem :-P a jakie to zwierzaki hodujesz bo w profilu masz pustke??
Bo moj legus zdechl;(
<głaszcze>
Double jest najladniejsza z terrarystek !!!! :d
Xeo a co powiesz o http://terrarium.com.pl/spis/user.php?id=3880 ??:-) z Bytomia, moje miasto:-) To że Double jest bardzo urocza to wiadomo, jedank to nie jedyna ładna przedstawicielka płci pięknej na tym forum, co potwierdza link który podałem:-)
to może odbędzie się kiedyś konkurs na "MISS TERRARYSTEK"?? :))
Jeżeli taki konkurs by się odbył to na pewno wygrałaby moja Agusia :)))
Hehe, oj coolary ;o) Ja też mam "Asa w rękawie" :o)
a w ogole dlaczego uwazacie ze terrarystki powyzej 20 lat juz nie sa mlode? ja protestuje:-P :)
koleżanka w moim wieku i jeszcze z łodzi :D hyhy
O mnie?:P
Natkas kto powiedział ze uwazamy tak??
To kiedy wybory miss terraristic??
No coz, ja mam 13 lat i wiem co to terrarystyka a w moim uroczym pokoiku mieszkają same " ochydztwa " :))
już kiedyś był taki konkurs na "miss". oczywiście kto wygrał, no wiadomo.. niejaka double ;)
a wybranka nokega jest faktycznie bardzo ładna, tylko szkoda ze taka maciupeńka :P musiałam użyć lupy w paincie ;-)
hehe no co jak co ale gust mam nawet dobry:-)
strasznie skromna jesteś double!!!
hmmm no to może zrobimy konkurs na mistera terrarystyki?? bo takiego chyba nie było (?), z zerowymi szansami ale sie zgłaszam:-) (fotka w profilu:-P)
no bardzo mi przykro emir, stwierdzam fakty
pieknosc rzecz wzgledna
Oczywiście każdy ma swój gust :o)
Mi osobiście laureatka 1 miejsca w poprzednich wyborach nie bardzo się widzi... :O)
popieram Leny!!!
A wedlug mnie Double zasłuzyla na ten tytuł. Ale są gusta i guściki.
a ja mam 15 lat i mam geka :P