sorki Double ale nie wytrzymalem......Double jest w Bravo Girl..caly artykul o niej i o jej zwierzakach...POLECAM, BIEGNIJCIE DO KIOSKU I KUPUJCIE BRAVO GIRL ZA JEDNYNE 2zl??
Wersja do druku
sorki Double ale nie wytrzymalem......Double jest w Bravo Girl..caly artykul o niej i o jej zwierzakach...POLECAM, BIEGNIJCIE DO KIOSKU I KUPUJCIE BRAVO GIRL ZA JEDNYNE 2zl??
Ułaaaaa :DDD.Hehehe no Double gratuluje:> I biegne do kiosku :>>
Już to widze:) Nastolatka trzyma w domu jadowite weze ogormnego wlochotage pajaka i krwiozercze owady!!! rotfl :DDDDD :>>>
Heh...moge sie zalozyc ze na wywiad nakrecila Double Monika Galicka. Do mnie tez dzwonila ale sie wykrecilam :P Oczywiscie jutro tez nie omieszkam kupic Bravo Girl choc nie jest to raczej w mym zwyczaju :)
Gratuluje, i wroze dalszych sukcesow :)
hahahaha
noo to ja jutro z rana lece do kiosku. :D
wezcie jestes swintuch xeo, jade na sybir zakopac sie pod ziemia
hahaha swintuch :D
hehe Mikka ;) w takim razie ja też będę wreszcie mogła powiedzieć: słuchajcie kupiłam sobie wczoraj bravo girl ;)))))
ej no sorry ja rozumiem, ale nie musiales tego naglasniac! w ogole jestem w szoku ze jestem w tej pie******* gazecie, bo kobieta ktora to miala robic, zadzwonila ze zniszczyla przypadkiem wszytskie zdjecia i jej tego najprawdopodobniej nie przyjma. a tu kurde patrze i jestem na rozkladowce <sciana>!!! nie ma sie czym chwalic, nie dosc ze jestem w gazecie dla lolitek w wieku 13 lat o ilorazie intelignencji 60IQ to jeszcze nic tego nie mam, suuupeeer :[[[[[[[ porazka porazka
hehe, Double, nie jest tak źle:)
ale jesli baba coś Ci na ściemniała to ją zgnęb!!rozumiem, ze za free sie udzielałaś
ja dziś przed lekcjami leciałem do kiosku kupic gasetkę i na histori z namaszczeniem czytałem cóż tam napisali. tak się komuś z mojej klasy spodobałaś, że mi gazetkę zwędził;)
fajny cennik zamieścili... modliszka 150-200zł
no to jestem baaardzo bogaty:D
szczere gratulacje:D
To po jaki **** sie w to pakowałaś?
hehe :)
ja jutro równiez kupie ta gazete, jak wszysscy to wszyscy ;)
niezle Double - gratuluje, jesteś sławna :D:D
Powinni Ci Double zapłacić, zobacz ile osób kupi tą .. gazetkę tylko żeby Ciebie!! zobaczyć :)))))
Pozdrawiam, Piotr
P.S. Nie zdziwię się jak będą musieli zrobić dodruk ;)
Nie placa. Ja sie dalam wciagnac w cos takiego jeden, jedyny raz i juz sie nie dam. Bez autoryzacji, napisali bzdury, ktorych nie powiedzialam...
Double, widze ze sie skusilas na watpliwa sprawe. Ta "panienka redaktor" uderzala do mnie, ale sie nie zgodzilam, poza tym przyznalam sie jej do wieku - dla Bravo Girl jestem za stara, 13-latki to przeciez czytaja... :P:P:P
W zyciu sie nie zgodze na wywiad (a takich propozycji mam srednio raz na miesiac), a jak mi cos takiego wpadnie do lba, to zazadam spisania umowy przez obie strony. Ciekawe, czy wtedy tak chetnie beda chcieli wywiadow... :>:>:>
Przeciez to oczywiste, ze chodzi o "obrzydlistwa" w domu. Im bardziej wlochate i oslizle, tym lepiej. O milutkich puchatkach juz malo kto chce czytac, ehhh, ta pogon za watpliwa sensacja........
Buahahaha! No w koncu mam pretekst zeby bravo girl kupic ;P Wezme egzemplarz do Swietochlowic i poprosze Cie o autograf. HAHAHA!! :>:> :P
hahahaha :D:D:D
niezle Hari :P
ja tez, ja tez poprosze o autograf :P
Tsa, Double, zalatw sobie lepiej stoisko dla fanów i bedziesz podpisywać. <hahaha> ;> (czy ja jestem złośliwy?)
A Hari będzie robił za sikjuritygard :P
ja moge za bodyguarda :>
za skromna oplata oczywiscie ]:->
"... W mniejszych żyją kumaki ROSYJSKIE, zielona modliszka, PILIKWA scynkowa i olbrzymi pająk ptasznik"
<hahaha>:P;P:P<hahaha> i znowu reporteży zmieniają fakty <hahaha>
ale żeby napisać ROSYJSKIE zamiast DALEKOWSCHODNIE... poprostu nie ma słów (pani redaktor daje 50 IQ)
Oj Double nie przezywaj ;P. Pomysl ze dalas tym pudernica w rozowych skarpetkach:>>> jakas inna perspektywe niz malowanie paznokci :PPPP
hehehe ale to zdjęcie z agamką na głowie nie jest takie złe ;]
NIE wiedzialem ze to forum taki popularne.. :)
Ja właśnie zaraz ide do kiosku po ta gazetke ( i pare innych ]:-> )
z tego co koleś pisał faktycznie musieli strasznie pomieszac w tym artykule :]
tak czy siak - Double będzie slawniejsza ]:->
iiiii wystąep w bravo girl-droga do sławy;ppp,a poważniej-przynajmniej tu nie piszą jakie to gady straszne;ppp
Kiedyś moja młodsza siostra kupowała to pisemko. Pamiętam, że chętnie przeglądałem i bardzo mnie śmieszyło, szczególnie "trudne pytania: i "fotostory" :)))
Ale miałem psyche kupując dzisiaj Bravo Girl... - fajny prezent w środku - coś dla prawdziwego faceta.... ;o)
27 letnia kobieta za stara... hmmm dziwne czasy
hehe podpaska tez to kiedys moja siora kupowala i mialem niezla polewke z tej gazety zawsze na kibelku ja studiowalem i jak konczylem czytac wydawalo mi sie ze jestem bardziej glupi niz przed :D.
hehehe
ale jaka dyskretna :D do bialych majteczke :)
I w ogóle fajne zdjątka, hie hie. No i oczywiście dobra reklama serwisu www.terrarium.com.pl - tylko szkoda, że takim małym drukiem napisana ;o)
Wczoraj przeczytałem post Xeo, dziś w nocy miałem sen z Double w roli głównej i jej wywiadem, no a dziś nadszedł ten wielki dzień kupna gazetki :)
Pozdro
ps. oddam mój "prezent" z Bravo w dobre ręce, ktoś chętny? ;O)
No niestety, dla 13-latkow to ja jestem staroc, ktora jeszcze jakims cudem zyje ;)
mam prosbe ludzie wezcie mi to zeskanujcie i dajcie mi to na maila prosze kogos bardzo kto sie zgodzio zeskanowac mi ten artykul??
bo ja szukalem w sklepach polskich tutaj i nie maja bravo girl a jezeli maja to juz pewnie wszystki wysprzedane :P
wiec sa chetni zeby wujkowi robertowi strzelic kopie artukulku o double?
Mi tez wrzuccie na maila :P
:))
taa... ;-) mogłabyś być ich babcią
Zaraz polece do kiosku :P
Dla wszystkich, ktorzy posiadają juz to Bravo Girl proponuje zajerzeć na stronę 46 i zobaczyć kto jest autorem hiphopowego rymu pt. "życie". Ja prawie spadłem z krzesła dzisiaj w pubie jak to zobaczylem :]
hari hari hari, napiiiiisz :D dla tych, którzy nie mają ostatniego numeru bravo girl z rozmaitych przyczyn :P PLIS :)
Nie udawaj ;) Dałaś upust swoim utajonym fantazjom o karierze na łamach kolorowych czasopism ;) Mnie to tam zwisa, ale tłumaczenie się w tym wypadku jest dość komiczne :)
Też miewałam dokładnie takie same wrażenie.