Kto by chcial zarabiac przez internet nie przez zadne czytanie maili tylko przez bycie na komputerze niech sie wpisuje :D szczerze polecam:) z gory dziekuje :) i pozdrawiam zyczeduzych zarobkow. Napewno przesle linka kazdemu kto bedzie chcial :)
Wersja do druku
Kto by chcial zarabiac przez internet nie przez zadne czytanie maili tylko przez bycie na komputerze niech sie wpisuje :D szczerze polecam:) z gory dziekuje :) i pozdrawiam zyczeduzych zarobkow. Napewno przesle linka kazdemu kto bedzie chcial :)
prosiłbym jeśli to nie ściema :)
mail: adamkoziolek@wp.pl
gg: 4621956
ja tez prosze
jesli to nie virus ani jakies inne barachylo !
email regiusss@interia.pl
GG 3545118
a na czym to wszystko polega ?
no jaaak to nie jest żadna ściema albo coś w tym stylu to prześlij, zobacze co to warte: mareq666@poczta.onet.pl
hehe...
kto wie...
tak z ciekawości - i mnie podeslij :)
w sumie jakbyś mógł...to podeślij :P
nie zaszkodzi spróbować
to jest link do tej stronki z gory dziekuje
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=turduj
...czy tylko mnie ta stronka nie działa ? :>
czy to to co się zostawia kompa on i cały czas nabija za to że siedziszna tej stronce ? :D zreszta i tak zapodaj na rocannon@wp.pl :D
tam obok tych reklam chodzi taki gosciu gdy on zasnie lub wyjdzie stamtad trzeb go kliknac zeby wrocil lub sie obudzil
czy wy nadal jesteście tak naiwni ?!
większej ściemy nie widziałem :)
tak jest, to jest ściema. Na początku zarabiasz 0,01$ za 1000punktów czy jakoś tak... Jak wszystkie takie akcje, również ta jest beznadziejna. Kolejny raz sprawdza się teoria, że gdyby dało sie na tym zarabiać to każdy by przed kompem siedział....
za kazde 1000 pkt zarabia sie 1,66$ ale jak sie komus nie podoba no to nie musi sie zapisywac ja tylko polecilem stronke :D
A ja uwazam, ze to kit. Kase za nic to mozna bylo dostawac za komuny, z ktorej to kasy i tak nic potem nie bylo. Obecnie chcesz zarobic- rob cos.
No ale patrząc na to z drugiej strony NAIWNI ludzie też muszą istnieć !! <rotfl z nich>
ja też chce linka!!!!!!
poślij linka wal14dek@op.pl
CashFiesta to za przeporszeniem g*** Zajmuje się zarabianiem w necie od ponad 1,5 roku.
Na tym można zarobić ale trzeba znać dobrze angielski.
Jeśli ktoś chętny na dowody to mogę je pokazać.
A jak ktoś chętny na zarabianie to prosze na gg. Wszystko i powoli wytlumacze 3762246
A moglbys tutaj wytlumaczyc na czym to polega?
Brakuje mi konceptu, aby wydedukowac:
- w jaki sposob moja wirtualna obecnosc wplynie na zasobnosc rzeczywistego portfela
- dlaczego nierzeczywista nieobecnosc nie wplywa na zasobnosc portfela
- czy moja wirtualna obecnosc bedzie miala wplyw na przyklad na natezenie barw dupy pawianow lub lamliwosc dzioba albatrosow
Serio, zarabialem i zarabiam jakas praca.
A jaka prace wykonuje nie robiac nic? I jakie korzysci ma z tego mocodawca?
A w ogole to kto jest tym mocodawca?
Czy mozna mnie zatrudnic na umowe o prace?
Czy ZUS refunduje stanowiska absolwenckie?
I, skoro to jest takie pewne, to dlaczego wszyscy tego nie robia?
Msk nie będę się tutaj klucił ale jak chcesz mogę ci wytłumaczyć.
Gra polega prędzej na zabawie. Togodniowo normalny człowiek może wyciagnąć do 3-5 $ po rozkręceniu.
Ja zawsze wydaje na allegro na opłacenie rachunków lub coś poprostu kupuje. Ale oczywiście można te pieniądze przełożyć na polski bank.
Spróbuję wyjaśnić to na PRZYKŁADZIE !!! (podkreślam ,że to przykład i stawki oraz nazwy firm sa inne)
Firma Durex :-) chciała się zareklamować miała na to 100 zł.
Znalazła firmę Sraka która ma 10 000 użytkowników programu do której może tą reklame wysłac.
Więc Durex dał 100 zł dla Sraki. Właściciel sraki wziął 20 zł za fatyge. Wysłał reklame do 10 000 ludzi i dał im 80 zł za to ,że właściciel może zarobić i utrzymać użytkowników.
"I, skoro to jest takie pewne, to dlaczego wszyscy tego nie robia?"
Bo albo rezygnują po 3 dniach twierdząc ,że uuu nie ma 10 000 zł dziennie to nie jest żaden zarobek. Albo nie znają angielskiego.
Na reszte pytań nie będę odpowiadać bo nie ma sensu.
Msk uwierz mi można i większe pieniądze zarobić ale w to trzeba już dobrze poznać.
GPTR to ciężka sztuka. Wszyscy myślą ,że za oglądanie reklam się dostanie kokosy. Ja to prędzej traktuje jak hobby.]Śmieszą mnie ludzie co od razu w to wątpią nawet nie spróbowawszy.
Pozdrawiam.