włączcie sobie dokument microsoft word. napiszcie: =rand(200,99) kliknijcie enter i poczekajcie sekundkę... :)
Wersja do druku
włączcie sobie dokument microsoft word. napiszcie: =rand(200,99) kliknijcie enter i poczekajcie sekundkę... :)
a skąd ty wzięłaś??
jak to mowi jaś fasola: maaagiiiiic :>
A ZNA KTOŚ TE KODY (DO EXELA I DO INNYCH) ŻE JAK SIĘ WPISZE TO SIĘ GIERKA POJAWIA I MOŻNA GRAĆ??
oj double double :P
Ja nie miec Worda :( a moge w wordpadzie?
ja znałemn girke do exela ale niepamiętam jak sie robiło... jak sobie przypone to dam znać
uuuu umnie siee nieda ale sobie przypomniałem jak to się robi:
1) otwierasz dokumęt exela
2) robisz plik potem nowy i musisz znaleźć w spisie "arkusz sieci Web" i włączasz go
3) robisz plik i zapisz jako stronę sieci web
4) otwierasz ten zapisany plik w IE (albo innej przeglądarce internetowej)
5) potem musisz dojechać do kolumny 2000 i WC
6) i zaznaczasz cały rząd 2000 od "A" do "WC"
7) gdy jest zaznaczony klikasz (chyba) ctrl+shift+alt i klikasz w oknie w lewym (albo prawym) górnym rogu logo (takie puzlee cztero kolorowe)
Teraz powinna się uruchomić gra jeżeli oczymś niezapomniałem oczywiście
W niektórych komputerach się nieda zrobić "arkusza sieci Web"(podanego przy nr 2)
tak jak naprzykład umnie.
Jeżeli wam się uda cudem uruchomić:P to życze miłej zzabawy.
Sterowanie:
strzaki, spacja, alt (albo ctrl)
lol :)
hahaah :D
niezle :)
138 str. tego tekstu ;]
hehehehehe
Szatańskie sztuczki Billa Gates'a :P Sam nie wie co robi :P ROTFL
lee.. a mi to nie dziala
Atrax, po prostu skopiuj, to co napisalam i wklej dokumentu dowolna czcionka, bez zadnych kombinacji.
Wlasnie :)
I nie dziala.
Widocznie w mojej wersji worda sie postarali, zeby tego myku nie bylo :)
Atrax, cos psujesz :P U mnie działa :) A mam office XP
atrax a naciskasz enter??:D
Naciskam enter :D
Hehe... mam tzw. "Ofisa z lepsza krwia".
btw. a co powinno sie zrobic po wpisaniu i nacisnieciu enter?
Czekać...po kilku sekundach samo powinno sie pojawic. :]Cytat:
btw. a co powinno sie zrobic po wpisaniu i nacisnieciu enter?
aha...
i pojawia sie 138 str. takiego tekstu:
"Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig. Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig."
:D:D:D:D:D:D:D:D
Aaa.. moj kolega taki numer raz robil.
Ale u mnie to cos nie dziala :)
stare ale jare:-)
U mnie też.... Chyba wersja XP z drugim serwispackiem tego nie ma...
jak sie te liczby w nawiasie zmieni, to też działa, ale mniej jest stron :D hmmmm... a tak apropos, t wiecie, że ponoć ten szef, czy jak go tam nazwać, w każdym razie założyciej sklepów IKEA prześcignął gatesa jeżeli chodzi o forsę? ciekaw jestem tylko czy to prawda :)
tak naprawde, to to sa najbogatsi ludzie ZACHODU. szejkowie afrykanscy i bliskiego wschodu to sa prawdziwi najbogatsi ludzie na swiecie, przeganiajacy gatesa czy pana od ikei o cale milirdy sesese tyle ze nikt juz o tym nie informuje na biezaco