Eeee, chyba sa na tym forum osoby w moim wieku?? :) ja mialem w tym tescie 40pkt (max) a jak wy?? :D
Wersja do druku
Eeee, chyba sa na tym forum osoby w moim wieku?? :) ja mialem w tym tescie 40pkt (max) a jak wy?? :D
ja miałem w próbnym 39 a tego normalnego jeszcze nie oddali.
ja w tamtym roku miałem 38 punktów ten test był "very easy" ;)
Z jednego tyle macie czy z 2-uch??
Psalmopeus, im chodzi o test po szóstej klasie, a taki jest jednoczęściowy.
ja z testu gimnazjalnego miałem 51pkt/ i nie jestem zadowolony, mam nadzieje że teraz pójdzie mi lepiej
5-6 maja - wyrok z trzech lat obijania sie
very easy to malo powiedziane =] to byl banal ja niewiem a tkai typ w szkole u nas mail 6pkt <lolz> ;P
to u nas koleś(nie chodzi o kolesia z tego forum :)) przyszedł na test napaćkał coś tam i po 5 minutach poszedł.....:)ciekawe ile bedzie miał pkt. na próbnym miał 7
Ufff... Jak dobrze, ze juz mam to za soba :D
Pamietam rok temu te przygotowania, nerwowy, watpliwosci, ale test napisalem dobrze i dostalem sie tam gdzie chcialem.
aha... kompletnie nic sie nie uczylem do niego i ciesze sie, ze spedzilem czas na czyms lepszym, niz nauka do testu. Przyznam, ze on byl raczej bardziej na inteligencje, niz na wiedze. Jesli moge cos doradzic, to radze, abyscie teraz skonczyli wszystkie douczania sie i powtorki, bo i tak juz za pozno na nauke. Teraz trzeba wyluzowac :)
A tak w ogole... to O KURDE ! ALE TEN CZAS LECI! Pisanie sciagawek i dlugie spacery na odswiezenie glowy pamietam tak, jakby mialy miejsce wczoraj :D
A tu juz kolejny rocznik przystepije go examow.
Ja ze swojej strony zycze Wam wszystkiego co najlepsze, dostania sie do wybranych szkol i luuuzu na tescie :D
hehe
A tak w ogole, to juz mieliscie te egzaminy? :D
Bo jak czytam drugi raz dyskusje, to widze, ze chyba tak :-)
Dołączam sie do Atraxa, test w zeszłym roku napisałem niezle, dostalem sie gdzie chcialem, ani razu sie nie uczylem do niego, nie mialem zadnych ksiazeczek z testami czy czegos takiego. To jest test na rozumienie i inteligencje nie na zakute dane. Wyjdzcie z domu na jakas imprezke, na piwo bezalkoholowe albo cokolwiek innego :p
Dokladnie tak, hehe. Ja ani razu do ksiazek nie zajrzalam (buhaha - w gim wcale nie kupowalam podrecznikow bo i tak z nich nie korzystalam :P), totalny luz i tescik poszedl lepiej niz myslalam :) Ahh...ale fajnie sie to teraz wspomina, taka adrenalinka przyjemna, bieganie po szkolach, niepewnosc - testy super sprawa :P
ja tak jak przez trzy lata sie obijałem tak obijam sie kolejne dni bo itak sie nie nucze.
ehh offtop sie zrobil ;P tu nie chodzi o te po gimnazjum ale po podstawowce =] ale te tez byly na myslenie (chociarz prymitywne mylsenie by wystarczylo =] )
Ja sie bardziej stresuje przed kartkowa z historii niz przed tym =]
ja miałem 35/40. Najgorsza osoba w klasie miala 10..dziewczyna:).to w próbnym
qa ty smok3d chyba coś fałszujesz...na serio miałeś 40/40??ja byłem trzeci w klasie
no, nie falszuje, sam sie dziwie =] ale jestem fajny wiec napisalem, jaka satysfakcja z falszowania?? zadna ;D
smoked przybij pięć :) w teście 2 lata temu tesh miałem 40 pkt na 40. przebiłem nawet kujonków z klasy co mieli po 5.5 . ależ to satysfakcja :)
ja mialem 2 lata temu 37. te trzy punkty straciłem na pisaniu pocztówki:P
pierwszy raz w zyciu to robilem:)))
hehe dzieki rosea :) ja mam oceny cienkie, z histy mi grozi 2, w najlepszym wypadku 3 ;D ale bede mial cos kolo 4,2 ;P bo poprostu 6 z anglika czeka ;) a cienie mam ocenki bo nie robie zadanek domowych ;D sajmon, ten test z pocztowka pisalem ;D latwe bylo ale pocztowe tez wtopilem, pisalismy tak sobie na lekcjach przed tym main testem
Sm0k3d - też mi z histy grozi 2 :p..mam 3- i 2 jak narazie.....a test miałem o chlebie:]