DAMY RADE !
Wersja do druku
DAMY RADE !
MUSIMY DAĆ! DOBRZE BĘDZIE!
hehe moc jest z nami! :)
matura ???!- nie ma co panikować, jak to mój kumpel mówił "matura to sciema" i miał racje:) życzę wam powodzenia!!!
to były piękne dni... zgadzam się farsa, przy minimum inteligencji zdaje się bez 15 minut nauki przed maturą ;-)
Mnie też to czeka na kilka dni. Musze dać rade:)) Nie ma bata.
dla rozladowania nerwow i malego uspokojenie polecam kawalek Farben Lehre Matura :) mysmy w zeszlym roku pod szkola sluchali na max volume tego kawalka i napiecie spadlo.
Zycze polamania dlugopisow i wyluzowania
heh maturka.. ile to lat temu było.. jakieś cztery:))))
powodzenia życze:P
szykowac zestaw sciag i ogień :)
matura - bzdura :>
Tylko przed ustną moze być gorzeje, jezeli ktos naprawde nic nie robil przez cztery lata, albo chociaz przez te trzy dni przed ustną :)
Rowniez zyczymy powodznia i polamania dlugopisow :) bardzo nerwowo zazwyczaj jest dopiero przed ustna..ale wyluzujcie sie :D bedzie dobrze :)
pozdrawiamy
obyście mieli racje i wszystko poszło tak łatwo!
W końcu to tylko taki wielki sprawdzian....
Z czego zdajecie?
standardowo czyli z maty i angola (no i oczywiście polski)
No ja chemia jako dokatkowy. Jezyk=angielski.
no mam nadzieje że pójdzie jako tako ;)
Na maturze zdaje polski oczywiście i angielski pisemnie, a ustnie polski :P matematyke i język równiez angielski :) Z tym że z ang jestem zwolniony bo mam FCE :D także odpadają mi dwa egzaminy :P
Hehe - ja miałem egzamin zawodowy, więc zostaje mi na maturke tylko polski i geografia! ;)))
Przemek nie wiem jak to będzie z twoją maturą.... kiepsko to widze ;) Żle napisałeś temat :P nauczycielka polaka już by ci dawno dała banie ;) pisze się najpierw PANIE A PÓŻNIEJ PANOWIE.....
no mam nadzieje że to będzie tylko duży łatwy sprawdzian:]goodluck dla pozostałych z najlepszego rocznika ' 85:]
Michal a tam kolo palki :D