kto z was jedzie na koncert 31.05.2004 do chorzowa.ja z gyrusem tam bede wiec moze sie spotkamy?????????????
Wersja do druku
kto z was jedzie na koncert 31.05.2004 do chorzowa.ja z gyrusem tam bede wiec moze sie spotkamy?????????????
Ja nie jade (słucham troche innej muzyki) ale wilu znjomych ze szkoły jedzie,
Ja jade :)))
ja miałem jechac... fuck.....
a ja nieśmiertelnik tego tematu mam bilet na koncert po 80zł...
Ja jade jeszcze tylko trzy dni i będe na koncercie czyż to nie jest piękne
Koncert już jutro!!!! ];> HELL YEAH!!!!!!!!!! ]:>>>> Do zobaczenie na w Chorzowie ludziska!!! :-)
fuck to już dziś a ja ni epojechałem bo miałem z#$^$%^&#%&#$^@#ą mature:(
Ani mi nie mówcie o tym koncercie :/ mieszkam na 18 piętrze w bloku na przeciwko stadionu, widok mam na stadion i już mnie dręczy myśl że przez pół nocy będzie mi dudniło pod oknem i będzie jasno jak za dnia.
Ale jak na razie fani tego zespołu zachowują się grzecznie, fajnie to wygląda z tej wysokości:P:P można porównać ich do koloni czarnych mrówek łażących po ulicach
Co tu dużo pisać... TEGO POPROSTU NIE DA SIE OPISAĆ!!! KONCERT ŚWIETNY!!! POPROSTU TRZEBA TO PRZEŻYĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bawiłem się jak nigdy! :) Naprawde Metallica daje radę!! :-) Do końca życia tego nie zapomne!!! :-)
A oto kawałki jakie zagrali:
Blackened
Fuel
The Four Horsemen
Fade To Black
Frantic
King Nothing
No Leaf Clover
St. Anger
Sad But True
Creeping Death
Battery
--------
Wherever I May Roam
Nothing Else Matters
Master of Puppets
One
Enter Sandman
--------
Dyers Eve
Seek And Destroy
Czyż to nie jest zarąbista setlista???!!! :D
Już się nie mogę doczekac kolejnego koncertu! ;-)
Pozdro dla wszystkich fanów Metalliki!!! :D
Metallica jest GENIALNA . Koncert był GENIALNY a ja na nim byłem i było GENIALNIE
Ja bym dodał jeszcze jedno 'GENIALNA' ... albo moze nawet i wiecej :P ;-) Koncert 1sza klasa!!! :D