właśnie się dowiedziałem . Niech spoczywa w pokoju;((
Wersja do druku
właśnie się dowiedziałem . Niech spoczywa w pokoju;((
Bardzo mi przykro, ale kto to?? (sry jesli uraze kogos tym pytaniem):(
Jeden z lepszych polskich żużlowców
A przepraszam to żużlowiec, zapomnialem :/
Szkoda ['] :(((
kolejne samobójstwo po Dadosie, szkoda go był mlody i zdolny[*][*][*]
[*]
zabawna jest ta hipokryzja.. najpierw płaczecie, później pytacie kto to..
Co to sie dzieje....22 lata....szok....psychika...
Japa, szkoda człowieka ale nie kazdy musi wiedziec kto to. Jak ci cos nie pasi to nie udzielaj sie.
[*][*][*]
ehhh... szkoda chlopaka. mieszkam w zielonej i zdarzylo mi sie go spotkac gdzies na dyskotece, zawsze usmiechniety, uprzejmy. swietny sportowiec swietny czlowiek :( [']
skoro popelnil samobojstwo tzn ze byl zwykly mieczak.. pewnie go dziewczyna rzucila i sie biedny zalamal.. co za tepaki chodza po tym swiecie.. Boze wybacz im bo nie wiedza co czynia...
[*]
Pac moze i masz racje, no ale mimo wszystko uszanuj to ze jego juz nie ma i skad wiesz jaki Ty jestes w takich sytuacjach jakiej on sie znalazl, moze tez bys sie zabil, nigdy nic nie wiadomo, wiec niech Rafał spoczywa w pokoju.
[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]v
z calym szacunkiem dla niego ale po prostu mi sie to w glowie nie miesci.. mlody, cale zycie przed soba i sie zabija??? z wlasnej nieprzymuszonej woli???? mogl jeszcze przed samobojstwem isc do jakiegos hospicjum dla dzieci i powiedziec im tam ze on NIE CHCE juz zyc.. moze jakby zobaczyl te biedne dzieci to by cos do niego dotarlo.. Boze, Boze.. brak slow.. mnie zycie tez nie rozpieszcza i co? mam sie zabic?? staram sie przezyc swoje zycie (takie jakie jest) najlepiej jak moge.. ciesze sie z tego co mam bo niektorzy nawet tego nie maja..
a takich baranow nigdy nie zrozumiem i zawsze bede potepial..
pozdrawiam