........gdzie jest trójkąt?????????????
Wersja do druku
........gdzie jest trójkąt?????????????
w matematyce:D
co ty robisz testy psychologiczne
badasz psychike terrarystów??:D
pozdrawiam!:)
maybe
jesteś bardziej tajemnicza niż śilnik motorynki:D
pozdrawiam!:D
ales dowalil tekst.!!!!nic tylko sie powiesic z rozpaczy!!!
tam gdzie 3 boki i 180 stopni
Na drzwiach meskiej toalety...
jeżeli jesteś tutaj tylko po to żeby zawalać forum głupimi tematami to daj sobie siana.
Posty tego typu są fajne raz, ale za drugim i więcej to jest żenada.
A jak nie wiesz gdzie trójkąt to sie cofnij do przedszkola. Moja 5-letnia siostra zna odpowiedzi na takie pytania, stąd wnioskuje że jesteś niedorozwinięty.
Na Bermudach, hehe to jest tajny agent z biura ochrony środowiska, bada inteligencje i jak cos zabiera zwierzaki, więcUWAGA
niedorozwinęta Mareq to jest kobita:) chociaż to ją nie usprawiedliwia:)
pozdrawiam!
Czy jest to pytanie pseudo-erotyczne?? chyba jestes za mloda:)
Trójkat ? :>
hyhyhy :]
skojarzonko :>:>:>
a świstak siedzi i zawije je w te sreberka.
P.S. chociaż słyszałam, że wyszedł na warunkowe.
Ja słyszałem że on palił ze sreberka ;)
ile wypalilas????
......śmiać mi się z was chce!!!! <lol> mysza- swistak siedzi bo sreberka byly kardzione:)
sorki ale jestes conajmniej glupia
trójkąt jest prosze państwa W DUPIE. łezka, patrząc właśnie na tematy twoich postów (ani jeden o tematyce terrarystycznej, za to o trojkatach, boleściach, pompkach i garbatych sloniach) mam wrazenie ze za bardzo nie masz co robic na tym forum i ogolnie w domu....
fakt ze czasem mi sie nudzi ale to jest dzial towarzyski wiec chyba moge pisac to co mi sie podoba...a ty nazar sam jestes glupek ;p... a pisze takie pierdoly po to zeby zobaczyc czy sie wkurzycie i jak bardzo mnie zjedziecie...hehe...ludzie po co sie tak denerwowac??
widze ze lubisz jak ktos po tobie jezdzi:))
Fajne hobby, przyjedz do huty to Twoje zainteresowania sie spelnia:D
jak usunac tego posta??bo widze ze nie dacie juz spokoju...
heh rzeczywiscie Lezka na glupote nie ma rady:P
masz cos do mnie???
kto mi powie jak usunac tego posta??
Ja ???? Wrecz przeciwnie. Wolałbym trzymac sie od Ciebie z daleka:))
nie rozumiem kobiet...
dlaczego mi nie powiecie jak usunac tego posta??
bO Ty tego nie zrobisz:P
aha
Posta usunac moze tylko moderator forum. Raz na jakis czas takie pytanie nie zaszkodzi, ale fakt, co za duzo, to niezdrowo.....
" a pisze takie pierdoly po to zeby zobaczyc czy sie wkurzycie i jak bardzo mnie zjedziecie"- mam wrazenie ze wiek troszke zawyzony bo to tekst w stylu 15latki.
Ale zawsze mozesz puznoej powiedziec znajomym:bardzo udzielam sie na forum i jestem tam znana-co z tego ze tematy sa :gdzie jest trojkat?
Wypraszam sobie! Mam 15lat i nawet ludzi w moim wieku nie piszą takich pierdół! Ona ma najwyżej 13 <lol>
Zobaczyła reklame w telewizji i już happy bo może sie na forum pochwalic...:|
Nadal nie rozumiem kobiet...
w tej limanowej to chyba nie ciekawie, znam kilka osób z tamtych okolic - wszyscy pokroju Lezki :|
tomash, tez sobie wypraszam ja mam 13lat i taez takich zeczy nie pisze!! Ona ma co najwyzej 11 ( :P )
ja sobie wyplasam, mam 11lat i tak nie pise... ona ma najwyzej 6 lat :P
ei no co fy mojim zdaniem to posiom osoby dwóletnjej wjem co muwie bo sama mam sztery ladka!
a guugu gu gu guuuuuuuu a gudzi guuu!
Hehe...jak widać słoneczko dziś u niektórych za mocno grzerje, a gugu gudzi gu :P =)
Double - reinkarnacja ? =)
Mareczku, zauważyłeś dzisiaj jakieś słoneczko? bo ja nieeee.... :D
:D :D